Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzieki,niestety olewka w tym szpitalu na maxa.Trzeba czekac,rano zrobia bete i tyle.Nawet nie wiem czy serduszko bije nadal :-( nikle szanse sa ze sie uda,coraz bardziej krwawie

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze ze leze z ciezarnymi i slucham caly dzien slucham bicia serduszek dzieci,nie zycze tego nikomu :-(

Kasia * lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu trzymaj się dzielnie i do końca bądź dobrej myśli!!! Ja trzymam kciuki za Was, bądź dzielna! Wiem, że te słowa niewiele Ci dadzą, ale nie jesteś sama, tu masz nas!!!

Kasia *, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie meridka dobrze mówi masz nas jak bedzie Ci cięzko wpadaj na forum tu zawsze któraś dziewczyna jest i z Toba popisze wierze że ci cięzko jak lezysz z tymi dziewczynami ja przeżyłam to samo i nigdy wiecej tez leżałam zdziewczynami w ciązy na sali koszmar nie do opisania

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaiu strasznie mi przykro..mam nadzieje ze jednak jeszcze nie wszystko stracone i uda sie uratowac Twoja fasolke..
    Ja tez poronilam ale na szczescie lekarze byli na tyle rozgarnieci zeby polozyc mnie na normalnej sali z straszymi paniami.. ale zanim to sie stalo jeszcze przed zabiegiem czekalam przed gabinetem lekarskim na ostatnie usg zeby potwierdzic ze fasolka nie zyje..i przyszla pani z mezem w zawaansowanej ciazy i weszla do gabinetu przede mna.. nigdy nie zapomne tego uczucia kiedy ja zwijalam sie z bolu na korytarzu tracac dziecko a z gabinetu bylo slychac jak bije serduszko dziecka innej kobiety..to najgorsze przezycie w zyciu.. gorycz, zal, rozpacz, poczucie niesprawiedliwosci!!!

• Another Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika trzymam kciuki, żeby jednak się udało. Wszystkie jesteśmy z Tobą <3

Poproszę wpisać mi minusik na liście, dziękuję z góry.

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki teraz tak troche z innej beczki ;) Mam prośbę do tych które mają facebooka ;) wejdźcie na stronę: https://www.facebook.com/dolyfestival i polubcie zespół N.I.C. który ma szansę wystąpić na festivalu ;) bardzo Was proszę, w kupie siła a to jest zespół wujka mojego męża ;) będę baaardzo wdzięczna ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Aniiusiaaa5 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny... może Wy mi pomożecie :) 19 czerwca miałam testować ale 17 nawiedziła mnie @ więc odpuściłam testowanie. Przed chwilą poszłam się kompać i widzę plamy krwi na wkładce. Co to może być? Na owulke jeszcze za wcześnie ( o ile wogóle będzie bo przez wakacje postanowiliśmy z ginem odpocząć od leków, więc raczej szanse na naturalną owulkę są równe 0) w poprzednim cyklu była 15dc. Czy możliwe jest abym była jednak w ciąży? Nie chce się nakręcać ale niepokoi mnie to krwawienie :( zobaczę czy się bardziej rozkręci czy jutro już nie będzie nic.

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulku sercem wszystkie jesteśmy przy Tobie!!! Musisz być dobrej myśli! Mów do tego maleństwa, mów ze go kochasz, że jest wspaniałe i ze czekasz na niego za parę miesięcy. Ono czuje...

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile dni aniusiaa mialas okres tyle ile zawsze i to byla zywoczerwona krew podczas okresu czy brązowa ale i tak jak bedzie wiecej krwi zrob test

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka chcialam wejsc ale strona nie dziala

• Aniiusiaaa5 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    a ile dni aniusiaa mialas okres tyle ile zawsze i to byla zywoczerwona krew podczas okresu czy brązowa ale i tak jak bedzie wiecej krwi zrob test

@ miałam 4 dni, normalną czerwoną krew, nie zauważyłam żadnej różnicy w tej @ od poprzednich. Jutro chyba pobiegnę po test...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobacz czy bedziesz maila plamienie dalej jesli tak zrob test troche duzo dni minelo od twojej koncowki okresu dla wlasnego sumienia mozesz zrobic test

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia, a ja sobie tak myślę co ja bym zrobiła na Twoim miejscu i pewnie wybrałabym betę, bo nawet jak wyjdą Ci dwie kreski, to wtedy zaczniesz się martwić, czy to nie przypadkiem rodzaj krwiomoczu, który zabarwił Ci test. O tym już było na forum, więc takie myślenie. Nie wiem, może się mylę, ale takie coś wpadło mi do głowy i tak "głośno" się nad tym zastanawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale anusia miala spor czerwonej krwi anusia skad ta krew :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    no ale anusia miala spor czerwonej krwi anusia skad ta krew :P

Jak mówię pewnie się mylę, bo nie miałam takiej sytuacji, a może Anusia mocno przytulała się z mężem :) :) Anusia my tu gdybamy, a Ty nam nic nie pomagasz :)

• Betty Boop Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ciaży nie ma :( Co prawda krew mnie zaleje w ciagu pewnie godziny ale juz obudzilam sie z bólem no i siknełam na test. Negatyw. Takze znowu nic.

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry, a ja mam zmyłkę, nie wiem sama :O

samira lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka zmylke Mizelka? Robilas test?

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet dwa.....

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
‹‹ 506 507 508 509 510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ