Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh jak cały tydzien budziłam sie sama przed budzikiem, tak dzisiaj ten dziad mnie wyrwał z pięknego snu o moim synu... że go tuliłam, kapałam. przewijałam, karmiłam. Coś pięknego aż temperature jak zmierzyłam miałam 36,74 ale każde kolejne mierzenie wskazywało niżej więc chyba organizm tak ten sen przeżywał wpisałam tą najniższa z trzech pomiarów ale chyba ja zignoruje żeby mi wykresu nie gmatwała
ok lalki, lece do pracy, miłego dniasamira, aisza, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kobitki mam pytania...czy podczas staran o malucha mozna sie opalac? Wczpraj kolezanka sie mnie zapytala a mnie zamurowaly gdy stara sie kobieta o dziecko po stosunku nastepnego dnia lub ogolnie moze sie masturbowac.czy to zakluca zajscie w ciaze bo jak dobrze ja zrozumialam to po stosunlu zreszta codziennie to robi..wiecie cos na ten temat bo jestem zielona
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:No ja wiem, że nasz, ale jak tam przygotowania?
do tego siemię lniane mielone np. wczoraj zrobiłam z nim chlebek
witaminki itp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczrnula 22 wrote:Hej Kobitki mam pytania...czy podczas staran o malucha mozna sie opalac? Wczpraj kolezanka sie mnie zapytala a mnie zamurowaly gdy stara sie kobieta o dziecko po stosunku nastepnego dnia lub ogolnie moze sie masturbowac.czy to zakluca zajscie w ciaze bo jak dobrze ja zrozumialam to po stosunlu zreszta codziennie to robi..wiecie cos na ten temat bo jestem zielona
ze tak nieśmiało zapytam po co się masturbuje sama jak ma faceta to dziwne dla mnie i myślę ze jakby już doszło do zapłodnienia to takie nadmierne doznania mogą zaszkodzić bo wywołują skurcze ,podkreślam nadmierne ,nie normalny zdrowy stosunekczrnula 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:wszystko z umiarem ,z opalaniem bym nie przesadzała
ze tak nieśmiało zapytam po co się masturbuje sama jak ma faceta to dziwne dla mnie i myślę ze jakby już doszło do zapłodnienia to takie nadmierne doznania mogą zaszkodzić bo wywołują skurcze ,podkreślam nadmierne ,nie normalny zdrowy stosuneksamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pysia, testujemy tego samego dnia, ja też będę po IUI2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
No w tym samym dniu i zeby byly te wymarzone 2 kreseczki ide do gina w piatek za tydzien ale ciekawe czy znowu bd chciala robic na naturalnym cyklu.. w piatek bd to moj 8dc wiec nie wiem jak np chcialaby zaczac stymulacje.. zreszta ja i tak mam niestety dlugie cykle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:35
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
U mnie gdyby był pierwszy raz w tym cyklu, który kończę byłoby naturalnie, ale tak się szczęśliwie złożyło, że teraz będzie z clo. Jestem w trakcie wyciszania organizmu właśnie przed clo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:42
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
a ja mam dzis 10dc, wczoraj byłam na monitoringu i pecherzyk miał 10,9mm a endo 10,1 mm wiec poki co wszystko jest ok. Ciekawe co bezie jutro i czy bede miala owulacje czy nie bo ten cykl bez zadnych wspomagaczy jest
zrobiłam tez hormonki i mam za duzo testosteronu i LH wszystko wskazuje na PCOS -
nick nieaktualnyczrnula 22 wrote:Hej Kobitki mam pytania...czy podczas staran o malucha mozna sie opalac? Wczpraj kolezanka sie mnie zapytala a mnie zamurowaly gdy stara sie kobieta o dziecko po stosunku nastepnego dnia lub ogolnie moze sie masturbowac.czy to zakluca zajscie w ciaze bo jak dobrze ja zrozumialam to po stosunlu zreszta codziennie to robi..wiecie cos na ten temat bo jestem zielona
Każda z Was będzie mieć swoje zdanie na temat jego porad, niektóre wydają się absurdalne lub śmieszne, ale niektóre mają sens, np nasłonecznienie jest związane z witamina D, która odgrywa bardzo ważną rolę przy staraniach o dziecko oraz w ciążymizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aisza wrote:Napisz mi prosze co powiedział Ci gin :* bo wsumie to poki co stwierdziłam że jednak nie pójdę, po co się stresować i tak mi to nic nie da bo gin cokolwiek mi przepisze dopiero jak zobacze na teście II kreski ... albo zrobię bete...
gin stwierdził, że fajnie że badanie zrobiłam przy czym on u mnie nie podejrzewa problemów hormonalnych. Ja zrobiłam bo w zeszłym cyklu miałam krwawienie (silniejsze to było niż plamienie). Chciałam spr czy to nie progesteron. Ale okazało się, że u mnie powodem była nadżerka lub polip.
Więc może faktycznie, jeśli nie masz silnych osobistych wskazań i potrzeb to z tym poczekaj? a 25 zł przyda się na betę