CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKsiążka nie musisz robic bety. Mi np lekarz ten drugi powiedział ze jesli dostanę okres to mam przyjść po miesiączce, a jeslimiesiaczka nie przyjdzie to dopiero na początku sierpnia. Czyli to byłby około 8 tydz
Ja sie zapisałam na testowanie 28 czerwca w dzien naszej 4 rocznicy ślubu ale dzisiaj wydaje mi sie ze nie chce testować, boje sie ehh... dzisiaj miałam taki piękny sen - ze dostałam takiego wyraźnego plamienia implantacyjnego i miałam taki różowy śluz który oznaczał ze jestem w ciazy i juz nie musiałam robic testu bo wiedziałam ze jestem w ciazy i byłam taka spokojna. Ten sen był tak miły, ze obudziłam sie z takim spokojem a pózniej dotarła do mnie rzeczywistość
ksiazka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Oleczka testowalas??
Karmellka prolaktyny czy proga???
KAL trzymam kciuki za wizyte,czytam tak o Twoich przejsciach i nie wiem co mam Tobie nawet napisac
Marilen i jak u Ciebie???
edit.
Karmellka juz widze,ze jednak prolaktyny to ja nie wiem ile powinno wyjsc.
Mój wynik to progesteron 17 ng/ml robiłam go 6/7 dpo 25 dc
-
ksiazka wrote:Dziewczyny muszę iść na bete czy to niekonieczne? bo ja bym z chęcią poczekała do wizyty z gin, jeżeli powie żeby zrobić to zrobię albo telefonicznie go zapytam przed wizyta.
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
iNso87 wrote:Agniecha dziekuje
*
Nic straconego,jeszcze napewno zajrzysz do PL
Bonda to czekamy razem na wyniki krwipowtarzasz za dwa dni of course?
))
MalaMi tez trzymam i za Ciebie kciukioby nam dzis wyniki byly wszystkim super!
Ksiazka no piekniebety nie musisz robic jak nie chcesz. To tak naprawde tylko informacja dla Ciebie
ale jeszcze z 3-4 latka i zjedziemy już spowrotem do PL na stałe
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
I nie potrzebnie tą betę zrobiłam @ się rozkręca
po tygodniu plamień
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Pozostało
❄️ 4BA
brak przebadanych -
Agniecha rozumiem,tak to jest jak sie mieszka w innym kraju a przyjezdza sie do PL i ma sie tyle na glowie,ze czasem dla Rodziny nie ma sie czasu nawet przez te pare dni
MalaMI przykro mi
Ja musze powiedziec,ze wogole nie czuje sie ciazowo..nic a nic. Nic mnie nie boli,poprostu nic. Dzis termin @ mam. Z mlodsza jak bete w ten dzien robilam to mialam 139ciekawe ile teraz bedzie. Mam nadzeje,ze bedzie okej.
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
KAL trzymam kciuki żeby się udało :*Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS
On: leukocyty w nasieniu, MSOME- 1% klasa II,
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Pozostało
❄️ 4BA
brak przebadanych -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Agniecha rozumiem,tak to jest jak sie mieszka w innym kraju a przyjezdza sie do PL i ma sie tyle na glowie,ze czasem dla Rodziny nie ma sie czasu nawet przez te pare dni
MalaMI przykro mi
Ja musze powiedziec,ze wogole nie czuje sie ciazowo..nic a nic. Nic mnie nie boli,poprostu nic. Dzis termin @ mam. Z mlodsza jak bete w ten dzien robilam to mialam 139ciekawe ile teraz bedzie. Mam nadzeje,ze bedzie okej.
-
Karmelllka90 wrote:Przy poprzednich ciążach tez mialas tak bezobjawowo ?
-
kuzmoni1 wrote:Obawiam sie ze temp zle wyglada. Jakby jednak przedokresowo
Ale oczywiście dopóki nie ma @ jest nadzieja wiec trzynan kciuki
No coz czekam na lipcowy watek i poprosze o wpisanie mi @ w tym watku.10.09.2019 Marcel -
Mnie nie ma na liście ale pod czytuję was
ja mam na dziś termin @, Ale jakoś jej nie widzę więc mam cichą nadzieję że może się udało. Zaczęłam już sobie wkrecac więc boję się rozczarowania...
jak każda z nas zresztą. Mam parę objawów ale nie wiem czy przypadkiem sobie nie wkrecam
-
ksiazka wrote:Dziewczyny muszę iść na bete czy to niekonieczne? bo ja bym z chęcią poczekała do wizyty z gin, jeżeli powie żeby zrobić to zrobię albo telefonicznie go zapytam przed wizyta.