Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29 , BasiaPelasia
3 - aja(-), mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx (-), paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - basiulkaa_89 (@), dzastina2005(-), potforzasta(@), Ania_84(@), Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse , justi87(@)
7 - Gosiacu(@), sonia18a (-)
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka (-), słoneczna 85 , hakuna.matata (-), lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka (@), olencja(@)
14 - kasika8303 , Carola55 , ep7
15 - kierzynka (@), kasianadine
16 - Ewa99 (-), czrnula22 (@), motyl1993 (@), myska , majka86
17 - madzianka(@), magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5(@), Edka (-), MKMKK(@), Aneczka98 , anksunamun88
20 - pleasure (-), Ewelcia (-), marissith(@), dorka1979 , Krokodylica(@)
21 - Pantofelek , bommbelek89
22 - samira (-), JusWik(@), takasobieja
23 - chmurreczkaa (-), Izuniaa89, Zajsonek(@), kizia90(@), Madzik82 , Daisy (-), Tygrysek , kamyk08 , jaska , Rybeńka ,
24 - Julita (-), Kamelia
25 - Magda_lena88, Nasturcja(@),
26 - Tasiemka, Pysiaaa21, mizzelka, Zonia(@)
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi, Another
29 - Neli(@), Ola89, Aga89
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 67
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 08:13
-
Mizellka, białko? really??
Baba się stara o groszka i wmawia nam białko.... no padnę!
Jutro moje droga widzę Cię na becie!
CIENIE CIENI RZĄDZĄ!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
:*:*:*:* Teraz tylko spokój nas uratuje.
Godzinę mnie tu nie było i takie rzeczy...mizzelka, Ewa99, samira, kapturnica, Sue, Daisy, M4DZI4, kierzynka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
no nie odlałam się do sedesu jednak.....
kochana już raz miałam oszukany test.. ale to były mocne dwie krechy.. a teraz sama nie wiem, nie dowierzam. nie umiem się nawet cieszyć ... tyle czasu... i czy na pewno? jeny.. jeszcze lekko spadla temka to juz w ogóle nie chciałam testować.. -
nick nieaktualnymizzelka wrote:ale masz fajnie.. zazdroszczę ci.. ja nigdy nie byłam za granicą ani nic.. kompletnie... a marzyłam o tym ale teraz to tylko sobie mozna wlasnie pomarzyc.. nigdzie nie uciekniemy od pracy
Ale ja lubię ogólnie podróżować, poznawać inne kultury i ludzi. Szczególnie lubię Azję i mimo iż się wyprowadzamy stąd za 2 miechy, to będziemy tu wracać na wakacje od czasu do czasu -
Nasturcja wrote:No coś Ty! A na wycieczce szkolnej w Germanach nie byłaś? Bo u nas takie wycieczki są co roku dla dzieciaków z I gimnazjum. Ja też byłam i to była wtedy moja pierwsza wycieczka za granicę. Jeszcze wtedy Niemcy miały marki jako walutę. No i w ogóle w Berlinie było super jak na tamte czasy, takie WOW a u nas jeszcze PRL wtedy był... Zresztą, do dzisiaj chyba tak jest
Ale ja lubię ogólnie podróżować, poznawać inne kultury i ludzi. Szczególnie lubię Azję i mimo iż się wyprowadzamy stąd za 2 miechy, to będziemy tu wracać na wakacje od czasu do czasu
Pewnie tam upały co? ja ciepłolubna to akurat dla mnie hihi
Miałam okazje jechać do Munchen.. mam tam ciocię i chciała mnie zabrać z wujkiem ale jakoś się wystraszyłam że tyle godz jazdyNasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pysiaaa21 wrote:Mizzelciu gratuluje napewno sie udalo
No kurwa nic nie rozumiem zrobilam teraz dwa testy oba negatywne... ale na jednym z tej samej serii co wczoraj widac baldziuchna kreseczke ale jest o 100 razy jasniejsza niz wczoraj i nie widac jej juz na rzut oka jak tamta wczoraj .. dzisiaj jeszcze rano bol prawego jajnika ale to jest dziwne (wczoraj tez bol przeszedl z lewego na prawy) poniewaz od dobrych paru lat nigdy nie bolal mnie prawy jajnik a teraz byla z niego owulacja i wczoraj takie zdziwienie o ze prawy boli.... eh wiedzialam ze ten wczorajszy test byl zjebany tylko nadziei mi narobil.. ale sprawdzilam szyjke.. jak wczoraj byla miekka i otwarta tak dzisiaj jest juz twarda i jakby sie troche zamknela i nie widac przy szyjce zadnej kropelki krwi a to bardzo dziwne poniewaz zawsze po 2 godzinach od bolu byly plamienia ... a bol zaczal sie wczoraj o 15 trwal do 24 3 nospy nie pomogly i dzisiaj rano a krwi nadal nie ma... ;/ pewnie jak zawsze ciota sobie ze mna pogrywa;/!!!!!!!!!!!!!!!!!
mnie też jeździło w brzuchu..
Wczoraj to aż uklękłam.. lewy jajnik tak mnie zabolał albo co innego bo skurcz niesamowity ale 15 sek i przeszło.. i prawy sie odezwie.. wszystko na raz, cyrk na kółkach:) -
samira wrote:oj Mizzecia takie wieści z rana to jak balsam na mą duszę
GRATULUJĘ
te a białka to ty se pojedz na śniadanie
ja dziś 1dc
ja pierdyle, nie wierzę, a czytałam że jak dużo białka jest w moczu to mogą być sfałszowane pozytywnie..
ja już biorę wszystkie patenty bo nie umiem sie tym cieszyc.. beta rozjaśni moje wątpliwości ale jutro jak sie udasamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj mizellciu gorąco u nas. Ponad 40 stopni przez cały rok. I wilgotność powietrza ponad 80%. Czyli sauna. Wczoraj było małe trzęsienie ziemi u nas. Poczulismy lekkie falowanie kanapy i podłogi, ale zaraz minęło. Później w wiadomościach mówili, ze było trzęsienie ziemi w jakiejś miejscowosci oddalonej o 130 km od stolicy, no ale my tutaj poczuliśmy te fale.
A teraz właśnie jest burza z piorunami i się cieszę, bo trochę ochłody dla spoconego ciała -
Katarzyna87 wrote:U mnie @ rozkręciła się na dobre
dziewczyny, kupuję termometr, mozecie mi powiedzieć czy jak zbliza sie ovu to temp spada czy rośnie...albo jakiś link podrzucic?
dobry jest mikrolife czy cos.. bo mialam ale z jednym miejscem po przecinku i dobrze bylo mi mierzyc w buzi, a pozniej w rossmanie kupiłam ten plastikowy i dowciapnie pewnie by nie przeszkadzał ale ustnie och losie.. czasami aż język boli. -
Mizzelka, ja widzę kreski na obu Gratuluję
U mnie temperatura odbiła trochę w górę, jeszcze 3 dni i będę miała pewnego testa. Dziś oczywiście też zrobiłam bobo i też są na nim dwie kreski, dzisiaj może nawet trochę bardziej wyraźna ta druga niż wczoraj.mizzelka, Ewa99, Sue, Nasturcja, M4DZI4 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Nasturcja wrote:Oj mizellciu gorąco u nas. Ponad 40 stopni przez cały rok. I wilgotność powietrza ponad 80%. Czyli sauna. Wczoraj było małe trzęsienie ziemi u nas. Poczulismy lekkie falowanie kanapy i podłogi, ale zaraz minęło. Później w wiadomościach mówili, ze było trzęsienie ziemi w jakiejś miejscowosci oddalonej o 130 km od stolicy, no ale my tutaj poczuliśmy te fale.
A teraz właśnie jest burza z piorunami i się cieszę, bo trochę ochłody dla spoconego ciała -
la wrote:Mizzelka, ja widzę kreski na obu Gratuluję
U mnie temperatura odbiła trochę w górę, jeszcze 3 dni i będę miała pewnego testa. Dziś oczywiście też zrobiłam bobo i też są na nim dwie kreski, dzisiaj może nawet trochę bardziej wyraźna ta druga niż wczoraj.
o widzisz.. kurde ale już jest 10dpo wiec nie powinien pokazywac krech
a tu ci niespodzianka u ciebie to moze dwie fasolinki skoro już dają znać o sobiesamira, Ewa99, M4DZI4 lubią tę wiadomość