Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:a robisz zdjęcia komuś czyli obcym czy tak w domu amatorsko ?
ja tu pytam poważnie nie dla jaj bo może znów będę źle zrozumiana
http://beata127.flog.pl/ A tutaj kilka moich zdjęćsamira lubi tę wiadomość
-
samira wrote:one się już zaczęły ,od jutra clo ,tylko nie wiem kiedy na usg pójdę bo przydałby się ok.11-12dc a to u mnie wypada niedziela a znów w poniedziałek ni robi a wtorek to już będzie 13dc i chyba tak zrobię
do tego siemię lniane mielone np. wczoraj zrobiłam z nim chlebek
witaminki itp.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Tylko amatorsko. Ale robię różnie zazwyczaj roślinki i zwierzątka ale ludziom też się zdarzało.
http://beata127.flog.pl/ A tutaj kilka moich zdjęć
twoje zdjęcia bardzo ładne
i jesteś moją imienniczką :0 -
Zdjęcia jak zdjęcia mam niestety zwykłą cyfrówkę a chciałabym coś lepszego niestety nie stać mnie aktualnie. Wszystko wciągają leki badania i lekarz
O widzisz takie samo imię i tak samo obie testujemy w czerwcu Musi się udaćsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:JA miałam być w 12 ale była niedziela w poniedziałek nie dałam rady we wtorek nie przyjmował więc byłam w 15 i było ok powiedział że wszystko jest ładnie i jak @ nie przyjdzie mam zrobić test i przyjść do niego w ciąży. Ale ma wiarę skubany.
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Zdjęcia jak zdjęcia mam niestety zwykłą cyfrówkę a chciałabym coś lepszego niestety nie stać mnie aktualnie. Wszystko wciągają leki badania i lekarz
O widzisz takie samo imię i tak samo obie testujemy w czerwcu Musi się udać
musi musi
my sprzedaliśmy lustrzankę Pentaxa bo bardzo krótko wytrzymywała bateria i za to kopiliśmy samsunga cyfrówkę (niedawno kupiona) ale robi zdjęcia gorzej niż stara cyfrówka cannona (która znalazłam kiedyś na wycieczce ) ,a w tym canonie coś się schrzaniło i zdjeci aprzy lampie w ciemnym miejscu i jak jest ciemno nie wychodzą wcale ,tylko w świetle dobrze robi ,
Ale chorujemy na dobra lustrzankę cyfrową
-
Ja chodzę tylko prywatnie z resztą mój nie przyjmuje na NFZ bo nie ma kiedy Jest ordynatorem szpitala jednego, w piątki jeździ do drugiego i wieczorami przyjmuje w domu prywatnie. Ale płacę za wizytę 100 zł. I od 1 wizyty jestem mega zadowolona z niego a każdy mi go odradzał Bo mówili że nie pomaga tylko bierze kasę teraz wiem że źle zrobiłam słuchając innych i nie poszłam wcześniej teraz albo miałabym już dzieciaczka albo przynajmniej w ciąży bym pewnie była. No nic poczekamy zobaczymy. Znam kilka dziewczyn którym pomógł zajść w ciąże więc wierzę że i mi pomoże.
-
JA canona nie porzucę już dla żadnej innej firmy jest najlepszy. Niby zwykła cyfróweczka ale zdjęcia robi ładnie Właśnie nachodzi mnie na lustrzankę ale brak kasy mnie powstrzymuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22
12 - Rubi
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka,
14 - Ania_84, aTyna
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 -
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - Nasturcja
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa
24 -
25 - Daisy
26 - Izuniaa89
27 -
28 - la, Pysiaaa21
29 -2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyoj izuncia pretensje to tam ooo na dól zglaszac ja bardzo chaialam ale jak widac moje jajniki i macica mialy inne plany na czerwiec no nic ja ich sluga musze robic jak one chca )))))))izuncia aczemu ty moja droga juz na czerwic sie wpisalas ty tyt ty jeszcze nic nie wiadomo ;***
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 17:10
-
nick nieaktualnyCzerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22
12 - Rubi
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka,
14 - Ania_84, aTyna
15 - przedszkolanka, kierzynka, Kasia*
16 -
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - Nasturcja
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa
24 -
25 - Daisy
26 - Izuniaa89
27 -
28 - la, Pysiaaa21
29 -
30 - -
kto pije kawke?
ze mna:)
sluchajcie ja to chyba mam problem juz z tym staraniem- przychodzi nowy meisiac i jest coraz gorzej, nie mamy zapału- jak kiedys!
jednak sie o tym mysli.
nie wiem co to bedzie
czy w ogole doczekam sie dzieciatka? jednego chociaz -
A ile się starasz? Załamka i niechęć to normalna rzecz, najlepszy jest po prostu miesiąc przerwy bez seksu na zawołanie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Roxanka wrote:Według ojca Sroki "Poczęciu sprzyja intensywne i długie nasłonecznienie np. pożycie w Tunezji w lipcu lub sierpniu w okresie jajeczkowania."
Każda z Was będzie mieć swoje zdanie na temat jego porad, niektóre wydają się absurdalne lub śmieszne, ale niektóre mają sens, np nasłonecznienie jest związane z witamina D, która odgrywa bardzo ważną rolę przy staraniach o dziecko oraz w ciąży