CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bonda wrote:
Muszę zrobić betę jutro, ale i progesteron, bo w piątek przed weekendem prog był na poziomie 9, wiec niziutko. Ale i OF chyba mi wczesniej wyznaczyl owu niz byla.Wydaje mi sie, ze dzis 8-9 dpo, a nie 10ty.
Chciałam tylko dopytać o tego twojego proga. Masz pozytywnie test a progesteron był na poziomie 9? Czy ja jakoś źle czytam?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Dziewczyny tak dziwnie plamie... to znaczy niby to nie okres a co to jest to nie wiem, jest tego tak malutko, ze ledwo widac... mialam dzisiaj biegunke i troche bolaly mnie piersi, jak nigdy przed @. Radzicie testowac? Jutro bedzie 12/13dpo. Co myslicie?10.09.2019 Marcel
-
Isaura81 wrote:Chciałam tylko dopytać o tego twojego proga. Masz pozytywnie test a progesteron był na poziomie 9? Czy ja jakoś źle czytam?
Być może było to 4-5 dni po owu,a nie 7.Mam nadzieję,że to dlatego. -
Oleczka94 wrote:Dziewczyny tak dziwnie plamie... to znaczy niby to nie okres a co to jest to nie wiem, jest tego tak malutko, ze ledwo widac... mialam dzisiaj biegunke i troche bolaly mnie piersi, jak nigdy przed @. Radzicie testowac? Jutro bedzie 12/13dpo. Co myslicie?
-
Dziewczynki mam pytanie.
W którym dniu cyklu Najlepiej wykonać fsh lh, testosteron i prolaktyne?
W ogole odebraliśmy dzisiaj wyniki męża. Morfologia skoczyla z 1 do 4 % ))
Odrobinę zmniejszyła się ilość ale dalej w m normie. Spadła niestety ruchliwość i żywotność. Ale i tak wydaje mi się że jest lepiej niż było.
pojawia się nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 07:11
-
Oleczka94 wrote:Nie testowalam. Czekam na jutro , boje sie @ dalej nie ma. Szyjka wysoko, temp spadla sporo nagle. Mozliwe zagniezdzenie tak pozno?
Ale oczywiście dopóki nie ma @ jest nadzieja wiec trzynan kciuki -
.......**"**...KUZMONI ...******......
Miałaś drożność banadną w znieczuleniu czy uspana byłaś? Ogólnie jak wrażenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 07:21
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnykuzmoni1 wrote:Dziewczynki mam pytanie.
Odrobinę zmniejszyła się ilość ale dalej w m normie. Spadła niestety ruchliwość i żywotność. Ale i tak wydaje mi się że jest lepiej niż było.
pojawia się nadzieja
Pozdrawiam Was ogromnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykuzmoni1 wrote:Dziewczynki mam pytanie.
pojawia się nadzieja -
kuzmoni1 wrote:Dziewczynki mam pytanie.
pojawia się nadzieja
Jak poprawiliście morfologię?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualny
-
Oczywiście bez szaleństw żeby robić wszystko co tam jest.
Ja na spokojnie sprawdzałam Lh i estriadol przed ovulką żeby sprawdzi stan przygotowania pęcherzyków. Po, już odpuściłam bo w sumie to wiele nie wnosi, przynajmniej u mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 08:14
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
U mnie 24 DC i zauważyłam bardzo małe ilości brązowego plamienia. Czyli progesteron lepiej ale nie idealnie.
Nadal trochę za szybko spada. Wierzę że do przyszłego cyklu się to unormuje i pozbędę się już całkiem tych plamieńIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:.......**"**...KUZMONI ...******......
Miałaś drożność banadną w znieczuleniu czy uspana byłaś? Ogólnie jak wrażenia? -
MałaMi90 wrote:Jak poprawiliście morfologię?
Ale zakypilismy ostatnio acetyl l-karnityny 500, l-karnityne 1000 i wit c. Mysle ze po wrześniowych wakacjach po raz 3 zbadamy nasienie i zobaczymy... -
Dziewczyny gratulacje, aż miło się czyta ze są dwie kreski u niektórych z Was!
Możecie mi wytłumaczyć jak to jest z oznaczaniem monitoringu na wykresie, chodzi mi konkretnie jaka opcje powinnam wybrać jeśli na monitoringu wyszło mi ze jajko już pękło i jest ciałko żółte? Bo nie za bardzo to ogarniam :p