Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizelka, kasia moje kochane ;*
Dostałam pracę. Dokładniej wczoraj dostałam tel, że wymiotłam 20 osób konkurencji i mnie przyjęli. Mam moralniaka, bo nie wiem jak szefowi powiedzieć, że odchodze.. jak by sie jeszcze okazało, że jestem w ciąży to już sama nie wiem..Daisy, Kasia *, mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane przepraszam ze tak pozno dzis!
Kamilko mysle ze dla pewnosci powinnas zrobic bete. Zdjecie wg mnie no widac co tam jest, ale sama mowisz ze po 8 min. Chociaz mi to sie takie cos nigdy ie pokazalo.
Madziu moja kochana, mysle ze jestes w ciazy jak nic Jeszcze ta dzisiejsza tempka! Poszybowalas prawie az do nieba! Wspaniale, zacieram raczki na Twoje wyniki.
A Rybenka poszlas tez na bete rano? -
nick nieaktualnyno bo prawda jest taka że stała umowa która daje ci izunia ten jeszcze obecny pracodawca bardzo Ci sie przyda wciazy a nowe szefostwo nie wiesz jak zareaguje zrob sikańca bedziesz wiedzila czy jestes wciazy i wtedy decyduj bo teraz to na dwoje babka wróżyła
-
Kasia * wrote:no bo prawda jest taka że stała umowa która daje ci izunia ten jeszcze obecny pracodawca bardzo Ci sie przyda wciazy a nowe szefostwo nie wiesz jak zareaguje zrob sikańca bedziesz wiedzila czy jestes wciazy i wtedy decyduj bo teraz to na dwoje babka wróżyła
-
nick nieaktualnybedziesz uczyła języka jakiegos fajnie ja to noga troche jestem z jezyków tzn angielski tak ale niemiecki masakra fuj co za jezyk ble
zrób test iza jesli nie jestes wciazy to masz czas no to zeby nowy szef cie polubil izaufal ci ,no dobrze lubisz szefa ale on cie do pracy codziennie 60 km wozil nie bedzie przez 360 dni wroku to jest meczace wiem ze kiedys chcesz wrocic do seibie porozmawiaj znim zrozumie ale na poczatku dowiedz sie czy wciazy jestes to jest najwazniejsze praca potem potrzebujesz uzbezpieczenie wciazy nie tylko dla siebie i l4 jakby cos macierzynski tez kasa znieba sama ci potem nie spadnie dostawac pieniadze przez rok jak dziecko jest malutkie to ogromna pomoc -
nick nieaktualnypiszesz ze dostaniesz umowe na 3 miesace w nowej fimie tak ale oni nie wiedza ze mozesz byc wciazy i co potem dalej dadza ci umowe jak cie zatrudnia dzis a za 2 tygodnie bedziesz wciazy iza uwierz mi chocbys byla super pracownikiem to ochrzan dostaniesz skad wiesz co pomysla ze baba szulaka pracy znalala jeleni ktorzy ja zatrudnili izaciazyla ja wiem ze tak nie jest bo znam twoja historie ale nowe szefostwo nie
Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
Izuniaa89 wrote:Mizelka, kasia moje kochane ;*
Dostałam pracę. Dokładniej wczoraj dostałam tel, że wymiotłam 20 osób konkurencji i mnie przyjęli. Mam moralniaka, bo nie wiem jak szefowi powiedzieć, że odchodze.. jak by sie jeszcze okazało, że jestem w ciąży to już sama nie wiem..
gratulacje !! -
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Hej Kochane przepraszam ze tak pozno dzis!
Kamilko mysle ze dla pewnosci powinnas zrobic bete. Zdjecie wg mnie no widac co tam jest, ale sama mowisz ze po 8 min. Chociaz mi to sie takie cos nigdy ie pokazalo.
Madziu moja kochana, mysle ze jestes w ciazy jak nic Jeszcze ta dzisiejsza tempka! Poszybowalas prawie az do nieba! Wspaniale, zacieram raczki na Twoje wyniki.
A Rybenka poszlas tez na bete rano?
zrobiłam bete wyniki po 18stej przedemną dłuuuugie 7,5 h, za pierwszym razem jak robiłam test też nic takiego się nie pojawiło -
nick nieaktualnymnie tez izunia ciaza nie bardzo pasuje wtymm ieisacu bo liczylam na to ze cykl szybko sie skonczy zaczne nowy dotego tabletki clo i wlipcu sobie spokojnie zajde nabralam na siebie tyle obowiazkow wpracy w czerwcu ze czasami mi sie plakac chce bo juz nie wiem do czego rece wlozyc a tu okresu jak nie bylo tak nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 10:25