Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, zaczynam mieć wątpliwości, że mogłoby nam w tym cyklu wyjść. Jak co miesiąc 7 dpo już coś czułam, to teraz nie czuję praktycznie nic, w sensie nie boli mnie brzuch, piersi tak po prawdzie lekko bolą dopiero wieczorami, wzdyma mnie i zgaga łapie też na wieczór dopiero. To chyba przez luteinę nic szczególnego nie czuję. Choć biorę tylko jedną tabletkę dziennie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
własnie unikam antybiotyków jak ognia
Ogólnie jestem większą fanką mleka z miodem, niż silnego antybiotyku.
Tutaj musiałam wziąć leki bez recepty na zbicie temperatury.
Kasiu, dziękuję za wyjaśnienie, jesteś cudowna!!! Dokladnie takiego wytłumaczenia oczekiwałam - łopatologicznego ;P - czyli dla laika;)
Teoretycznie 10 dni po owulacji mam za 3 dni, ale wstrzymam się do 30.06
-
Ia wiesz co ja na poczatku tez po owu czulam wszystko po tych 6 tabl lutki. A potem nagle i sutki przestaly az tak bolec, mowie no brzuch nie bolal mnie w ogole, tylko tamto bulgotanie..sama zaczynam sie zastanawiac czy moze mnie moja gin nie oszukala haha odnosnie tego pecherzyka. Wiem, ze to by ylo dziadostwo z jej strony, wiec mam nadzieje, ze to tylko moja chora wyobraznia No bo nagle caly cykl nic mnie nie bolalo..?
Teraz za to juz nie wzielam popoludniowej i wieczornej dawki lutki i zaczelo mnie bolec podbrzusze. Oh niech @ przyjdzie dzis jeszcze i od razu przeskocze na 1 dc! -
Katarzyna87 wrote:własnie unikam antybiotyków jak ognia
Ogólnie jestem większą fanką mleka z miodem, niż silnego antybiotyku.
Tutaj musiałam wziąć leki bez recepty na zbicie temperatury.
Kasiu, dziękuję za wyjaśnienie, jesteś cudowna!!! Dokladnie takiego wytłumaczenia oczekiwałam - łopatologicznego ;P - czyli dla laika;)
Teoretycznie 10 dni po owulacji mam za 3 dni, ale wstrzymam się do 30.06
Kasiu jedna zasada - bierzemy TYLKO leki z PARACETAMOLEM. Jest to jedyny lek wskazany w ciazy, wiec i w staraniach gdy jeszcze oc iazy byc moze nie wiemy Kwas foliowy oczywiscie tez łykasz -
Dodatkowo podpowiem z czystym paracetamolem, bez kofeiny (wszystkie leki typu max, czy forte), bez łączenia z ibuprofenem i tego typu kombinacji.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Kochane moje Mąż namówił mnie dziś po południu na testa. Nie chciałam zrobić, bo byłam w 100% pewna wyniku.... Boję się, że to tylko piękny sen..
Potem pojechaliśmy na naszą budowę a tam w kominie znaleźliśmy gniazdo z jajkami
Daisy, Zonia, przedszkolanka:), samira, Tygrysek, mizzelka, Ewa99, julita, Betty Boop, M4DZI4, Aga89 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyrybeńko jaka jesteś śliczną kobietką )) a co do testu to uważam że pozytyw jak mnie tu dziewczyny na forum edukowały przebarwienia sa szare słabe kreski różowe zaraz zerkne na twoj wykresik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 21:06
Rybeńka, samira lubią tę wiadomość
-
Rybeńka super kreski gratulacje!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Nooo właśnie wiem, byłam pewna że nic nie wyjdzie z popołudniowego, a poza tym rano miałam niską tempkę więc byłam pewna że przyjdzie, Jutro rano powtórzę testa. A w środę może beta. Boli mnie brzuch @ trochę się boję jeszcze cieszyć, bo w tym cyklu to był total luz i jakoś się nie nastawiałam, że się uda. Mąż nasienie robił i jeszcze wyników nawet nie odebrał hehe Boże Kochane życzę Wam tego samego! życzę Wam z całego serca ujrzenia tych cudownych 2kresek :*
mizzelka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Hahha a tam piękna haha chyba pięknie mam podkrążone oczy ;pOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyciesz sie rybeńko życze spokojnej ciaży bez komplikacji teraz będzie napewno dobrze )) kobieta w ciazy zawsze jest piękna :**** idz na bete kochana a kreski moga byc slabe bo dopiero zarodek sie zagniezdza i sik nie poranny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 21:11
Rybeńka lubi tę wiadomość
-
Dziś jest 14dpo, potwierdzone przez ginka, owu źle mi wyznaczył. Boże dziękuję Wam Kochane, podchodzę do tego z dystansem, bo się trochę boję. Betę zrobię w środę przed pracą.
Kasia *, samira lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Jeśli chodzi o objawy to tak Magdalenko jak mi ostatnio posałaś, że nie muszą być takie same i nie były. Miałaś rację.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs