Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
samira nie ma co strzelać focha może po prostu nikt nie może Ci pomóc ja jak nie wiem coś na zadane pytanie to po prostu nie piszę bo po co setki takich samych postów " sorki ale nie pomogę bo nie wiem" Chciałabyś same takie odpowiedzi?? Bo ja nie.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:samira nie ma co strzelać focha może po prostu nikt nie może Ci pomóc ja jak nie wiem coś na zadane pytanie to po prostu nie piszę bo po co setki takich samych postów " sorki ale nie pomogę bo nie wiem" Chciałabyś same takie odpowiedzi?? Bo ja nie.
ale tu nie chodziło o pomaganie ,no widzisz nawet nie czytałaś tego posta
bo byś wiedziała o co mi chodziło
a ze foch napisałam z przekąsem a nie taki ze obrażona na całe forum
to post o wizycie u endo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 20:49
-
potforzasta wrote:Ja uwielbiam się "paprać" w masie przekładanie i ozdabianie tortów to jest coś. Piec też lubię ciastka ciasteczka ciasta no wszystko mogę ale jak mi się nikt nie kręci pod nogami.
-
Samira gwarantuje Ci że czytałam ale jak wiesz jest tutaj dużo osób i dużo postów i nie zawsze każdy post się pamięta co do słówka.
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ja też uwielbiam ozdabiać bo i rysuje i modeluje itp wszechstronnie lubię robić
-
mizzelka wrote:... i znowu nocy będzie mało!
będzie głośno! będzie radośnie!mizzelka lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Bo to najlepsze efekt wykończenia JA w ogóle lubię robótki ręczne i fotografię
-
Ja robiłam już biżuterię ale ma jej tyyyyle Robiłem też kartki ale to tylko okazyjnie. Jednak ze wszystkim wygrywają zdjęcia.
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Ale co byś spróbowała?? A co by to nie było to próbuj bo warto a moze coś Ci podpasuje
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:jak się nie znam to się nie wypowiadam bo nie chce być wymądrzała nie mój teren to się boję wypowiadać żebyś potem mnie z policją nie gnała
chodziło mi o parę słów typu " to fanie ze wyniki dobre ,na pewno teraz będzie zielono " albo "no to niedługo do dzieła " itp
no takie gadki motywująceWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 21:22
chmurreczkaa, mizzelka lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam laseczki
byłam dziś u endo i wyniki powiedziała super,tarczyca wyrównana ,mogę się starać na maxa ,mam brać dalej Euthyrox N 75 i witD3 1000mg
a mam też wynik biopsji tarczycy i wszystko ok. - łagodna zmiana
jak ciążą będzie wizyta jak najszybciej ja nie (co wykluczam )to za pół roku
coś mi się wydaje, że do lekarza trafisz znacznie szybciej niż za pół roku Jako matka- założycielka wątku masz w tym cyklu fory i coś czuję że masz spore szanse by skończył się zielono Tarczycę trzymacie w ryzach, to dobrze. Powiedz mi tylko jeszcze na co witaminę D bierzesz? Trzymam kciuki i powodzenia życzęsamira lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
samira wrote:do mnie jest hehehe dobre ,uwaga mam znajomości (żart)
chodziło mi o parę słów typu " to fanie ze wyniki dobre ,na pewno teraz będzie zielono " albo "no to niedługo do dzieła " itp
no takie gadki motywujące
hehe, wklejam post a tu co czytam masz gadkę motywującą pięterko wyżejRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:coś mi się wydaje, że do lekarza trafisz znacznie szybciej niż za pół roku Jako matka- założycielka wątku masz w tym cyklu fory i coś czuję że masz spore szanse by skończył się zielono Tarczycę trzymacie w ryzach, to dobrze. Powiedz mi tylko jeszcze na co witaminę D bierzesz? Trzymam kciuki i powodzenia życzę
Witaminę d3 na Hashimoto szczególnie ale przy niedoczynności też pomaga
niby selen tez ale nie jest to udowodnione natomiast ze w d3 TAKchmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny