Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aisza wrote:Witam, bede was nadrabiać, ale najpierw mam pytanie, odebrałam wynik progesteronu: 7,96 ng/ml jak myślicie to dobry wynik??? dla fazy lutealnej przedział to 1,7 - 27,00...do tej pory takiego wysokiego wyniku nie miałam, przeważnie poniżej 5... teraz będę się zamartwiać...
Ja miałam ostatnio 9,80 ng/ml - dr mówił, że ok ale jak dla mnie to za mało.
Niby norma dla tej fazy ale na utrzymanie ciąży raczej to niewiele... -
Ofelaine wrote:Dzień dobry
Gratulacje Rybeńka i Kamelia
Magdalena to ciąża jak nic i ta tempka tak wysoko
A ja czekam na owulkę jak na zbawienie, ale coś się boję ze z pęcherzyka zrobi się torbielka bo taki duży jest... No nic czekam
dzięki kchana ale u mnie to nic pewnego czekam na wyniki bety :* -
Ofelaine wrote:Ja miałam ostatnio 9,80 ng/ml - dr mówił, że ok ale jak dla mnie to za mało.
Niby norma dla tej fazy ale na utrzymanie ciąży raczej to niewiele...
Tak właśnie myślałam no nic póki co czekam na @ powinna być za tydzień ...27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
no to krew oddana teraz czekać wyniki koło 13stej
a tak mi się dziś niedobrze zrobiło i wgl. się słabiej czuję masakra jakaś i ta pogoda raz słońce i ciepło za chwilę masa chmur i zimno.. gdzie to lato się pytam?? Czyżby już po lecie w końcu upały powyżej 30C były lato się skończyłoDaisy lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:no to krew oddana teraz czekać wyniki koło 13stej
a tak mi się dziś niedobrze zrobiło i wgl. się słabiej czuję masakra jakaś i ta pogoda raz słońce i ciepło za chwilę masa chmur i zimno.. gdzie to lato się pytam?? Czyżby już po lecie w końcu upały powyżej 30C były lato się skończyło
czekam na dobre wieści o 13stej :* Trzymam kciuki -
a tak mi się dziś niedobrze zrobiło i wgl. się słabiej czuję masakra jakaś i ta pogoda raz słońce i ciepło za chwilę masa chmur i zimno.. gdzie to lato się pytam?? Czyżby już po lecie w końcu upały powyżej 30C były lato się skończyło -
a tak mi się dziś niedobrze zrobiło i wgl. się słabiej czuję masakra jakaś i ta pogoda raz słońce i ciepło za chwilę masa chmur i zimno.. gdzie to lato się pytam?? Czyżby już po lecie w końcu upały powyżej 30C były lato się skończyło
kciukam za piękną bete27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Trzymam kciuki za betę :)A co do lata to jest jakaś masakra, zimno jak nie wiem a ja na dodatek cały dzień w murach siedzę i marznę ;/ -
Magda, trzymam kciuki za betę!! Zajrzę po 13!
-
Magda_lena88 wrote:Tak btw. to Dzień dobry
a u mnie co .. sama nie wiem temp. oszalała i poleciała pod niebo
dziś skusiłam się na test i oczywiście pepino (10 - paskowy) bladzioch (robiłam pepino bo mi jeszcze jeden została) a bobo-test (25-płytkowy) negatywny. I nie wiem może owulacja była później i te 25 nie wykrywają jeszcze albo serio pepino wadliwy i w końcu ja na takie trafiłam
Tutaj link do dzisiejszego wg. OF mam 14dpo http://zapodaj.net/9ae7a67b047a8.jpg.html
no ale nie gdybam za chwilę się ogarniam i śmigam na hCg może uda się ładnie poprosić o wyniki między 12/13Rybeńka lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Dziewczyny jak mi jest dzisiaj niedobrze...
-
nick nieaktualny
-
mówię kurka mać za cieplo sie ubrałam..
za godzine zimniejszy wiatr ciesze sie jak glupia bo juz mi bylo lepiej..
pod koniec zakupow deszcz zimno zmarzłam ;( brrrr.. ale żyje
chyba takiego lata to dawno nie bylo -
nick nieaktualny