Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamelia wrote:i chyba pójde na bete, ale najgorsze jest to ze mąż w pracy a ja jak widze igłe to mdleje. ehh a czy trzeba być na czczo jak przy innych badaniach krwi ( nigdy nie robiłam tego )
mizzelka lubi tę wiadomość
-
aisza wrote:Witam, bede was nadrabiać, ale najpierw mam pytanie, odebrałam wynik progesteronu: 7,96 ng/ml jak myślicie to dobry wynik??? dla fazy lutealnej przedział to 1,7 - 27,00...do tej pory takiego wysokiego wyniku nie miałam, przeważnie poniżej 5... teraz będę się zamartwiać...
moim zdaniem nie masz czym się martwić, jeśli powiedział że 1,7-27,00 to mieścisz się w normie -
Tak btw. to Dzień dobry
a u mnie co .. sama nie wiem temp. oszalała i poleciała pod niebo
dziś skusiłam się na test i oczywiście pepino (10 - paskowy) bladzioch (robiłam pepino bo mi jeszcze jeden została) a bobo-test (25-płytkowy) negatywny. I nie wiem może owulacja była później i te 25 nie wykrywają jeszcze albo serio pepino wadliwy i w końcu ja na takie trafiłam
Tutaj link do dzisiejszego wg. OF mam 14dpo http://zapodaj.net/9ae7a67b047a8.jpg.html
no ale nie gdybam za chwilę się ogarniam i śmigam na hCg może uda się ładnie poprosić o wyniki między 12/13 -
aisza wrote:Witam, bede was nadrabiać, ale najpierw mam pytanie, odebrałam wynik progesteronu: 7,96 ng/ml jak myślicie to dobry wynik??? dla fazy lutealnej przedział to 1,7 - 27,00...do tej pory takiego wysokiego wyniku nie miałam, przeważnie poniżej 5... teraz będę się zamartwiać...
-
No cóż, to póki co pozostaje mi czekanie, okaże się za tydzień, czy coś ewentualnie z tego będzie czy znów dupa w kolejnym cyklu ide do gina i jak mi nic nie przepisze to chyba ją zmienie.... a wydaje się taka kompetentna ehhhh27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Ola89 wrote:Najbardziej mnie to złości ze same musimy o to zabiegać żeby robić badania, dostać leki a i tak uslyszec na końcu ze czasami może to potrwać do dwóch lat i czekamy bezsensu...
dokładnie27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Ja mam za wysoka prolaktyne byłam w szpitalu na badaniach a i tak wyszlam bez zadnych leków dopiero po 2 miesiącach trafilam do prywatnego lekarza zaplacilam za wizytę 150 zł i przepisał mi leki ale tez nie wiem kiedy iść na badania kontrolne w którym dniu cyklu i czuje ze tak naprawdę nie mam lekarza który by się mną tak porządnie zajął...
-
Cześć Dziewuszki!
U mnie niestety dziś zawitała małpa nawet nogi w górze nie pomogły
Robię w tym cyklu wszystkie badania trzeba zacząć działać ostro jak po dobroci się nie udaje
Myślę żeby zrobić TSH+FT3+FT4+AntyTPO, Prolaktynę, LH, FSH, Estriadol w 3dc chyba będzie ok?
Oczywiście gratuluje nowym Mamuśką!!
A za testerki trzymam mocno kciuki!!!
Miłego dnia!Daisy, samira lubią tę wiadomość