Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dziewczyny mam pytanie..uzywala ktoras tych testow owulacyjnych??
http://www.ebay.co.uk/itm/ADVANCED-CLEARBLUE-DIGITAL-OVULATION-DUAL-HORMONE-INDICATOR-TESTS-PREGNANCY-KITS-/221296398275?pt=UK_Health_HealthCare_RL&var=&hash=item33864b0fc3
A jesli tak to jakie macie opinie...Cos tak sie zast nad zamowieniem wlasnie tych..Maja na wyswietlaczu mozliwosc jednej z 3 buziek..Wiec odpada glowienie sie nad natezeniem koloru tak jak w paskowych
ja uzywalam. Faktycznie nie glowisz sie nad paskami ale nadal musisz trafic w najwyzszy poziom hormonu. Mnie sie nie udalo z clearblue ale za to z tymi najtanszymi paskowymi zlapalam moment i krecha byla jak ta lala:) -
mizzelka wrote:o słoneczna WItaj lepiej opowiadaj co tam u Ciebie? jak się czujesz?
u mnie powoli i do przodu już mam 9 dpo.. jak to szybko zleciało
zaczyna sie!Tygrysek, samira lubią tę wiadomość
-
Zonia wrote:ja uzywalam. Faktycznie nie glowisz sie nad paskami ale nadal musisz trafic w najwyzszy poziom hormonu. Mnie sie nie udalo z clearblue ale za to z tymi najtanszymi paskowymi zlapalam moment i krecha byla jak ta lala:)
I tak sie zastanawiam czy by mi sis nie kupila w Anglii..Szukalam na polskich stronach ale nie ma tych dual nigdzie....... -
nick nieaktualnymadzik 82 ja nie bede testowac jutro bo nie mam czym testu nie mam nie chce czuje podbrzusze boli mnie wiec ja spokojnie poczekam o poniedzialku zycie jest przewrotne zrobie test jutro rano a okres zacznie sie jutro wieczorem ja zawsze u siebie biore kilka dni roznicy ze moze sie spoznic okres
-
Dobrnęłam do końca z czytaniem i nadrobieniem całego dnia bez Was :*
Cały dzień spędziliśmy dziś w Krakowie, było super!
Co do testu, bety... Test chce zrobić jutro. Betę zrobię w poniedziałek, chyba że jakiś armagedon będzie i @ mnie nawiedzi, bo to już.
Mam Pepino czułość 10 i Bobo 25. Jeśli ten pierwszy wyjdzie mocno, to zrobię jeszcze ten drugi, ale myślę, że nie wyjdzie. Wrzucę rano fotkę.
Dlatego też idę w poniedziałek na betę.
Z objawów to mam systematyczne bóle podbrzusza o takim samym natężeniu i są one praktycznie całe dnie. Wzdęcie - jakby w podbrzuszu mi ktoś mały balonik napompował. Są też inne, ale to można zobaczyć na moim wykresie. I ciekawa jestem jaka jutro będzie tempka.
Niech mi tylko nikt nie mówi o cierpliwości. Moja się właśnie skończyła.samira, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Madzik82 wrote:Kasiu... Mam nadzieje, ze tym razem @ sie nie spozni tylko wyjedzie na roczne wakacje!
Tygrysek! Kiedy testujesz? Bo Ty juz chyba mialas jakies podejscia z sikaczami?
Tak, robiłam już i bardzo jasno wyszło. Dziś też robiłam, ale to nadal bladziochy.Natalka 03.2015
-
Tygrysek wrote:Tak, robiłam już i bardzo jasno wyszło. Dziś też robiłam, ale to nadal bladziochy.
Ja robilam te z allegro o czulosci 10. Co chwile cos innego pokazuja. Jutro poprawiam normalnym aptecznym. Trzymam kciuki!
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Dobrnęłam do końca z czytaniem i nadrobieniem całego dnia bez Was :*
Cały dzień spędziliśmy dziś w Krakowie, było super!
Co do testu, bety... Test chce zrobić jutro. Betę zrobię w poniedziałek, chyba że jakiś armagedon będzie i @ mnie nawiedzi, bo to już.
Mam Pepino czułość 10 i Bobo 25. Jeśli ten pierwszy wyjdzie mocno, to zrobię jeszcze ten drugi, ale myślę, że nie wyjdzie. Wrzucę rano fotkę.
Dlatego też idę w poniedziałek na betę.
Z objawów to mam systematyczne bóle podbrzusza o takim samym natężeniu i są one praktycznie całe dnie. Wzdęcie - jakby w podbrzuszu mi ktoś mały balonik napompował. Są też inne, ale to można zobaczyć na moim wykresie. I ciekawa jestem jaka jutro będzie tempka.
Niech mi tylko nikt nie mówi o cierpliwości. Moja się właśnie skończyła. -
Nie umiem wrzucac zdjec wiec zmienilam profilowe zebyscie mogly zobaczyc moje testy. Sa tak sliczne i mocniejsze niz wczoraj, ze zaryzykuje i zrobie zielona krope na wykresie. Prosze tez o bocianka na liscie. A co!
Czekam na wiesci od,reszty testujacychNasturcja, Sue, Zonia, Daisy, Tygrysek, kasia_1988, mizzelka, M4DZI4, Pantofelek lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!