Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobra myszki moje kochane
Trzymam za was wszystkie kciuki bardzo mocno
Ja musze trochę odpocząć
Przenoszą sie na lipcowki, będę do was zaglądać wpiscie mi @ bo sie rozkręca, niestety
Ale nowy cykl, nowe szanse
Całuje was kochane mojesamira, Nasturcja, Madzik82, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak serio, to siedzę sama w domu i mi się cholernie nudzi
Wpadł kumpel na drinka ale już się zmył, a mnie zostawił samą z dalszą chcęcią napicia się
Jezus co za dzień, tylko lenistwo i słodki kotek śpiący na nogach powstrzymują mnie przed wstaniem z kanapy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coś jest, ale jakby szare. Szary ślad to może być przebarwienie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Battinko ja tez widze
Ja kupilam sobie test 25 i jutro testne rano jesli @ nie przyjdzie..w pon jak dam rade rano to beta ale predzej we wtorek to juz max i wtedy odstawiam leki. Ale ja dostaje w trakcie lutki @ normalnie wiec na pewno przyjdzie. Oczywiscie naczytalam sie dzis o dwudniowych spadkach implantacyjnych patrzac po tempce to albo jutro spadnie jeszcze, albo zasial sie tam ktos grubo zimnokrwisty
Mizzelko co do chodzenia to chodzilo mi o to ze za dnia duzo robimy. W nocy sie troche wierce bo obce miejsce itp. A w czwartek mialam pierwszy pomiar na wyjezdzie i od tamtej pory te tempki wlasnie takie do dupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 20:51
samira, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:samirko jesteśmy dokładnie wtym samym dniu cyklu ))))