Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:czy ta nerowowsc ze zrzeda to bylo do mnie mizelko ja nie jestem zżeda taki mam charakter reaguje emocjonalnie i mam wysokie cisnienie po mamusi
nie o ciebie cos ty spokojna i potulna jestes jak baranekKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira tak po cichu do was zajrzałam i szczerze mówiąc rozryczałam na dobre. Straszne to co się stało, ale teraz grunt żeby wróciło do rodziców, z postów tej kobiety bije siła.
samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla wrote:samira tak po cichu do was zajrzałam i szczerze mówiąc rozryczałam na dobre. Straszne to co się stało, ale teraz grunt żeby wróciło do rodziców, z postów tej kobiety bije siła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 23:13
-
Kasia * wrote:mizelko tak potulna jestem jak baranek z rogami chyba jak mi ktos na odicisk nadepnie
samira, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:jesteś spokojna do czasu, tak jak każda z nas ja dzis bylam dopóki G mnie nie wkur... ale za to dostałam "karę" takie skurcze że szok.. uhh.
mizzelka, Kasia *, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja pamietam jak sie zmezem ostro ocs poklocilam i ze zlosci poszlam sprzatac caly dzien sprzatalam ico dostlam kare ze krzyczalam na mzeza od zycia wypadl mi krazek miedzykregowy jak podnoslam szmate zpodlogi itak juz zostalam za nic nie moglam sie wyprostowac taka zgieta wpol jechala na ip zaplakana jak mnie protowali na sile myslam ze ich pogryze 5 minut kłótni i 2 tygodnie bolu irehabilitacji :PPPP
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do woreczka żółciowego, to nie bójcie się w razie czego wycięcia. Moja mama go nie ma, a diety nie trzyma, wiem, że to źle, niektóre produkty "przelatują" przez nią, ale ogółem jest ok i przede wszystkim nic nie boli.
samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyla wrote:Co do woreczka żółciowego, to nie bójcie się w razie czego wycięcia. Moja mama go nie ma, a diety nie trzyma, wiem, że to źle, niektóre produkty "przelatują" przez nią, ale ogółem jest ok i przede wszystkim nic nie boli.