Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aisza wrote:a ja czekam zawzięcie i nie bede testować najwcześniej 30go o ile wczesniej tempka nie spadnie albo @ nie przylezie... testów w domu nie mam i nie kupuje więc nie bedzie mnie kusic
i weź dwa w razie co. nie bd miała zmyłki -
nick nieaktualnyKasia * wrote:mizelciu kochana wszystkie widzimy 2 kreseczki tyle par oczu nie moze sie mysić juz po cichutku gratuluje
jakoś tyle par oczu skojarzyło mi się z filmem Potwory i Spółka i tam pada takie zdanie "może to On ma takie rozbiegane oczka " hahaha a ten potwór się odwraca i ma dużo par oczu na takich słupkach hahaha lubię ten filmaisza, mizzelka, Kasia * lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:ja tez tak zrobilam bo @ wedlug obserwacji powinnam dostac z 2 dni temu.. a chcialam jeszcze dluzej czekac ale te skurcze nie dawaly mi spokoju. i ogórki kiszone, kurde jakie są dobre
i weź dwa w razie co. nie bd miała zmyłki
hehee ogórki ja wczoraj szukałam smaków, ale tak mam zawsze przed @ juz miałam nawet dzwonic do męża że jak będzie wracał z pracy o 23 to niech mi przywiezie hot doga ze stacji ale potem mi przeszlo heh
a testy jak juz kupie 2 albo 3 kazdy z innej firmy27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
aisza wrote:hehee ogórki ja wczoraj szukałam smaków, ale tak mam zawsze przed @ juz miałam nawet dzwonic do męża że jak będzie wracał z pracy o 23 to niech mi przywiezie hot doga ze stacji ale potem mi przeszlo heh
a testy jak juz kupie 2 albo 3 kazdy z innej firmy
a po owulce odrzucił mnie pomidor.. a zawsze ale to zawsze go uwielbiałam.. a teraz nie smakował mi wcale.. ale za to ogórki kiszone.... matko... dziwna sprawa bo normalnie pochłonęłabym na raz.... w sklepie dwa słoiki kupiłam nie są tak dobre jak te u mamy ale jednak cośsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySue wrote:Mizzelka, tyle serduszek musiało przynieść skutek w postaci bąbelka!
Cieszę się bardzo!
Tym bardziej zapraszam do Wroca! Wszystkie Was zapraszam na ploty!
byłam parę razy mam niedaleko ,Panoramę Racławicką zaliczyłam parę razy ale nie byłam ani w Parku Japońskim ani w ZOO a bardzo bym chciała ,byłam przy fontannie ,mam zdjęcia super jest -
samira wrote:haha
jakoś tyle par oczu skojarzyło mi się z filmem Potwory i Spółka i tam pada takie zdanie "może to On ma takie rozbiegane oczka " hahaha a ten potwór się odwraca i ma dużo par oczu na takich słupkach hahaha lubię ten filmSue, samira, Kasia * lubią tę wiadomość
-
samira wrote:mam ten,jest bardzo dobry mierze w pochwie,jak zapika trzymam go tam jeszcze ok. minuty,wkłada się go na głębokość ok.4cm wtedy tempka jest miarodajna,mierzyć najpóźniej o godz. do 7 o tej samej porze z wahaniem do pół godz można http://allegro.pl/niezawodny-termometr-owulacyjny-dokladnosc-0-01c-i4350027857.html
Kupiony
dziekujesamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja wlasnie zrobilam sobie dwa żeby w razie co do tego mojego głupiego łba wbić że jest jedna krecha....
a po owulce odrzucił mnie pomidor.. a zawsze ale to zawsze go uwielbiałam.. a teraz nie smakował mi wcale.. ale za to ogórki kiszone.... matko... dziwna sprawa bo normalnie pochłonęłabym na raz.... w sklepie dwa słoiki kupiłam nie są tak dobre jak te u mamy ale jednak cośmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Mizzelka, tyle serduszek musiało przynieść skutek w postaci bąbelka!
Cieszę się bardzo!
Tym bardziej zapraszam do Wroca! Wszystkie Was zapraszam na ploty!
Przenosimy forum do Wroclove!!! Jupi!!!mizzelka, Ewa99 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
samira wrote:byłam parę razy mam niedaleko ,Panoramę Racławicką zaliczyłam parę razy ale nie byłam ani w Parku Japońskim ani w ZOO a bardzo bym chciała ,byłam przy fontannie ,mam zdjęcia super jest
Ja nie byłam jeszcze w Ogrodzie Japońskim, ponoć jest pięknie
Przy fontannie wszyscy robią sobie zdjęcia zawsze (tej szklanej, na rynku).
Mizzelka, ja właśnie żałowałam, że nie miałam dwóch testów, bo ta kreska w pierwszym mi taka blada wyszła. U Ciebie są dwie kreski, nie żadne cienie.
I to w dwóch! Wszystkich zawsze wspierasz, trzymasz kciuki - teraz pora na nas!
Rodziłabyś w lutym czy marcu w takim wypadku?mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:mizzelciu to prawda to o czym czytam???? mam gratulować??? czy jeszcze mocno kciuki trzymać???
la wszystkie członki moje zaciśnięte...mizzelka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny