Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzieki,niestety olewka w tym szpitalu na maxa.Trzeba czekac,rano zrobia bete i tyle.Nawet nie wiem czy serduszko bije nadal nikle szanse sa ze sie uda,coraz bardziej krwawie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie meridka dobrze mówi masz nas jak bedzie Ci cięzko wpadaj na forum tu zawsze któraś dziewczyna jest i z Toba popisze wierze że ci cięzko jak lezysz z tymi dziewczynami ja przeżyłam to samo i nigdy wiecej tez leżałam zdziewczynami w ciązy na sali koszmar nie do opisania
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaiu strasznie mi przykro..mam nadzieje ze jednak jeszcze nie wszystko stracone i uda sie uratowac Twoja fasolke..
Ja tez poronilam ale na szczescie lekarze byli na tyle rozgarnieci zeby polozyc mnie na normalnej sali z straszymi paniami.. ale zanim to sie stalo jeszcze przed zabiegiem czekalam przed gabinetem lekarskim na ostatnie usg zeby potwierdzic ze fasolka nie zyje..i przyszla pani z mezem w zawaansowanej ciazy i weszla do gabinetu przede mna.. nigdy nie zapomne tego uczucia kiedy ja zwijalam sie z bolu na korytarzu tracac dziecko a z gabinetu bylo slychac jak bije serduszko dziecka innej kobiety..to najgorsze przezycie w zyciu.. gorycz, zal, rozpacz, poczucie niesprawiedliwosci!!!Kasia * lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki teraz tak troche z innej beczki Mam prośbę do tych które mają facebooka wejdźcie na stronę: https://www.facebook.com/dolyfestival i polubcie zespół N.I.C. który ma szansę wystąpić na festivalu bardzo Was proszę, w kupie siła a to jest zespół wujka mojego męża będę baaardzo wdzięczna
-
Hey dziewczyny... może Wy mi pomożecie 19 czerwca miałam testować ale 17 nawiedziła mnie @ więc odpuściłam testowanie. Przed chwilą poszłam się kompać i widzę plamy krwi na wkładce. Co to może być? Na owulke jeszcze za wcześnie ( o ile wogóle będzie bo przez wakacje postanowiliśmy z ginem odpocząć od leków, więc raczej szanse na naturalną owulkę są równe 0) w poprzednim cyklu była 15dc. Czy możliwe jest abym była jednak w ciąży? Nie chce się nakręcać ale niepokoi mnie to krwawienie zobaczę czy się bardziej rozkręci czy jutro już nie będzie nic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:a ile dni aniusiaa mialas okres tyle ile zawsze i to byla zywoczerwona krew podczas okresu czy brązowa ale i tak jak bedzie wiecej krwi zrob test
@ miałam 4 dni, normalną czerwoną krew, nie zauważyłam żadnej różnicy w tej @ od poprzednich. Jutro chyba pobiegnę po test... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusia, a ja sobie tak myślę co ja bym zrobiła na Twoim miejscu i pewnie wybrałabym betę, bo nawet jak wyjdą Ci dwie kreski, to wtedy zaczniesz się martwić, czy to nie przypadkiem rodzaj krwiomoczu, który zabarwił Ci test. O tym już było na forum, więc takie myślenie. Nie wiem, może się mylę, ale takie coś wpadło mi do głowy i tak "głośno" się nad tym zastanawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:no ale anusia miala spor czerwonej krwi anusia skad ta krew
Jak mówię pewnie się mylę, bo nie miałam takiej sytuacji, a może Anusia mocno przytulała się z mężem Anusia my tu gdybamy, a Ty nam nic nie pomagaszKasia * lubi tę wiadomość