X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Zonia Znajoma

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Sue. Ja tak jak powiedzialam wpatruje sie i widze i moj chlop tez widzi cos tam ale my bardzo chcemy widziec:) poczekam do pojutrza rana zatem. gratuluje Rybenka-cudna data na zafasolkowanie!

Daisy lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka wrote:
    Mizzelko a może te piersi to dobry znak, mnie bolały praktycznie od owulki. Więc kto wiem kto wie :*
    mnie bolały ale mało dopiero od 7dpo daje popalić i z dnia na dzien coraz gorzej.. naprawdę już mnie to irytuje.. bo uwielbialam spac na brzuchu a teraz? ehh ;/ ale jakby byla fasolka to wybaczę :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue nie stresuj się Kochana, na pewno wyniki będą dobre i w normie! Zobaczysz. Trzymam kciuki i nie stresuj się, bo wiesz, że to ni dobre dla Maluszka :*

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zonia to czekamy czekamy :) będzie zielono :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeny 9 h? ja pierdziele... czasmi sie ciesze ze pracuje na gosp.. mąż by mnie wyręczył w razie co.. :D

samira lubi tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko baaaaaaaaaaardzo Ci kibicuję :* Niech to będzie Fasolinka :*

mizzelka lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie bardzo boli woreczek żółciowy aż plecy bolą i jest mi niedobrze :(

i dziś w ogóle jest mi jakoś smutno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 22:21

Kasia * lubi tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńko co za historia! Te gniazdko to znak z nieba :D
    Ściskam cię mocno i życzę spokojnej ciąży, ciesz się każdym dniem :)
    Gratulacje :)

Rybeńka, samira lubią tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka dlaczego snutno? :(

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nic nie czuje. Ani brzucha, ani cyckow ani mdlosci ani nic. Zero objawow... Mam nadzieje, ze jest ok :/

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam lekko nerwowy dzien :< ale ogarniam :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja cie.. nie wyobrażam sobie tego... szok.... taki obrót akcji..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 22:42

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    o jeny 9 h? ja pierdziele... czasmi sie ciesze ze pracuje na gosp.. mąż by mnie wyręczył w razie co.. :D

ja też mam 9h dziennie, a mam wrażenie, że biegam tam jak za 20h dziennie ;) tyle dobrze, że to lubię, więc zakładam, że lokator mego brzucha jest wytrzymały i gotowy na to wszystko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka gratulacje ;) u mnie też były bladziochy, to po prostu tradycja czerwcóweczek :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    ja też mam 9h dziennie, a mam wrażenie, że biegam tam jak za 20h dziennie ;) tyle dobrze, że to lubię, więc zakładam, że lokator mego brzucha jest wytrzymały i gotowy na to wszystko :)
    jak bylas wczesniej tak samo aktywna to na pewno lokator juz sie zaklimatyzowal :D

merida17 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik82 wrote:
    A ja nic nie czuje. Ani brzucha, ani cyckow ani mdlosci ani nic. Zero objawow... Mam nadzieje, ze jest ok :/

Pewnie, że jest :) U mnie też nic nie bolało i nie czuło, teraz nadrabiam i czekam aż ten czas minie ;) dopadnie i Ciebie i każdą z nas ;) Spokojnie Madzik :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ja cie.. nie wyobrażam sobie tego... szok.... taki obrót akcji..
    TO JAKAŚ KUREWNA NIE SPRAWIEDLIWOŚĆ

pierwsza ciążę dawno temu musiała usunąć bo leczyła się onkologicznie mimo zabezpieczeń zaszła w nią ...także przeszła sporo a nawet wcześniej narzekaliśmy bo była często nie miła ,potem wraz z rozwojem ciąży zmieniła się trochę na dobre

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    jak bylas wczesniej tak samo aktywna to na pewno lokator juz sie zaklimatyzowal :D

no mam taką nadzieję, dlatego specjalnie dla lokatora biegam jeszcze z rana do łazienki :) nie dla mojej przyjemności :)
    wcześniej byłam jeszcze bardziej aktywna, bo gram regularnie w siatkówkę, ale to już sobie daruję chwilowo ;)

Mizzelko masz już kieckę na to świadkowanie, bo ja na swoje świadkowanie dalej nie mam pomysła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samirko no pisałas jakis czas temu o kolezance zforum że pewnie urodziła ale nie wiem czy to ta ? kurcze no przezierność karkowa była ok i nagle taka choroba no właśnie po to robi się przezierność karkowa i kości noska sie mierzy czy nie ma właśnie tej choroby jakaś masakra

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem nerwowa i chyba bym tych lekarzy na miesjzu pozabijała ze złośvi no moze nie dosłownie pozabijała ale jak tak można jest 21 wiek i na usg wszytko widac każda nieprawidłowość u nas w mikołowie tez byla dziewczyna moja była sasiadka ktorej wciazy mowili wszystko ok nic sie nie dzieje acórcia urodziła sie zrozszczepem kregoslupa nigdy nie bedzie chodzila

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 22:54

mizzelka, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 470 471 472 473 474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ