Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Battinko ja tez widze
Ja kupilam sobie test 25 i jutro testne rano jesli @ nie przyjdzie..w pon jak dam rade rano to beta ale predzej we wtorek to juz max i wtedy odstawiam leki. Ale ja dostaje w trakcie lutki @ normalnie wiec na pewno przyjdzie. Oczywiscie naczytalam sie dzis o dwudniowych spadkach implantacyjnych patrzac po tempce to albo jutro spadnie jeszcze, albo zasial sie tam ktos grubo zimnokrwisty
Mizzelko co do chodzenia to chodzilo mi o to ze za dnia duzo robimy. W nocy sie troche wierce bo obce miejsce itp. A w czwartek mialam pierwszy pomiar na wyjezdzie i od tamtej pory te tempki wlasnie takie do dupy.
boję się testowaćDaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samirko nie boj sie co ma byc to bedzie. Jak wolisz to poczekaj i zrob bete. Mozesz tez czekac do 18dnia wyzszej, no ale przy progesteronie to sobie mozemy czekac Mysle ze beta bedzie bardziej wiarygodna dlatego ja tez bede robic 14-15 dpo a jutro se sikne no ale teraz z ta tempka to wiem ze bedzie jak w poprzednim cs.. No trudno pech. Najgorsze ze przeskocze od razu na sierpien.. w lipcu nie ma dla mnie testowania z takimi dlugimi cs
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samirko nie boj sie co ma byc to bedzie. Jak wolisz to poczekaj i zrob bete. Mozesz tez czekac do 18dnia wyzszej, no ale przy progesteronie to sobie mozemy czekac Mysle ze beta bedzie bardziej wiarygodna dlatego ja tez bede robic 14-15 dpo a jutro se sikne no ale teraz z ta tempka to wiem ze bedzie jak w poprzednim cs.. No trudno pech. Najgorsze ze przeskocze od razu na sierpien.. w lipcu nie ma dla mnie testowania z takimi dlugimi cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:A tak serio, to siedzę sama w domu i mi się cholernie nudzi
Wpadł kumpel na drinka ale już się zmył, a mnie zostawił samą z dalszą chcęcią napicia się
Jezus co za dzień, tylko lenistwo i słodki kotek śpiący na nogach powstrzymują mnie przed wstaniem z kanapy...BATTINKA, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:uuu tak myslalam ze moze to byc przebarwienie...kurde sama niewiem??? a zdjecia nie zrobie juz bo niemam mozliwosci.
BATTINKA, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Battinko ja tez widze
Ja kupilam sobie test 25 i jutro testne rano jesli @ nie przyjdzie..w pon jak dam rade rano to beta ale predzej we wtorek to juz max i wtedy odstawiam leki. Ale ja dostaje w trakcie lutki @ normalnie wiec na pewno przyjdzie. Oczywiscie naczytalam sie dzis o dwudniowych spadkach implantacyjnych patrzac po tempce to albo jutro spadnie jeszcze, albo zasial sie tam ktos grubo zimnokrwisty
Mizzelko co do chodzenia to chodzilo mi o to ze za dnia duzo robimy. W nocy sie troche wierce bo obce miejsce itp. A w czwartek mialam pierwszy pomiar na wyjezdzie i od tamtej pory te tempki wlasnie takie do dupy. -
BATTINKA wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88194374f2073467.html
cos zrobilam.ale cos labo widac.moze to i szary odcien po prostu.Ale nie powiem nadzieje mam.
jest druga kreska - Ja widzę cień! Poczekaj 2-3 dni i będzie grubsza, mnie tydzień po @ wyszła też bladziutka
Gratulacje!BATTINKA, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMizzelka to napijmy się razem, bo mi samej to jednak głupio coś otworzyć
Battinka, nie lubię nakręcać, ale ja widzę bladziocha, a nie cień. Stanowczo kolorowa jasna kreska
Poczekaj ze dwa dni i powtórz, albo leć na betęTygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość