Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:wierzę to chyba i ja wezmę samsunga będzie już taki sprawdzony
Kochana ja mam Samsunga 50 cali ledowy z internetem i jakimis tam bajerami i polecam jest swietny u nas tez wisi, mamy stelaz zrobiony w srodku w scianie specjalnie Teraz szykujemy sie na nastepny taki sam do sypialni, ogolnie szajsunga mamy wszystko mikrofale, zmywarke, pralke, telefony, lodówke..oprocz indukcji bo to mamy AEG -
My planujemy kupić nowy telewizor jak będziemy kupować nowe play station4 bo 3 będzie pod starym telewizorem, a czworeczka na nowym tylko czekamy aż wyjdzie wersja slim konsoli.
Ewa99 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyKasia * wrote:fajne sa te samsungi smart tv 3d kurcze myslam juz zeby wstawic wprzyszlosci ten moj 32 cale do sypialni zeby wisial a jak poprzestawiam meble to 55 cali wejdzie juz rozmawialm z mezem teraz ahah zamaist pracowac szok i przyznal mi racje ze trzeba nad tym pomyslec ale ten ogromniasty mi sie podoba z przezroczysta ramka hmm w linku od samirki 8999 zl zescie mnie nakrecily na telewizor :PPPP
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:no nie odlałam się do sedesu jednak.....
kochana już raz miałam oszukany test.. ale to były mocne dwie krechy.. a teraz sama nie wiem, nie dowierzam. nie umiem się nawet cieszyć ... tyle czasu... i czy na pewno? jeny.. jeszcze lekko spadla temka to juz w ogóle nie chciałam testować..
Mizzelka Skarbie! Ja w tel bez powiększania widzę dwie kreski!! Umówiliśmy sie w tym miesiącu na blizniaki, to mi tu białka nie wmawiaj!! Spokojnie, oddychaj, bo właśnie dowiedzialas sie, ze będziesz mama, a nam czerwcoweczkom wychodzą bladziochy zwłaszcza po tygodniu i Ty to wiesz
Ja wieczorem jadę słuchać serduszka taki mam plan, więc to musi być dobry dzień a jak nie byłaś za granica to zapraszam na wspolne mdłości od rana i spacerki do siebiemizzelka lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Kochana ja mam Samsunga 50 cali ledowy z internetem i jakimis tam bajerami i polecam jest swietny u nas tez wisi, mamy stelaz zrobiony w srodku w scianie specjalnie Teraz szykujemy sie na nastepny taki sam do sypialni, ogolnie szajsunga mamy wszystko mikrofale, zmywarke, pralke, telefony, lodówke..oprocz indukcji bo to mamy AEG
samira lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:no u mnie to mama już wymyśliła Sylwia a jak mialam byc chłopcem to Arkadiusz hihi to lepiej mysleć za wczesniej tomuś.. ładne :)Luzia.. wlasnie mniej pospolite są teraz to aby Julie wiktorie, zuzie, mateusze itp
ja sie w klasie nie powtórzyłam nigdy
Ja też się nigdy nie "powtórzyłam", mało znam imienniczek w moim wiekumizzelka lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:Mizzelka Skarbie! Ja w tel bez powiększania widzę dwie kreski!! Umówiliśmy sie w tym miesiącu na blizniaki, to mi tu białka nie wmawiaj!! Spokojnie, oddychaj, bo właśnie dowiedzialas sie, ze będziesz mama, a nam czerwcoweczkom wychodzą bladziochy zwłaszcza po tygodniu i Ty to wiesz
Ja wieczorem jadę słuchać serduszka taki mam plan, więc to musi być dobry dzień a jak nie byłaś za granica to zapraszam na wspolne mdłości od rana i spacerki do siebieSue, merida17 lubią tę wiadomość
-
la wrote:My planujemy kupić nowy telewizor jak będziemy kupować nowe play station4 bo 3 będzie pod starym telewizorem, a czworeczka na nowym tylko czekamy aż wyjdzie wersja slim konsoli.
Ia ja kazalam mojemu sprzedac ps3 no i poszlo w 2 dni, slim, 2 pady, 2 te pierdolniki do gier z kulkami, i peeelno gier roznych. Myk myk i poszlo. Teraz wlasnie chce kupic ps4, ale powiedzialam ze poki mamy rowery i piekna pogode to ani tv do sypialni, ani ps4 nie bedzie bo takie cos to na zime. Tym bardziej ze mamy tv w sypialni -
Sue wrote:Właśnie teraz moje imie jest wszędzie, wracają nasze dobre, polskie imiona. Chociaż moje jest ponoć żydowskie, jedno z najstarszych imion
Ja też się nigdy nie "powtórzyłam", mało znam imienniczek w moim wieku
no moje to Amerykańskie chyba Sylvia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:właśnie chcialabym powiesić i ledowe oglądamy z smart tv i 3D fajne są ze srebrną ramką taką fajnie wyglądają bo mam jagodowy kolor ściany
Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny