Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka to próbuj z tą fotografią Mnie wciągnęło na razie mam aparat jaki mam ale daje rade.
samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
samira wrote:do mnie jest hehehe dobre ,uwaga mam znajomości (żart)
chodziło mi o parę słów typu " to fanie ze wyniki dobre ,na pewno teraz będzie zielono " albo "no to niedługo do dzieła " itp
no takie gadki motywujące
tak nie może byćsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:mizzelka to próbuj z tą fotografią Mnie wciągnęło na razie mam aparat jaki mam ale daje rade.
ja tu pytam poważnie nie dla jaj bo może znów będę źle zrozumiana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 22:31
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Aaa no to teraz czaaaje kurna założycielka wątku i bez zielonego?
tak nie może być
czuje się doceniona
nie żebym nie była ale każdy czasem potrzebuje uwagi koleżanek niedoli hehe
oj tam oj tam założycielka - to brzmi jakbym jakąś partię założyła np "Zielone Kropki 06 "mizzelka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny od dzisiaj dolaczam sie do was Dzisiaj zaczelam nowy cykl niestety czyli pierwsza IUI nie udana i jutro ide do lekarza ustalac plan na druga IUI oby ostatnia i bede testowac dopiero pod koniec czerwca znowu tyle czekania i niepewnosci.. ale co sie nie robi zeby miec w koncu upragnionego dzidziusia
samira lubi tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualnyPysiaaa21 wrote:Czesc dziewczyny od dzisiaj dolaczam sie do was Dzisiaj zaczelam nowy cykl niestety czyli pierwsza IUI nie udana i jutro ide do lekarza ustalac plan na druga IUI oby ostatnia i bede testowac dopiero pod koniec czerwca znowu tyle czekania i niepewnosci.. ale co sie nie robi zeby miec w koncu upragnionego dzidziusia
na który dzień czerwca cię wpisać ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 22:32
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Ale się rozpisałyście
Czytałam Was wieczorkiem ale nic nie zdążyłam napisać bo wdziałam kask i pobiegłam na moto.
Właśnie zaczynam oglądać żużel ale chyba nie pooglądam całego bo coś mnie śpiączka łapie.
Jak tam, dziewczynki przed czerwcem zwarte i gotowe?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Samirka przeciaz my wszystkie bedziemy mialy czerwiec zielony wiec co tu na duchu podtrzymywac? teraz spiewamy ze " bedzie radosnie" i "bedzie sie dzialo" aa po owulkach zaspiewamy "bedzie, bedzie zielono"
tak "I wiemy jak poruszać tym co Mama w genach dała " to też się przyda w staraniach coby naszych panów zachęcić do działań
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Samira wpisz mnie na 28.06 jeszcze dluuuuga droga przede mna do testowania
samira lubi tę wiadomość
8 IUI nie udanych
nick nieaktualnyCzerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula22
12 - Rubi
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka,
14 - Ania_84, aTyna
15 - przedszkolanka, kierzynka
16 -
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - Nasturcja
20 -
21 - samira
22 -
23 - chmurreczkaa
24 -
25 - Daisy
26 - Izuniaa89
27 -
28 - la, Pysiaaa21
29 -
30 - -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Dobry wieczór
Ale się rozpisałyście
Czytałam Was wieczorkiem ale nic nie zdążyłam napisać bo wdziałam kask i pobiegłam na moto.
Właśnie zaczynam oglądać żużel ale chyba nie pooglądam całego bo coś mnie śpiączka łapie.
Jak tam, dziewczynki przed czerwcem zwarte i gotowe?
czerwiec jest nasz
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ale te 9 miesiecy bedzie to najszczesliwszy okres w moim zyciu i potem jeszcze bardziej z reszta jak kazdej z nas oby teraz tylko zobaczyc te wymarzone 2 kreseczki
samira lubi tę wiadomość
8 IUI nie udanych
nick nieaktualnyPysiaaa21 wrote:Ale te 9 miesiecy bedzie to najszczesliwszy okres w moim zyciu i potem jeszcze bardziej z reszta jak kazdej z nas oby teraz tylko zobaczyc te wymarzone 2 kreseczki
ja tylko myślę co mój syn na to powie jak mu powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 23:03
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc
8 IUI nie udanych
Izuniaa89 wrote:ja tam zrobiłam. Będę dzisiaj u gina to się dowiem czy potrzebnie i mogę Ci póxniej napisać co powiedział. Teoretycznie wszystkie hormony robi się w 1 cyklu. Ale przynajmniej mam jakiś obraz "porównawczy" na przyszły miesiąc
Napisz mi prosze co powiedział Ci gin :* bo wsumie to poki co stwierdziłam że jednak nie pójdę, po co się stresować i tak mi to nic nie da bo gin cokolwiek mi przepisze dopiero jak zobacze na teście II kreski ... albo zrobię bete...27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Witajcie kochane
U mnie juz po serduszkowaniu, wymęczyłam męża, mam nadzieje, ze cos z tego będzie
Zapowiada sie kolejny słoneczny dzień ale trzeba go spedzić w pracy, no cóz, takie życie. Ciesze sie nią póki moge bo jak juz bedę w ciazy to trzeba bedzie zwolnic
Nie wiem na której to było stronie aby zacytować ale DAISY- ja miałam takie objawy raz - to był poczatek miesiaczki i okaząło sie ze mialam sporą torbiel która pekła. Dreszcze, omdlenia, straszny ból, ktory trzymał mnie ponad tydzień. Nigdy czegos takiego nie przeżylam. najgorsze, ze zgrało sie to wtedy z moja ciążą i poronieniem. Wszystko na raz. Ale mam nadzieje, ze u Ciebie to po prostu złosliwa @.
Miłego dnia.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI