Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja widzę na obu kreski także Kochana mykaj na betę
mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
matko po niemiecku jak to dziwnie brzmi
jutro może polecę bo dziś będą majstry :*
i się nie ruszę...
ale jutro się postaram, póki co boćka nie chce bo to może być więcej białka w moczu i dupa blada.. nawet testów nie mam, och losiesamira lubi tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:Mizzelka na quixx mialam cien cienia a na dwoch innych testach z tego samego siku grube kreski i beta 400... Olej qiuxxa i gratuluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 07:50
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Jakie białko, Mizzelciu... No chyba, że dużo jaj jadłaś, ale ja tam nie wnikam
a:HENIA! JAJA mi nie wchodzą!
b: i dobrze!
albo facet wziął kurczaka z zamrażalnika i troszkę rozmrażał się.. trochę ufajdał tą taśmę od produktów na co kasjerka: poproszę ekipę sprzątającą do jedynki, bo Panu z ptaka leciAneczka98, aisza, Nasturcja, Sue, samira, Kasia *, M4DZI4, kierzynka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Mizzelka, gratuluje
Na obu testach widzę kreseczki. I to wcale nie cienie cienia. Ale super
Mnie chwilę nie było, bo remont łazienki nas pochłania z mężem całkowicie.
Wczoraj byłam u mojej ginki. Wiem, że szybko, ale kobiecina cały lipiec jest na urlopie, więc się wcisnęłam w kolejkę i mnie przyjęła. No i jestem w ciąży
Pęcherzyk malutki, bo tylko 4mm, a ciąża bardzo młoda. Ginka mówi, że jakiś 4 tydzień najwyżej. No według ostatniej miesiączki, to już 5ty, ale ponoć się często tak zdarza, że na USG wychodzi młodsza ciąża A za 4 tygodnie pójdę oglądać serduszko. To będą bardzo długie 4 tygodnie. Strasznie się boję, żeby się nic w tym czasie nie zdarzyło...
To ile już Mamuś mamy w tym miesiącu?mizzelka, samira, M4DZI4, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:My tu na Filipinach nie mamy wanny, tylko prysznic i mimo tego, ze na dworzu ponad 40 stopni ciepla a w domu tez goraco, to biore prysznic w cieplej wodzie (nawet dosc cieplej), a po prysznicu siadam tuz kolo klimatyzacji i sie ochladzam. Bosssko
-
nick nieaktualnyMi się dzisiaj śniło, że byłam u gina i powiedział mi, że jestem w ciąży. Wracałam autem do domu i pierwsza myśl : muszę kupić test, zrobić zdjęcie i pokazać dziewczynom na forum, że się udało
Dużo lepiej się czuję w tym cyklu, tak bezstresowo
Wczoraj zamówiłam nowe roleczki i nie mogę się doczekać, żeby na nich już jeździćmizzelka, Sue, samira lubią tę wiadomość
-
oooo kocham łyżworolki........
a mi się śniło.. że pojechałam do siostry męża i tam siedzieliśmy.. jakieś dziwne niebo było, raz ciemne raz pomaranczowe... Mieszanina.
Potem spr co tak cieknie ze mnie a tu śluz taki blee.. rozciągał się jak nitka... i ciągle wyciągałam i wyciągałam ... nie mogłam sobie z tym poradzić..Ewa99, samira lubią tę wiadomość
-
Mizzelciu gratuluje napewno sie udalo
No kurwa nic nie rozumiem zrobilam teraz dwa testy oba negatywne... ale na jednym z tej samej serii co wczoraj widac baldziuchna kreseczke ale jest o 100 razy jasniejsza niz wczoraj i nie widac jej juz na rzut oka jak tamta wczoraj .. dzisiaj jeszcze rano bol prawego jajnika ale to jest dziwne (wczoraj tez bol przeszedl z lewego na prawy) poniewaz od dobrych paru lat nigdy nie bolal mnie prawy jajnik a teraz byla z niego owulacja i wczoraj takie zdziwienie o ze prawy boli.... eh wiedzialam ze ten wczorajszy test byl zjebany tylko nadziei mi narobil.. ale sprawdzilam szyjke.. jak wczoraj byla miekka i otwarta tak dzisiaj jest juz twarda i jakby sie troche zamknela i nie widac przy szyjce zadnej kropelki krwi a to bardzo dziwne poniewaz zawsze po 2 godzinach od bolu byly plamienia ... a bol zaczal sie wczoraj o 15 trwal do 24 3 nospy nie pomogly i dzisiaj rano a krwi nadal nie ma... ;/ pewnie jak zawsze ciota sobie ze mna pogrywa;/!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja od początku roku odkładałam zakup nowych rolek,a bo po co, bo jak zajdę w ciążę to trzeba będzie odstawić... Stare już wysłużone, ale jeszcze się na nich męczyłam
Teraz się w dupę ugryzę jak się uda w tym cyklu w którym kupiłam nwoe...
W sumie mąż mnie namówił w końcu, dołozył nawet trochę
Pewnie temu taki milutki, że dziś po kolejna wędkę i kołowrotek jedzie :pSue lubi tę wiadomość