Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChodzą pogłoski, że obywatelka Mizzelka poszukuje niejakiego Białka. Pragnę donieść, że Białek jest na odwyku. Uchlał się sokiem pomarańczowym, skurczybyk jeden. Powiedział, żeby nie szukać go tam gdzie go nie ma.
Malenq, mizzelka, merida17, M4DZI4, Sue, samira, julita, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Chodzą pogłoski, że obywatelka Mizzelka poszukuje niejakiego Białka. Pragnę donieść, że Białek jest na odwyku. Uchlał się sokiem pomarańczowym, skurczybyk jeden. Powiedział, żeby nie szukać go tam gdzie go nie ma.
aisza, M4DZI4, Nasturcja, Sue, Malenq, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No mizzelka, w końcu musisz pogodzic się z faktem że TAK jesteś w ciąży a białka to sobie(jak ktoś tu mądry już pisał) w jajku poszukaj :p
La mocno trzymam kciuki za betę,musi byc dobrze!!!! Cieszę się ogromnie Waszym szczęściem,nie bez powodu podczytuje Was codziennie odkąd sama zafasolkowałam!!
mizzelka, Malenq, la, samira lubią tę wiadomość
-
ten cykl był 12... odstawiłam tabletki hormonalne .. miałam podejrzenie PCOS bo niby o jeden pęcherzyk więcej na USG było widać w jajnikach, ale nie umialam ich policzyc a wtedy brałam anty.. potem nie zrobilam hormonow bo bylam rok przed slubem i nie chcialam ich odstawić.. bo krwawiłam mocno z 5 lat temu po 4 tyg dwa dni odpoczynku i znow 3 tyg... teraz jak czytam to mogł byc torbiel czy co? ale po antykach przeszło a facetka dobrala mi je na oko.. chodzilam jak naszpikowana.. dwa razy mialam zmienione pozniej mialam 3 raz zmienione ale u innego gin i bylo ok no i odstawiłam na 4 miesiące nie miałąm miesiączki aby pojedyncze plamienia zawsze 15... raz w miesiącu
ile ja testow wtedy narobiłam :DD
potem wrociła małpa i pierwszy cykl 60dc.. mialam z 3 takie długie cykle.. z czego trzeci przez test ciązowy był oszukany(dwie porządne krechy) bo mialam krwiomocz.. i polecialam do gina z uchachaną mordą do pasa a tu ciązy nie ma.. podejrzenie ze pozamaciczna ale beta rozjaśniłą sytuacje i nic nie było.. z jednej str ulga z drugiej wielkie rozczarowanie i zrobił mi wtedy USG wyszło że jest płyn w zatoce douglasa i świezo po owulce byłam w 44dc! fl trwała 11 dni, potem ten cykl 43 dniowy z luteiną przesunęłam sobie fl na własną głupote ale musialam byc pewna ze nie ma fasolka przed odstawieniem lutki..
i teraz powinna była się małpa pojawić ale się nie pojawiła więc to już mój 3 cykl z odczuwalną owulacją... bolały jajka jak nicWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 11:12
samira, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Po becie byłam w Auchanie, jako, że kupowałam chusteczki odświeżające, a obok stały testy to przez przypadek kupiłam jeden, oczywiście po powrocie do domu zrobiłam go, nie z pierwszego siku i jest bladzioch na pepino. Trzy różne marki nie mogą się mylić!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 11:21
Nasturcja, samira, mizzelka, julita, Sue, M4DZI4, Ewa99, Betty Boop lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ia musisz pokazac nam swojego baldziocha! My wiemy kiedy to jest cien pepino, a kiedy 2 kreska
Ale jak to PRZEZ PRZYPADEK kupilas test ciazowy? Poszturnchnelas chusteczkami i wpadl Ci do koszyka i zobaczylas dopiero jak Ci pani w kasie go skasowala? Jesteś boska kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 11:22
samira, Nasturcja, la, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Ale jak to PRZEZ PRZYPADEK kupilas test ciazowy? Poszturnchnelas chusteczkami i wpadl Ci do koszyka i zobaczylas dopiero jak Ci pani w kasie go skasowala? Jesteś boska kochana
Daisy, samira lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Nie działa:( idę obiad gotować miłego popołudnia!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.