X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    na prawdę bardzo dobrze widać ,piękny obraz a jak jakiś program jest HD to już odlot
    wierzę :) to chyba i ja wezmę samsunga :) będzie już taki sprawdzony :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    Mizzelka gratuluję, ja też widzę na dwóch testach kreseczki :) Jupiii w końcu Ci się udało :)
    dziękuję <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem samirko zrobie test jak sie @ nie zacznie chodzilo mi o ilosc tabletek bo ja luteiny nie biore cykle mama jak w zegaru tylko ten jakis pokraczny

samira lubi tę wiadomość

• la Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoję w kolejce, jest stres, ale będzie dobrze. Jak wyjdzie pozytywna to zapisuje sie do giną na polowe lipca.

samira, Malenq, mizzelka, aisza, M4DZI4 lubią tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    ja tez bym chciala dziewczynke -oliwia
    jak bedzie chlopiec to oliwier
    w chwili obecnej

dziewczynka - Liliana,Aniela
    chłopiec - Kaspian,Przemek

Kasia * lubi tę wiadomość

• Sue Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a ja dziewczynkę chcę a mąż chłopca :)
    a tak mi sie podoba imię Anastazja.. od kilku miesięcy
    a dla chlopca nie mam nic wybranego, będzie czas :D będą kłotnie i sprzeczki hahah :D już to czuje...

ja chcę zdrowe, różowiutkie malutkie dzieciątko ;)

Jeśli synek to będzie Tomuś, jeśli córeczka to Zosia lub Luzia (zależy jakie imie będzie mi pasować bardziej).

Ja ponoć nie miałam imienia przez 2 tygodnie. Mama mówiła mi, że miała wybrane, ale jak mnie zobaczyła, to jej nic nie pasowało, bo każde jej się wydawało pospolite ;)
    Więc pewnie zobaczymy dzieciaczka i będzie nam wyglądał bardziej na Marcina niż na Leona :D

• Daisy Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja mam 1 dc a Mizzelka pozytyw ,ktoś mnie musiał zastąpić :P jak to było "córa założycielki wątku" haha

Taaaaak! To byly moje słowa :D <3

Sue, mizzelka, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam mizelko samsunga wpradzie 30 cali ale jako sprzet jest bardzo dobry nam wystarcza taki ja ma waski pokoj i w takim pokoju wiecej niz 30 cali nie przejdzie bo oslepnac mozna

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    wierzę :) to chyba i ja wezmę samsunga :) będzie już taki sprawdzony :)
    masz linka do rtv agd

i radzę zmówić w nacie bo w sklepie ten sam co my mamy kosztował 400zł więcej :O a np. w sklepie obejrzeć http://www.euro.com.pl/search/rtv.bhtml?keyword=samsung&searchType=tag

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:04

• la Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew zdana. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:03

mizzelka, samira, aisza, Daisy, Sue, M4DZI4 lubią tę wiadomość

-
    10.06 długi protokół

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    ja chcę zdrowe, różowiutkie malutkie dzieciątko ;)

Jeśli synek to będzie Tomuś, jeśli córeczka to Zosia lub Luzia (zależy jakie imie będzie mi pasować bardziej).

Ja ponoć nie miałam imienia przez 2 tygodnie. Mama mówiła mi, że miała wybrane, ale jak mnie zobaczyła, to jej nic nie pasowało, bo każde jej się wydawało pospolite ;)
    Więc pewnie zobaczymy dzieciaczka i będzie nam wyglądał bardziej na Marcina niż na Leona :D
    no u mnie to mama już wymyśliła Sylwia :) a jak mialam byc chłopcem to Arkadiusz :) hihi to lepiej mysleć za wczesniej :D tomuś.. ładne :)Luzia.. wlasnie mniej pospolite są :) teraz to aby Julie wiktorie, zuzie, mateusze itp
    ja sie w klasie nie powtórzyłam nigdy :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak napisałam te cztery imiona kurcze żeby mi czworaczki z tego nie wyszły ,to by był hardcor dopiero hahaha

mizzelka lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    masz odwagę, ja nie mam jej, uciekła mi gdzieś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    mam nadzieję na plus ;)

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Stoję w kolejce, jest stres, ale będzie dobrze. Jak wyjdzie pozytywna to zapisuje sie do giną na polowe lipca.

Trzymam kciuki kochana :)

atdc8iikup31msj2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    masz linka do rtv agd

http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=Samsung&searchType=tag&gclid=CJPX6euIl78CFerjwgods6IApg&gclsrc=aw.ds

i radzę zmówić w nacie bo w sklepie ten sam co my mamy kosztował 400zł więcej :O a np. w sklepie obejrzeć http://www.euro.com.pl/search/rtv.bhtml?keyword=samsung&searchType=tag
    dokładnie.. my na żywo się rozglądamy i na necie ... a potem zamawiam z ole ole albo elektro :) szkoda kasy na te ich marże sklepowe :D dzięki poprzeglądam sobie :) mąz czeka jeszcze na sierpien bo mowi ze bd jeszcze taniej, a teraz jakie przeceny sie zaczynają :) po co mam kupywać drogi bo jest z 2014 jak mozna z podobnymi Hz i calami o 500 zł taniej kupić :O

samira lubi tę wiadomość

• la Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do odważnych świat należy :) czego mam die bać :) gorzej niż było nie moze byc :)

-
    10.06 długi protokół

Koniec naszych starań.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    dokładnie.. my na żywo się rozglądamy i na necie ... a potem zamawiam z ole ole albo elektro :) szkoda kasy na te ich marże sklepowe :D dzięki poprzeglądam sobie :) mąz czeka jeszcze na sierpien bo mowi ze bd jeszcze taniej, a teraz jakie przeceny sie zaczynają :) po co mam kupywać drogi bo jest z 2014 jak mozna z podobnymi Hz i calami o 500 zł taniej kupić :O
    ten pierwszy link nie ,tylko drugi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajne sa te samsungi smart tv 3d kurcze myslam juz zeby wstawic wprzyszlosci ten moj 32 cale do sypialni zeby wisial a jak poprzestawiam meble to 55 cali wejdzie juz rozmawialm z mezem teraz ahah zamaist pracowac szok i przyznal mi racje ze trzeba nad tym pomyslec ale ten ogromniasty mi sie podoba z przezroczysta ramka hmm w linku od samirki 8999 zl zescie mnie nakrecily na telewizor :PPPP

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:09

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    właśnie Hz bardzo ważne przynajmniej 400 Hz żeby miał wtedy lepszy obraz jest,nasz ma 400Hz mama ma sony tez dobrze widać ale ma 200Hz i nasz obraz lepszy

‹‹ 513 514 515 516 517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ