Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Zonia Znajoma

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny mam pytanie..uzywala ktoras tych testow owulacyjnych??
    http://www.ebay.co.uk/itm/ADVANCED-CLEARBLUE-DIGITAL-OVULATION-DUAL-HORMONE-INDICATOR-TESTS-PREGNANCY-KITS-/221296398275?pt=UK_Health_HealthCare_RL&var=&hash=item33864b0fc3

A jesli tak to jakie macie opinie...Cos tak sie zast nad zamowieniem wlasnie tych..Maja na wyswietlaczu mozliwosc jednej z 3 buziek..Wiec odpada glowienie sie nad natezeniem koloru tak jak w paskowych

ja uzywalam. Faktycznie nie glowisz sie nad paskami ale nadal musisz trafic w najwyzszy poziom hormonu. Mnie sie nie udalo z clearblue ale za to z tymi najtanszymi paskowymi zlapalam moment i krecha byla jak ta lala:)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    o słoneczna <3 WItaj :) lepiej opowiadaj co tam u Ciebie? jak się czujesz? :)
    u mnie powoli i do przodu już mam 9 dpo.. jak to szybko zleciało :)
    dopiero siadlam was nadrobic- mam mdlosci- jechalam autem to w ogole nei ma zycia...

zaczyna sie!

Tygrysek, samira lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zonia wrote:
    ja uzywalam. Faktycznie nie glowisz sie nad paskami ale nadal musisz trafic w najwyzszy poziom hormonu. Mnie sie nie udalo z clearblue ale za to z tymi najtanszymi paskowymi zlapalam moment i krecha byla jak ta lala:)
    nie uzywalam nigdy zadnych owulacyjnych mowiac szczerze ale jakos wlasnie te mi sie nadaly maja 3stopnie wyniki i badaja poziom lh i estradiolu , a wiec 2hormonow na raz
    I tak sie zastanawiam czy by mi sis nie kupila w Anglii..Szukalam na polskich stronach ale nie ma tych dual nigdzie.......

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zonia Znajoma

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie odkad prowadze ovu wykres patrze tylko na temp i sluz i sprawdza sie w stu procentach. Gdy uzywalam owulacyjnych zalapalam dwa cykle podlamke bo nie wykryly owulacji wiec balam sie ze cos jest nie tak.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zonia ja chyba dla sprawdzenia na wlasnej skorze kupie te dual cena jeszcze nie zwala z nog wiec mysle mozna zaryzykowac....te 40funa za 20szt rozbijajac na 2miesiace nie jest najgorzej
    Dzieki za odzew 8)

Zonia, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, Daisy, Kasia... Ja jutro testuje a w poniedzialek i sroda badam bete z krwi.
    Jakie macie plany?
    Kto sika jutro ze mna?

samira lubi tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik82 wrote:
    Samira zrob ze mna bete w poniedzialek i srode :)

Ja robię betę w poniedziałek, ale nigdy nie robiłam, wiec nie wiem na kiedy wyniki będą, mam nadzieję, że najpóźniej na popołudnie.

Pantofelek lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    bo takich jak nas troje to nie ma ani jednego :)
    a ja jestem dzień przed Wami - dpo.

Kasia *, samira lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Zonia Znajoma

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bardzo korci zeby znow jutro testowac ale poczekam na przesylke z testami-bede silna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzik 82 ja nie bede testowac jutro bo nie mam czym testu nie mam nie chce czuje podbrzusze boli mnie wiec ja spokojnie poczekam o poniedzialku zycie jest przewrotne zrobie test jutro rano a okres zacznie sie jutro wieczorem ja zawsze u siebie biore kilka dni roznicy ze moze sie spoznic okres

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu... Mam nadzieje, ze tym razem @ sie nie spozni tylko wyjedzie na roczne wakacje!
    Tygrysek! Kiedy testujesz? Bo Ty juz chyba mialas jakies podejscia z sikaczami?

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrnęłam do końca z czytaniem i nadrobieniem całego dnia bez Was :*

Cały dzień spędziliśmy dziś w Krakowie, było super!

Co do testu, bety... Test chce zrobić jutro. Betę zrobię w poniedziałek, chyba że jakiś armagedon będzie i @ mnie nawiedzi, bo to już.
    Mam Pepino czułość 10 i Bobo 25. Jeśli ten pierwszy wyjdzie mocno, to zrobię jeszcze ten drugi, ale myślę, że nie wyjdzie. Wrzucę rano fotkę.
    Dlatego też idę w poniedziałek na betę.
    Z objawów to mam systematyczne bóle podbrzusza o takim samym natężeniu i są one praktycznie całe dnie. Wzdęcie - jakby w podbrzuszu mi ktoś mały balonik napompował. Są też inne, ale to można zobaczyć na moim wykresie. I ciekawa jestem jaka jutro będzie tempka.
    Niech mi tylko nikt nie mówi o cierpliwości. Moja się właśnie skończyła.

samira, Sue lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik82 wrote:
    Kasiu... Mam nadzieje, ze tym razem @ sie nie spozni tylko wyjedzie na roczne wakacje!
    Tygrysek! Kiedy testujesz? Bo Ty juz chyba mialas jakies podejscia z sikaczami?

Tak, robiłam już i bardzo jasno wyszło. Dziś też robiłam, ale to nadal bladziochy.

Natalka 03.2015 <3
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Tygrysku! Czekam na wyniki i mocno trzymam kciuki. Dlugo wytrzymalas :)
    Lece spac, powodzenia wszystkim!

samira lubi tę wiadomość

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:
    Tak, robiłam już i bardzo jasno wyszło. Dziś też robiłam, ale to nadal bladziochy.

Ja robilam te z allegro o czulosci 10. Co chwile cos innego pokazuja. Jutro poprawiam normalnym aptecznym. Trzymam kciuki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysek wrote:
    Dobrnęłam do końca z czytaniem i nadrobieniem całego dnia bez Was :*

Cały dzień spędziliśmy dziś w Krakowie, było super!

Co do testu, bety... Test chce zrobić jutro. Betę zrobię w poniedziałek, chyba że jakiś armagedon będzie i @ mnie nawiedzi, bo to już.
    Mam Pepino czułość 10 i Bobo 25. Jeśli ten pierwszy wyjdzie mocno, to zrobię jeszcze ten drugi, ale myślę, że nie wyjdzie. Wrzucę rano fotkę.
    Dlatego też idę w poniedziałek na betę.
    Z objawów to mam systematyczne bóle podbrzusza o takim samym natężeniu i są one praktycznie całe dnie. Wzdęcie - jakby w podbrzuszu mi ktoś mały balonik napompował. Są też inne, ale to można zobaczyć na moim wykresie. I ciekawa jestem jaka jutro będzie tempka.
    Niech mi tylko nikt nie mówi o cierpliwości. Moja się właśnie skończyła.
    zrób tylko Bobo test tamte są do dupy

• zielarka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi 10-tka pepino pokazała bladziocha w 10 dpo, więc polecam.

Tygrysek lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak dzisiaj?

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umiem wrzucac zdjec wiec zmienilam profilowe zebyscie mogly zobaczyc moje testy. Sa tak sliczne i mocniejsze niz wczoraj, ze zaryzykuje i zrobie zielona krope na wykresie. Prosze tez o bocianka na liscie. A co!
    Czekam na wiesci od,reszty testujacych :)

Nasturcja, Sue, Zonia, Daisy, Tygrysek, kasia_1988, mizzelka, M4DZI4, Pantofelek lubią tę wiadomość

• munirka Przyjaciółka

Wysłany: 22 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! :) faktycznie piękne :) spokojnej ciąży..

Madzik82 lubi tę wiadomość

hjo0q0v.png
‹‹ 446 447 448 449 450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ