Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak,dzień dobry (chociaż zależny dla kogo dobry)
Dobrze żarło ale zdechło.Mam na to wylane,jeszcze lepiej wyjebane ,nie staramy się do....końca roku ,muszę schudnąć 15kg,znaleźć pracę ...poryczałam troszkę nad ranem ale już spoko ,czuje ból typowo @ -wy Dzięki za wsparcie dziewczynki
Proszę mi dopisać test negatywny na liście
acha a Was i tak kocham i będę zaglądała
A G ma dziś urodziny zaraz wręczam prezent Nowe Oblicze Greya
Wszystkim babeczkom życzę pozytywnych testów a tym z testem minusowym siły i powodzenia w dalszym bojuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 08:50
Kasia *, Daisy lubią tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:Nie umiem wrzucac zdjec wiec zmienilam profilowe zebyscie mogly zobaczyc moje testy. Sa tak sliczne i mocniejsze niz wczoraj, ze zaryzykuje i zrobie zielona krope na wykresie. Prosze tez o bocianka na liscie. A co!
Czekam na wiesci od,reszty testujacychMadzik82 lubi tę wiadomość
-
Co do clearblue to są na polskim allegro, ale w życiu nie kupiłabym testów za 250zł za 10 sztuk! Serio, nie dajmy się zwariować. U mnie temperatura nadal wysoka, ale pewnie jutro poleci w dół, jak zawsze.
Idę zrobić śniadanie, lałam dziś w nocy z 5 razy.samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Madzik82 wrote:Nie umiem wrzucac zdjec wiec zmienilam profilowe zebyscie mogly zobaczyc moje testy. Sa tak sliczne i mocniejsze niz wczoraj, ze zaryzykuje i zrobie zielona krope na wykresie. Prosze tez o bocianka na liscie. A co!
Czekam na wiesci od,reszty testujacychMadzik82 lubi tę wiadomość
-
Samirko, Nasturcjo przykro mi. Wierzę, że może być to irytujące:(
Cokolwiek bym nie napisała, pewnie już to słyszałyście/czytałyście, więc napiszę tylko, że wspieram :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 09:18
samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomocy!!!
Wszystko od początku:
Wczoraj zrobiłam testy dwa Pepino czułość 10 i Amil(czy jakoś tak) czułość 20
Góra Pepino, dół Amil?
Góra Pepino, dół Amil? Jak wyszło, każdy widzi.
Dziś zrobiłam też dwa testy. Pepino czułość 10 i Bobo czułość 25
Góra Bobo, dół Pepino
jak wyszło.... każdy widzi.
Ja już nic nie rozumiem. Samirka mówiła, żeby ich nie brać pod uwagę. Ale ten bobo dzisiejszy to przesada już... Zgłupiałam.
Jeszcze raz dla utrwalenia dzisiejszy Bobo!
Dziś mam 14dpo i jutro na pewno Beta, ktoś tam pisał, że trzeba ją powtórzyć za 2 dni?
Daisy, mizzelka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tygrysek ja myślę,że na pewno jesteś w ciąży.Ja też miałam na początku blade i nawet po 2 dniach nie były jeszcze bardzo mocne a w ciąży jednak jestem
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
Tygrysku jest ok! Zobacz na moje testy. Kazdy jest innej firmy i na kazdym rozny pasek. Nie martw sie! Ja ide jutro na bete dla potwierdzenia.
kasia_1988, Zajsonek lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Tygrysku, ja myślę, że testy mogą wychodzić fałszywie negatywne, więc nie denerwuj się i nie testuj już Idź na krew, albo test powtórz za dwa-trzy dni
Daisy, może jeszcze na test za wcześnie? To 13dpo, temperatura idzie w góre, więc kto wie?Tygrysek lubi tę wiadomość
-
Czekam na wiesci od,reszty testujacychNatalka 03.2015
-
samira wrote:tak,dzień dobry (chociaż zależny dla kogo dobry)
Dobrze żarło ale zdechło.Mam na to wylane,jeszcze lepiej wyjebane ,nie staramy się do....końca roku ,muszę schudnąć 15kg,znaleźć pracę ...poryczałam troszkę nad ranem ale już spoko ,czuje ból typowo @ -wy Dzięki za wsparcie dziewczynki
Proszę mi dopisać test negatywny na liście
acha a Was i tak kocham i będę zaglądała
A G ma dziś urodziny zaraz wręczam prezent Nowe Oblicze Greya
Wszystkim babeczkom życzę pozytywnych testów a tym z testem minusowym siły i powodzenia w dalszym boju
Moja Kochana... Jestem 4 lata po ślubie, przez dwa lata próbowaliśmy zrobić coś żeby mieć swoje własne mieszkanie. Kupiliśmy w końcu, na kredyt, ale jest nasze. Później jak już postanowiliśmy że czas na dziecko, to okazało się że mam nadwagę i to spooorą. W listopadzie zeszłego roku nagle zmieniło sie coś w moim życiu i w mojej głowie. Aktualnie mam minus 32 kg i to jeszcze nie jest moje ostatnie zdanie. Sama nie wierze w dzisiejsze testy, chociaż wiele milionów już w życiu ich zrobiłam i nigdy cieni cienia nie było.
Warto wierzyć, poukładać pewne sprawy i wierzyć, że się uda.
Uszy do góry. Wszystko zależy od nas. Wszystko jest w naszych rękach.
kasia_1988, Madzik82, Tosia 1981, mizzelka, samira, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015