Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
merida17 wrote:Zajsonek Kochana Ty nasza, nie ma @ ciagle jesteś w grze wiem, ze czasami szukamy znaków, ze czujemy to czego nie chcemy, ale ja jestem przykładem, który tez czekał na @, nawet do głowy nie brał, ze ta najwierniejsza przyjaciółka się nie zjawi, proszę Cie zawsze była, więc musi się udać i Tobie i każdej z nas nie smutkaj się już
Dziękuje kochana
Ale tak martwi mnie ta tempkamerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonku ja specjalistka od sluzu nie jestem, bo ja go praktycznie nigdy nie widziałam!! pustynia, jedyny sluz jaki widziałam wystąpił zaraz po II kreskach przez dwa dni, najpierw ciagnacy taki przezroczysty, a potem taki biały pod wieczór, to moje życiowe doświadczenia, więc wiem, ze nasze ciała nie sa takie książkowe, więc do końca trzymam kciuki mocno!!
Zajsonek, samira lubią tę wiadomość
-
Ja sie na becie kompletnie nie znam, ale jak rozumiem, to niedobrze:(
Trzymam kciuki za kolejne testy i kolejne cykle:)
Spotkałam wlasnie dwie kolezanki z pracy, jedna z dzieckiem, jedna w ciazy i zaczęły mowic, ze powinnam przytyc, bo prawie mnie nie widac:) strasznie miałam ochotę powiedziec "juz niedługo, dziewczyny", ale musiałam mocno ugryźć sie w jezykjulita, M4DZI4, samira, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:a u mnie w tym cyklu dupa blada, zrobiłam dzisiaj bete bo chciałam wiedzieć czy mam zacząć przyjmować drugie opakowanie dupka.
wynik bety = 1,1 (10dp)
czekam teraz na szybką @ i do boju
ale takiej to ja w zyciu nie mialam.. zawsze 0,100 a nie 1,1...julita, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:strasznie wcześnie na betę.. mi się kojarzy że dopiero 12dpo pewniejsza jest..
ale takiej to ja w zyciu nie mialam.. zawsze 0,100 a nie 1,1...mizzelka, julita, samira lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Beta w 10dpo w 90% jest już wiarygodna. Zawsze pozostaje 10 % W 12 dpo jest faktycznie pewna na stówę
julita, samira lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Słuchajcie myślicie ze mogłabym brać castagnus?
Wlasnie sie zastanawiam bo moja fl trwa ok. 10-11 dni trochę mało przynajmniej tak mi sie wydaje
I Wiesiolek do tegosamira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarola_aa wrote:Na fl podobno bardzo dobry jest magnez i witamina b6:) tylko osobno magnez i osobno witamina bo jak jest razem to mało skutkuje
dlaczego mało skutkuje jak jest z wit. b6 ! właśnie jest odwrotnie magnez jest lepszy z wit. b6 bo lepiej się wtedy wchłania i jest dobry na śluz raczej, nie na wydłużenie FLKasia *, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Zajsonku krotka fl to ponizej 10 dni wiec mysle ze nie ma sensu na sile jej pezedluzac sprawdz sobie endo po owu jakie masz tak 7 dpo
Ale castagnus działa tez na napięcie przedmiesiaczkowe, a ja mam bolesne.