Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Stoję w kolejce, jest stres, ale będzie dobrze. Jak wyjdzie pozytywna to zapisuje sie do giną na polowe lipca.
samira, Malenq, mizzelka, aisza, M4DZI4 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:a ja dziewczynkę chcę a mąż chłopca
a tak mi sie podoba imię Anastazja.. od kilku miesięcy
a dla chlopca nie mam nic wybranego, będzie czas będą kłotnie i sprzeczki hahah już to czuje...
ja chcę zdrowe, różowiutkie malutkie dzieciątko
Jeśli synek to będzie Tomuś, jeśli córeczka to Zosia lub Luzia (zależy jakie imie będzie mi pasować bardziej).
Ja ponoć nie miałam imienia przez 2 tygodnie. Mama mówiła mi, że miała wybrane, ale jak mnie zobaczyła, to jej nic nie pasowało, bo każde jej się wydawało pospolite
Więc pewnie zobaczymy dzieciaczka i będzie nam wyglądał bardziej na Marcina niż na Leona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:wierzę to chyba i ja wezmę samsunga będzie już taki sprawdzony
i radzę zmówić w nacie bo w sklepie ten sam co my mamy kosztował 400zł więcej a np. w sklepie obejrzeć http://www.euro.com.pl/search/rtv.bhtml?keyword=samsung&searchType=tagWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:04
-
Krew zdana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:03
mizzelka, samira, aisza, Daisy, Sue, M4DZI4 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Sue wrote:ja chcę zdrowe, różowiutkie malutkie dzieciątko
Jeśli synek to będzie Tomuś, jeśli córeczka to Zosia lub Luzia (zależy jakie imie będzie mi pasować bardziej).
Ja ponoć nie miałam imienia przez 2 tygodnie. Mama mówiła mi, że miała wybrane, ale jak mnie zobaczyła, to jej nic nie pasowało, bo każde jej się wydawało pospolite
Więc pewnie zobaczymy dzieciaczka i będzie nam wyglądał bardziej na Marcina niż na Leona
ja sie w klasie nie powtórzyłam nigdy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:masz linka do rtv agd
http://www.euro.com.pl/search.bhtml?keyword=Samsung&searchType=tag&gclid=CJPX6euIl78CFerjwgods6IApg&gclsrc=aw.ds
i radzę zmówić w nacie bo w sklepie ten sam co my mamy kosztował 400zł więcej a np. w sklepie obejrzeć http://www.euro.com.pl/search/rtv.bhtml?keyword=samsung&searchType=tagsamira lubi tę wiadomość
-
Do odważnych świat należy czego mam die bać gorzej niż było nie moze byc2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnymizzelka wrote:dokładnie.. my na żywo się rozglądamy i na necie ... a potem zamawiam z ole ole albo elektro szkoda kasy na te ich marże sklepowe dzięki poprzeglądam sobie mąz czeka jeszcze na sierpien bo mowi ze bd jeszcze taniej, a teraz jakie przeceny sie zaczynają po co mam kupywać drogi bo jest z 2014 jak mozna z podobnymi Hz i calami o 500 zł taniej kupić
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfajne sa te samsungi smart tv 3d kurcze myslam juz zeby wstawic wprzyszlosci ten moj 32 cale do sypialni zeby wisial a jak poprzestawiam meble to 55 cali wejdzie juz rozmawialm z mezem teraz ahah zamaist pracowac szok i przyznal mi racje ze trzeba nad tym pomyslec ale ten ogromniasty mi sie podoba z przezroczysta ramka hmm w linku od samirki 8999 zl zescie mnie nakrecily na telewizor :PPPP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 10:09
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:dokładnie.. my na żywo się rozglądamy i na necie ... a potem zamawiam z ole ole albo elektro szkoda kasy na te ich marże sklepowe dzięki poprzeglądam sobie mąz czeka jeszcze na sierpien bo mowi ze bd jeszcze taniej, a teraz jakie przeceny sie zaczynają po co mam kupywać drogi bo jest z 2014 jak mozna z podobnymi Hz i calami o 500 zł taniej kupić
mizzelka lubi tę wiadomość