Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kazda inaczej czuje. W pierwszej ciazy bardzo bolal mnie brzuch od poczatku. Mialam tez skurcze i plamienia, ciaza zagrozona. A mdlosci zero. Cycki wtedy tez nie bolaly. Kazda z nas czuje inaczej wiec spokojnie, nie ma co pprownywac. Nawet ja roznie czuje dwie ciaze
samira, mizzelka lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyno i właśnie daisy to mnie denerwuje ze juz 33 dzien cyklu @ brak a ja chcialam zaczac brac clo tak siecieszylam ze @ przyjdzie szybko ifru tabletki a tu nic nigdy nie mialam takiego dlugiego cyklu a co do tempki no ona juz mnie raz wywiodla wpole zawsze piekna wysoka i na kilka godzin przed @ leci wdol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 22:01
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:no i właśnie daisy to mnie denerwuje ze juz 33 dzien cyklu @ brak a ja chcialam zaczac brac clo tak siecieszylam ze @ przyjdzie szybko ifru tabletki a tu nic nigdy nie mialam takiego dlugiego cyklu a co do tempki no ona juz mnie raz wywiodla wpole zawsze piekna wysoka i na kilka godzin przed @ leci wdol
-
Madzik82 wrote:Daisy, Kasia! Nie mam zadnych objawow, nic nie czuje, nic mnie mnie boli. Cycki normalne. Mdlosci tez nie mam tylko mi wszystko i wszedzie smierdzi hehe
Dajcie znac jak jutro. Ja tez na bete rano lece
Natalka 03.2015
-
Fakt 33dc cos zle mi sie wcislo w kom. Ja zazwyczaj jak mierze wieczorem przed snem to widze ze juz jest np. 36.21 i wiem ze rano bedzie pozamiatane bo no zawsze dostaje @ nad rancem tzn musi sie zbierac chyba bo jak wstaje to nie zdaze zejsc na dol i gdyby nie wkladka to bym szla z czerwona sraka
Samirko jak tam urodziny meza? Robiliscie cos specjalnego?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja zmierzylam teraz dowc... wprawdzie to nie rano ale jest 37.3 ja juz wtym cyklu zuzylam pol opakowania podpasek bylam urodziny ina wszelki wypadek wolalam miec podpaske roznie bywa bylam na zakupach wparku i nie bede na huura szukac kibla potem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 22:11
Daisy lubi tę wiadomość
-
Kasia przy takiej temperaturze raczej nie przyjdzie jeszcze @.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyprawda jest taka ze wolalbym sie starac od nastepnego cyklu z clo w tym mieisacu jak mi gin pow ze nie mam owulki rozpoczelam bardzo duzo matewrialow apracy i musze to skonczyc czela mnie ciezki pracowity mieisac chcialam sobie odpuscic troche przyszlym mieisacu oczywiscie uciesze sie z ciazy ale jak to ogarnie nie wiem no wiem la ze tempka za wysoka i to na elektronicznym o dziwo chyba ze mi wnocy spadnie nagle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 22:15
-
Kasia, taki zajęty miesiąc, często jest owocnym miesiącem
Kasia * lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyDaisy wrote:Fakt 33dc cos zle mi sie wcislo w kom. Ja zazwyczaj jak mierze wieczorem przed snem to widze ze juz jest np. 36.21 i wiem ze rano bedzie pozamiatane bo no zawsze dostaje @ nad rancem tzn musi sie zbierac chyba bo jak wstaje to nie zdaze zejsc na dol i gdyby nie wkladka to bym szla z czerwona sraka
Samirko jak tam urodziny męża? Robiliscie cos specjalnego?
a dzięki ,spokojnie byli tylko moi rodzice ,syn,bo rodzice G są koło Krakowa ,G ma tam maleńki domek letniskowy i tak jeżdżą teraz bo ciepło się zrobiło -
nick nieaktualnyja wiem la że takie ciezkie miesiace czesto owocuja tak mialam przy poprzedniej ciazy zajechalam sie przez caly mieisac i ostatniego sierpnia zrobilam sobie testdobra mowie tescik dla informacji ide spac i prosze mnie nie budzic jak zobaczylam te 2 kreski potem plamienie po godzinie szpitla i moje spanie bylo historią i odpoczynek nie spałam 4 noce nawet nie wiedizlam ze tyle czlowiek bez snu ciaglego moze wytrzymac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 22:25
-
To będzie powtórka z rozrywki, tylko bez plamień i szpitali.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonaa11 wrote:A ja Kasiu czuje ze @ nie przyjdzie i jestes w ciazy
hej iwoncia )) dawno Cie nie było oj kochna no oby chcialabym ale czuje jakbym miala zaraz wybuchnac tak mnie podbrzusze rwie zjadlam nospe max pewnie pomozesamira lubi tę wiadomość