Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzik82 wrote:Nie umiem wrzucac zdjec wiec zmienilam profilowe zebyscie mogly zobaczyc moje testy. Sa tak sliczne i mocniejsze niz wczoraj, ze zaryzykuje i zrobie zielona krope na wykresie. Prosze tez o bocianka na liscie. A co!
Czekam na wiesci od,reszty testujacychMadzik82, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Zalewam tu dziś postami, ale wszystko kotłuje się w mojej głowie, a do jutra tak daleko.
To mój pierwszy cykl tak dobrze obserwowany. Jak pisałam wyżej miałam spore problemy, totalnie rozregulowany cykl, wiec jak miesiąc temu czułam owulacje, to poszłam do gin i pierwszy raz usłyszałam: "Nic złego się nie dzieje, owulacja była bo jest ciałko żółte. Wszystko w porządku." Chciałam skakać z radości. Doprowadziłam do tego swoją własną ciężką pracą. Od ponad roku się nie zabezpieczaliśmy.Madzik82 lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnytygrysku gratuluje tymbardziej jak poczytałam twoje posty takie posty wspieraja mnie na duchu ze warto sie starać nawet kilkanascie miesiecy ja wierze ze u Ciebie to ciąża a nie zafałszowany test kreska jest wyrazna za wyrażna jak na fałaszywy test :****
madzik82 gratuluje rośnijcie zdrowo :****Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:47
Tygrysek, Madzik82, samira lubią tę wiadomość
-
Kasia * wrote:tygrysku gratuluje tymbardziej jak poczytałam twoje posty takie posty wspieraja mnie na duchu ze warto sie starać nawet kilkanascie miesiecy ja wierze ze u Cibie to ciąża anie zafałaszowany test kreska jest wyrazna za wyrażna jak na fałaszywy test :****
madzik82 gratuluje rosnijcie zdrowo :****Kasia * lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dziewczyny! Kiedy powiedzialam lekarzowi o moich ciazowych planach to tylko sie usmiechnal. Powiedzial, ze mam najpierw przytyc minimum 7kg i poczekac pol roku bo i tak przy mojej prolaktynie mam male szanse. Kilka tygodni temu przestalam karmic i jeszcze mam mleko w piersiach7. Pomyslalam sobie, o nie doktorku! Juz ja Ci pokaze pol roku. Juz sie nie moge doczekac jego miny jak mu powiem ze zaszlam w pierwszym cyklu.
Dziewczyny glowa do gory!
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Samirko szkoda... ehh nie wiem co napisać... ale cieszę się ze masz już plan dla siebie i nowe postanowienia. będzie dobrze:)
Daisy jak poszło w górę to nowe było zagniezdzenie dopiero co:)
magdo i tygrysku serdecznie gratuluje:) nie mam dostępu do neta aby pisze z tel więc prosiłabym o uzupełnienie listy:)
Szczęście jak nie wiem co:) zazdroszczę
Nastka i to ni pio podoba na luzie i ze spokojem. Jak ja bym chciała być tak jak ty... opanowana:) jesteś wzorem do naśladowania:)Nasturcja, Madzik82, samira lubią tę wiadomość
-
Magda i Tygrysku gratulacje
Battinka, ja miałam mocny pozytyw oszukany, niestety takie jak twoje przebarwienia są dość częste.Madzik82 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyMizelko ja na pewno nie jestem wzorem do naśladowania
To pierwszy taki cykl, w którym jestem spokojna. Zazwyczaj płakałam jak @ przychodziła albo rzucałam testami ciążowymi. A jak będzie za miesiąc to nie wiem. Może też się załamię.Kasia * lubi tę wiadomość
-
W tym cyklu mój mąż pokłada duże nadzieje, ja nie potrafię i to mnie dołuję. Ja po prostu nie wierzę, że się uda. Jakoś po tylu miesiącach starań nie potrafię się nakręcić.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyTygrysek wrote:Moja Kochana... Jestem 4 lata po ślubie, przez dwa lata próbowaliśmy zrobić coś żeby mieć swoje własne mieszkanie. Kupiliśmy w końcu, na kredyt, ale jest nasze. Później jak już postanowiliśmy że czas na dziecko, to okazało się że mam nadwagę i to spooorą. W listopadzie zeszłego roku nagle zmieniło sie coś w moim życiu i w mojej głowie. Aktualnie mam minus 32 kg i to jeszcze nie jest moje ostatnie zdanie. Sama nie wierze w dzisiejsze testy, chociaż wiele milionów już w życiu ich zrobiłam i nigdy cieni cienia nie było.
Warto wierzyć, poukładać pewne sprawy i wierzyć, że się uda.
Uszy do góry. Wszystko zależy od nas. Wszystko jest w naszych rękach.
to ze mam nadwagę to poniekąd moja wina i muszę to zmienić (tarczyca ,śmierć brata,stresy,słodycze nawet bardziej niż tłuste jedzenie),żeby wrócić do swojej wagi muszę zrzucić 16kg !!
do tego mam refluks,WZJG (wrzody na jelicie grubym teraz zaleczone ale to choroba przewlekła),tarczyca - niedoczynność z hashimoto -wyrównana) i prawdopodobnie woreczek żółciowy do wycięcia ale to się po usg dowiem .acha i alergia szczególnie na kurz i pyłki traw.
mój syn ma 18lat a ja zawsze chciałam mieć dwójeczkę dzieci więc walczę og grudnia-stycznia na nowoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 11:58
Daisy, Kasia *, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:A jak wysoka mialas prolaktyne? Bo ja właśnie jestem na bromergonie
Nawet nie wiem jaka mam wysoka bo kazal zbadac 3miesiace po zaprzestaniu karmienia. Ale chyba wysoka bo ciagle mam mleko. Do owulacji plamilam na rozowo prawie codziennie. Hormonalny sajgon, jeszcze mialam infekcje w czasie owulacji. A jednak sie udalo! Za Ciebie tez trzymam kciukiNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamirko rozumiem Cie mnie sie tez juz nie chce czasami starać coraz częściej mnie nachodza takie myśli porostu mi sie nie chce i zakładam ze sie nie udało dlatego czekam na okres i nie robie żadnych testów mam to juz powoli w powazaniu testy bety nie chce mi sie już co ma byc to bedzie jak jestem to dobrze nie to trudno ,ja należe do osób które bardzo szybko sie zniechęcaja bede dalej co mieisac sie starać ale bez emocji ja akurat do konca roku daje sobie czas potem odpuszczam juz czuje ze mnie to coraz bardziej irytuje daje sznse clo moze to cos zmeinie ale jak na złośc nie moge zacząc go brać bo okresu nie mam do d.... to wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 12:14
samira lubi tę wiadomość