Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mizzelka co do białek to ja je właśnie spożywam w postaci serka korycińskiego, uwielbiam go! Nie mam firanek :)nawet rolet. Tylko w sypialni mam żaluzje, a w reszcie mieszkania gołe okna, dużo światła, a z prywatnością nie ma problemu bo nie widać naszego mieszkania z ulicy.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Izuniaa89 wrote:la, mizzelka super!!! Mam nadzieję, że to naprawdę Dzidzie ! I już po cichu gratuluję! Za to mnie prosze o wpisanie @.
Uciekam, będę pewnie wpadać co jakiś czas. trzymajcie się!
przykro mi bardzo :* wpadaj do nas27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem daisy jakos mi dzisaj smutno wkurza mnie to juz strasznie tak czekałam żeby sie cykl zaczal a tu d,,,, wielka i blada juz mnie to tak irytuje moze ta lutka cos ruszy nigdy nie mailam takiego dlugiego cyklu dlatego meczy mnie to czekanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 12:30
Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
Kasia * wrote:wiem daisy jakos mi dzisaj smutno wkurza mnie to juz strasznie tak czekałam żeby sie cykl zaczal a tu d,,,, wielka i blada juz mnie to tak irytuje moze ta lutka cos ruszy nigdy nie mailam takiego dlugiego cyklu dlatego meczy mnie to czekanie
Ja Cię rozumiem, Mizzelki 2 kreski wycisnely mi dzis z oczu łzy też mam słaby dzień..julita lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:wiem daisy jakos mi dzisaj smutno wkurza mnie to juz strasznie tak czekałam żeby sie cykl zaczal a tu d,,,, wielka i blada juz mnie to tak irytuje moze ta lutka cos ruszy nigdy nie mailam takiego dlugiego cyklu dlatego meczy mnie to czekanie
-
No niestety poronilam dzis w nocy,czekam jeszcze na zabieg.dzieki dziewczyny za wszystko,ja znikam z ovu na jakis czas,musze sobie to wszystko poukladac,buzka
samira lubi tę wiadomość