Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysamirko ja zaczelamlutke brac dop. dzisaj zeby wywolac myslisz ze 2x2 wystarczy czy za duzo kurcze nieiwem co on mi wtedy mowil nie pamietam a nie chce do niego dzwonic ztaka pierdola chyba 2x1 albo 2x2 przez 5 dni i odstawic wiesz cos jak sie ja bierze na wywowlanie bo juz mnie cholera wezmie testu nie robilam dzis mam 10 dzien po owu zrobie wniedziele o ile sie nie pojawi
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:zauważyłam imiona ,dla dziewczynki ciekawe imię Konstancja kojarzy mi się z królowa ,ładnie
trafiłaś w samo sedno, jak będzie córeczka to ja abdykuję i Ona zostanie królową serca mojego A.
Konstancja – cesarzowa Rzymu
Konstantyna (Konstancja) - córka Konstantyna Wielkiego, cesarzowa Rzymu, święta katolicka
Konstancja Hohenstauf– królowa Aragonii
Konstancja Kastylijska– królowa Francji
Konstancja Habsburżanka– królowa Polski
Konstancja Sycylijska– królowa Sycylii
Konstancja - królewna węgierska, królowa czeskasamira lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Mizzelciu to GRATULUJĘ mamusiu:) spokojnej i zdrowej ciąży, samych radosnych wieści, jak najmniej stresu, codziennego uśmiechu i zero mdłości i innych dolegliwości:) :D
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:hahhah właśnie! ja jadłam i truskawki i ogórki kiszone wiesz jakie dobre? hahah
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Ja nie byłam jeszcze w Ogrodzie Japońskim, ponoć jest pięknie
Przy fontannie wszyscy robią sobie zdjęcia zawsze (tej szklanej, na rynku).
Mizzelka, ja właśnie żałowałam, że nie miałam dwóch testów, bo ta kreska w pierwszym mi taka blada wyszła. U Ciebie są dwie kreski, nie żadne cienie.
I to w dwóch! Wszystkich zawsze wspierasz, trzymasz kciuki - teraz pora na nas!
Rodziłabyś w lutym czy marcu w takim wypadku?
-
samira wrote:polecam film klasyka bollywood "Trudna droga do miłości" piękny film z motywem ciąży na pierwszym planie ,piękne sceny miłosne i właśnie tam jest ta opcja latania po lody w środku nocy i to konkretna firma i smak haha
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:trafiłaś w samo sedno, jak będzie córeczka to ja abdykuję i Ona zostanie królową serca mojego A.
Konstancja – cesarzowa Rzymu
Konstantyna (Konstancja) - córka Konstantyna Wielkiego, cesarzowa Rzymu, święta katolicka
Konstancja Hohenstauf– królowa Aragonii
Konstancja Kastylijska– królowa Francji
Konstancja Habsburżanka– królowa Polski
Konstancja Sycylijska– królowa Sycylii
Konstancja - królewna węgierska, królowa czeska
oj było ich sporo
ja myślę ze jak dziewczynka to skradnie serce Tatusia
ja tez chce dziewczynkę albo dwieMalenq lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:Jak mówię pewnie się mylę, bo nie miałam takiej sytuacji, a może Anusia mocno przytulała się z mężem Anusia my tu gdybamy, a Ty nam nic nie pomagasz
Przepraszam, poszłam spać wczoraj Z Mężem się przytulałam ostatnio w weekend, a później wyjechał do pracy. Chyba jednak skoczę na tą betę, bo tak już rozważam różne za i przeciw i może faktycznie to plamienie jest owulacyjne. W poprzednim cyklu też miałam, ale tylko jedna kropla krwi i to wszystko a tu jednak trochę więcej tego jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Samsung 40cali model: UE40D6500US PIĘKNIE WIDAĆ I MA OPCJE 3D
bo planujemy powiesić na ścianie a troszkę bd od łóżka zaraz go obejrze moze z tej serii są te 50 -
nick nieaktualnymizzelka wrote:zapisze sobie. ciekawe czy online mozna obejrzec bo nie mamy tv.. wlasnie sie rozglądamy za nowym do sypialni i głupiejemy czy panasonic czy sony czy LG kupic..
-
mizzelka wrote:w marcu 5... a ja wlasnie ... sama nie wiem.. intuicja mi podpowiedziala zeby zrobic... w pierszych 2 min średnio bylo widac potem patrzyłam i nie dowierzałam, dobrze ze zdjęcia cyknęłam bo widac jak to sie troche zmieniło po czasie
Mizzelka, to uważaj na siebie teraz! Nie stresuj się, myśl pozytywnie. Na spokojnie idź na betę i później na spokojnie umów się do ginekologa
Położna powiedziała mi po pozytywnym teście, że betę trzeba robić wtedy, gdy wcześniej utraciło się ciążę. Jeśli nie, nie ma potrzeby się stresować badaniami krwi - tak powiedziała mi położnamizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:właśnie szukamy 47 albo 50 mąż się uparł na dużego i właśnie tez bym chciała te 3D albo te wi fi.. już przyszłościowo
bo planujemy powiesić na ścianie a troszkę bd od łóżka zaraz go obejrze moze z tej serii są te 50mizzelka lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Mizzelka, to uważaj na siebie teraz! Nie stresuj się, myśl pozytywnie. Na spokojnie idź na betę i później na spokojnie umów się do ginekologa
Położna powiedziała mi po pozytywnym teście, że betę trzeba robić wtedy, gdy wcześniej utraciło się ciążę. Jeśli nie, nie ma potrzeby się stresować badaniami krwi - tak powiedziała mi położna -
nick nieaktualnyKasia * wrote:samirko ja zaczelamlutke brac dop. dzisaj zeby wywolac myslisz ze 2x2 wystarczy czy za duzo kurcze nieiwem co on mi wtedy mowil nie pamietam a nie chce do niego dzwonic ztaka pierdola chyba 2x1 albo 2x2 przez 5 dni i odstawic wiesz cos jak sie ja bierze na wywowlanie bo juz mnie cholera wezmie testu nie robilam dzis mam 10 dzien po owu zrobie wniedziele o ile sie nie pojawi