Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybeńka wrote:Mizzelko a może te piersi to dobry znak, mnie bolały praktycznie od owulki. Więc kto wiem kto wie :*
-
Sue nie stresuj się Kochana, na pewno wyniki będą dobre i w normie! Zobaczysz. Trzymam kciuki i nie stresuj się, bo wiesz, że to ni dobre dla Maluszka :*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Mizzelko baaaaaaaaaaardzo Ci kibicuję :* Niech to będzie Fasolinka :*
mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:o jeny 9 h? ja pierdziele... czasmi sie ciesze ze pracuje na gosp.. mąż by mnie wyręczył w razie co..
ja też mam 9h dziennie, a mam wrażenie, że biegam tam jak za 20h dziennie tyle dobrze, że to lubię, więc zakładam, że lokator mego brzucha jest wytrzymały i gotowy na to wszystko -
nick nieaktualny
-
merida17 wrote:ja też mam 9h dziennie, a mam wrażenie, że biegam tam jak za 20h dziennie tyle dobrze, że to lubię, więc zakładam, że lokator mego brzucha jest wytrzymały i gotowy na to wszystko
merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:A ja nic nie czuje. Ani brzucha, ani cyckow ani mdlosci ani nic. Zero objawow... Mam nadzieje, ze jest ok
Pewnie, że jest U mnie też nic nie bolało i nie czuło, teraz nadrabiam i czekam aż ten czas minie dopadnie i Ciebie i każdą z nas Spokojnie Madzikmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja cie.. nie wyobrażam sobie tego... szok.... taki obrót akcji..
pierwsza ciążę dawno temu musiała usunąć bo leczyła się onkologicznie mimo zabezpieczeń zaszła w nią ...także przeszła sporo a nawet wcześniej narzekaliśmy bo była często nie miła ,potem wraz z rozwojem ciąży zmieniła się trochę na dobremizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:jak bylas wczesniej tak samo aktywna to na pewno lokator juz sie zaklimatyzowal
no mam taką nadzieję, dlatego specjalnie dla lokatora biegam jeszcze z rana do łazienki nie dla mojej przyjemności
wcześniej byłam jeszcze bardziej aktywna, bo gram regularnie w siatkówkę, ale to już sobie daruję chwilowo
Mizzelko masz już kieckę na to świadkowanie, bo ja na swoje świadkowanie dalej nie mam pomysłamizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamirko no pisałas jakis czas temu o kolezance zforum że pewnie urodziła ale nie wiem czy to ta ? kurcze no przezierność karkowa była ok i nagle taka choroba no właśnie po to robi się przezierność karkowa i kości noska sie mierzy czy nie ma właśnie tej choroby jakaś masakra
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja jestem nerwowa i chyba bym tych lekarzy na miesjzu pozabijała ze złośvi no moze nie dosłownie pozabijała ale jak tak można jest 21 wiek i na usg wszytko widac każda nieprawidłowość u nas w mikołowie tez byla dziewczyna moja była sasiadka ktorej wciazy mowili wszystko ok nic sie nie dzieje acórcia urodziła sie zrozszczepem kregoslupa nigdy nie bedzie chodzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 22:54
mizzelka, samira lubią tę wiadomość