Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:U mnie @ rozkręciła się na dobre
dziewczyny, kupuję termometr, mozecie mi powiedzieć czy jak zbliza sie ovu to temp spada czy rośnie...albo jakiś link podrzucic?
mam ten,jest bardzo dobry mierze w pochwie,jak zapika trzymam go tam jeszcze ok. minuty,wkłada się go na głębokość ok.4cm wtedy tempka jest miarodajna,mierzyć najpóźniej o godz. do 7 o tej samej porze z wahaniem do pół godz można http://allegro.pl/niezawodny-termometr-owulacyjny-dokladnosc-0-01c-i4350027857.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 08:44
mizzelka lubi tę wiadomość
-
julita wrote:aaaaAaaA! Mizzelka! no chyba każdy widzi tam dwie kreski
jejuuuuuu udało się, gratuluję!
no to swoje odczekałaś kochana
ale teraz mam stracha.. może przy becie zrobić jakieś dodatkowe? progesteron? tarczyce? bo nie mam nic...... mialam sie szykowac w następnym cyklu. :<Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 08:58
-
mizzelka wrote:oj odczekałam (chyba) ale niektórzy dłużej...ehh
ale teraz mam stracha.. może przy becie zrobić jakieś dodatkowe? progesteron? tarczyce? bo nie mam nic...... mialam sie szykowac w następnym cyklu. :<
a może po wynikach bety leć do lekarza i niech on ci powie co tam dokładnie jeszcze zrobić jejuuuuuu ściskam cięmizzelka lubi tę wiadomość
-
julita wrote:a może po wynikach bety leć do lekarza i niech on ci powie co tam dokładnie jeszcze zrobić jejuuuuuu ściskam cię
ale progesteron sobie zrobie dla pewnosci przy becie -
mizzelka wrote:masz racje.. bo nie wiadomo co tam się pichci u mnie z tymi hormonami.. a lepiej zapobiec..
ale progesteron sobie zrobie dla pewnosci przy becie
progesteron zrób bo w razie wysokiej bety i niskiego progesteronu od razu leć do lekarza żeby coś Ci dałmizzelka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
A ja zrobiłam coś czego nie miałam robić. Polazłam na betę, bo imprezka jutro u mnie i nie wiem, czy mogę się napić.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:A ja zrobiłam coś czego nie miałam robić. Polazłam na betę, bo imprezka jutro u mnie i nie wiem, czy mogę się napić.
ooooo no to czekamy na wyniki bety27.03.2014 [*]
a ja czekam zawzięcie i nie bede testować najwcześniej 30go o ile wczesniej tempka nie spadnie albo @ nie przylezie... testów w domu nie mam i nie kupuje więc nie bedzie mnie kusic
kapturnica lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
nick nieaktualny