Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Samirko, dopiero teraz doczytałam, z jakiego powodu jest Ci smutno. Strasznie mi przykro. Mojej koleżanki siostra ma zespół Downa. Teraz ma 24 lata. Urodziła się na wsi, w czasach, kiedy szkoły specjalne i integracja takich dzieci nie była tak popularna. Niestety, nawet nie mówi zbyt dobrze - ale to efekt zaniedbania raczej.
Te dzieci dobrze wychowywane, uczone we właściwy sposób, naprawde mogą być samodzielne. Są też niezwykle uczuciowe, przepełnione miłością, bezwarunkową.
Przykro mi, że spotkało ją coś takiego, tym bardziej, że nie była na to przygotowana.samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mówię Wam dobranoc!
Oby jutrzejszy dzień był lepszy od dzisiejszego i trzymam kciuki za nowe bociany, piękne bety i za to by takie straszne historie nie miały miejsca, bo tego nie da się nawet skomentować!
Zbierać energię na jutrosamira, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySue wrote:Samirko, dopiero teraz doczytałam, z jakiego powodu jest Ci smutno. Strasznie mi przykro. Mojej koleżanki siostra ma zespół Downa. Teraz ma 24 lata. Urodziła się na wsi, w czasach, kiedy szkoły specjalne i integracja takich dzieci nie była tak popularna. Niestety, nawet nie mówi zbyt dobrze - ale to efekt zaniedbania raczej.
Te dzieci dobrze wychowywane, uczone we właściwy sposób, naprawde mogą być samodzielne. Są też niezwykle uczuciowe, przepełnione miłością, bezwarunkową.
Przykro mi, że spotkało ją coś takiego, tym bardziej, że nie była na to przygotowana. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znalazłam w innym temacie leki, które można przyjmować w ciąży (więc podczas starań również(:
Ból głowy
- APAP
- CODIPAR
- PANADOL
Zgaga, zaparcia, biegunka, wzdęcia
- Maalox
- Alugastrin
- Espumisan
- Carbo medicinalis
Takie ciekawostki
http://www.skarbmamy.pl/leki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 23:42
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
cześc dziewczyny mam ogromną prośbę zrobiłam dziś test ciążowy wyszło mniej wiecej coś takiego ja na zdjęciu na tej stronie
http://forum.28dni.pl/discussion/52/514/starajace-sie-o-dziecko/
z tym ze taka kreska się pojawiła po ok 8 minutach( na opakowaniu jest napisane 3-5 minut potem wyrzucić) czy brać to pod uwagę?? -
nick nieaktualnyKamelia wrote:cześc dziewczyny mam ogromną prośbę zrobiłam dziś test ciążowy wyszło mniej wiecej coś takiego ja na zdjęciu na tej stronie
http://forum.28dni.pl/discussion/52/514/starajace-sie-o-dziecko/
z tym ze taka kreska się pojawiła po ok 8 minutach( na opakowaniu jest napisane 3-5 minut potem wyrzucić) czy brać to pod uwagę??
Powtórz test jutro lub pojutrze
A którego dpo robiony? -
Witam, bede was nadrabiać, ale najpierw mam pytanie, odebrałam wynik progesteronu: 7,96 ng/ml jak myślicie to dobry wynik??? dla fazy lutealnej przedział to 1,7 - 27,00...do tej pory takiego wysokiego wyniku nie miałam, przeważnie poniżej 5... teraz będę się zamartwiać...27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Madzik82 wrote:Kamelia jak dla mnie to jest piekna kreska. Mialam o wiele bledsze i tez nabieraly barwy po dluzszym czasie.
Ja bym sie cieszyla i potwierdzila beta
i chyba pójde na bete, ale najgorsze jest to ze mąż w pracy a ja jak widze igłe to mdleje. ehh a czy trzeba być na czczo jak przy innych badaniach krwi ( nigdy nie robiłam tego )