Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam wiele luźnych bluzek i na każdą patrzę jak dobrze będzie wyglądać w ciąży
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:julita, a nie myślałaś żeby w razie czego wziąć ten cykl, który nadejdzie potraktować na luzie? Bez monitoringów, termometru i sprawdzania wszystkiego?
szczersze to nie myślałam i chyba na razie nie chce
chodzi o to że gin powiedział, że naturalna owulka może nastąpić u mnie max. 1 a przy dobrych wiatrach 2 x w roku, także muszę jajnikom pomagać CLO i pregnylem aby w ogóle do owulacji dochodziło
-
mizzelka wrote:trupem? hahahahaha to dopiero by było ja to szczęście a potem: pozamaciczna? ale czy sie utrzyma? nie poronie? kurde czy będzie dobrze?
czy będzie zdrowe? a co jesli nie?
blizniaki? o cholewa...
mizzelko tak właśnie jest niestety
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Wzajemnie Madziu :* A Ty jutro betke tez strzelasz? Ja juz dziecko mam w lozku od godziny, na obiad byly nalesniki z borowkami i smietanka mmmm pycha 2x pranie zrobione, ja juz wyprana i siadlam do herbatki i meczyk
Eh zeby te bole nie znaczyly @..wiem ze to zludne nadzieje no ale co mi pozostalo! Nie widzialam wykresow z zagniezdzeniem 2dniowym i to 11-12 dpo.. -
Borowiki pyszota!
Daisy lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Daisy ja jutro mam w planach "sikacza" zrobić, miałam nie robić testów przed terminem ale, że mam jutro wizytę u lekarza to może jeśli okaże się CUD to od razu dostanę receptę na dup-ka bo pomimo, że prg. wzrósł mi nawet ładnie to i tak mam dostać wsparcie chociaż nie wiem czy będzie mi dane robienie wgl. testu bo dziś koło 18stej na majtach był jakiś taki blady, lekki, niewyraźny, bardzo jasny kleks nie wiem może w nocy się rozbuja @ chociaż później przy podcieraniu (sorrki za dosłowność) i na wkładce czysto..zobaczę jak jutro temp. będzie na obecnym poziomie albo wyżej to siknę a co mi tam
A tak wgl. dziś w końcu wróciliśmy do domku od rodziców mojego męża i bardzo fajnie
Tylko kurczę jedyne testy jakie udało mi się zakupić by były na jutro to "pepino 10" paskowy i pre-test płytkowy ale nie napisali na opakowaniu jaką ma czułośćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:19
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Kasia! Ja tez mam nagle sluz rozciagliwy... Moze to dobrze wrozy dla Ciebie
hmm mam taka cicha nadzieje bo juz czuje peirsi ze mnie bola podbrzusze jak na @ tez czujesz podbrzusze jak na okres czy ci minelo po dniu okresu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:27
-
Madziu to od rana bede trzymac kciuki ja rano tez sikne na 10 i 25 a co tam jak ma przyjsc @ to trza swieza porcje testow i tak zakupic. ja to sie i tak czuje bezobjawowo w tym cs bo ani boli na owu nie bylo, ani nic, pamietacie..wiec nie wiem w ogole co myslec
-
Daisy, marzenia mnie poniosły
Ostatnio kurki chciałam kupić, ale przy kasie okazało się, że nie ma na nich kodu i trzeba czekać, więc poszłam do domu.Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Daisy, Kasia! Nie mam zadnych objawow, nic nie czuje, nic mnie mnie boli. Cycki normalne. Mdlosci tez nie mam tylko mi wszystko i wszedzie smierdzi hehe
Dajcie znac jak jutro. Ja tez na bete rano leceKasia *, Daisy, samira, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!