CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMi przykro mi – myślałam , że się uda ….
iNso87 , Bonda Super , że się udało Serdecznie Gratulacje !!
KAL je też o czymś takim nie słyszałam , ale skoro możliwe jest zajście w ciąże, będąc już w ciązy- superfetacja, to myśle, że Twoja zbliżająca owulacja nie powinna Cię martwićMożesz , albo dla pewności pójść do drugiego ginekologa, albo działać, bo zbliżają się dni płodne;-)
Oleczka – ja wiosełek brałam do owulacji – staram się na 2-3 dni przez spodziewaną owulacją odstawić.
Ja mam wizytę u ginekologa w czwartek, jakimś fuksem mi się udało zapisać, muszę iść bo pewnie wdroży mi z powodu poronienia leki ….Wątpie żeby było coś wdać w usg….to będzie dopiero 15 dni po owulacji … Jutro idę powtórzyć bete i zrobię jeszcze progesteron
iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Kuzmoni o, a ja myślałam, że to z moim mężem coś nie tak i że go leczyć muszę. A tu na to wychodzi, że to normalne. Mnie też to bardzo irytuje bo mam wyczulony nos. Myślę, że nikt inny oprócz Ciebie nie będzie tego czuł.
U nas 2cs, byłam dziś u gin i powiedziała mi, że pęcherzyk duży chyba 2 cm ale ona nie jest w stanie stwierdzić czy pęknął/pęka czy dopiero pękniePAI homo, wczesna IO.
ANA typ Homogenny 1:1000 🤔
MUCHa ujemna.
Starania aktualnie zawieszone.
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
♣️Patrząc zawsze przed siebie, myśląc o tym, jak zrobić jeszcze więcej, osiągniesz stan umysłu, w którym nie ma rzeczy niemożliwych♣️
Córka 2016 🤍 -
O co chodzi z tym, że post mi ucina? Tyle napisałam i po dodaniu połowa znikaPAI homo, wczesna IO.
MUCHa ujemna.
02.2020 cb (6cs)
♣️Patrząc zawsze przed siebie, myśląc o tym, jak zrobić jeszcze więcej, osiągniesz stan umysłu, w którym nie ma rzeczy niemożliwych♣️
Córka 2016 🤍 -
nick nieaktualnyDzieczyny wiem wiem, ze temperaturę mierzy sie rano ale ja mierze sobie wieczorem po godzinnym leżakowaniu tak orientacyjnie dla mnie i co... przez ostatnie dni temp w okolicach 37,2 a teraz 36,85 i miałam rano dreszcze, teraz leżę od godziny pod kołdra i mam dreszcze. A okres gdzieś za tydzień. Szyjka wysoko zamknięta, wiec na okres chyba za wcześnie spadek?? Martwię sie
-
nick nieaktualny
-
koktajlowa wrote:Kuzmoni o, a ja myślałam, że to z moim mężem coś nie tak i że go leczyć muszę. A tu na to wychodzi, że to normalne. Mnie też to bardzo irytuje bo mam wyczulony nos. Myślę, że nikt inny oprócz Ciebie nie będzie tego czuł.
U nas 2cs, byłam dziś u gin i powiedziała mi, że pęcherzyk duży chyba 2 cm ale ona nie jest w stanie stwierdzić czy pęknął/pęka czy dopiero pęknie
A ja wiesiolek biorę do owu. Jak mi testu pozytywne wychodzą i temp skacze to odstawiam. Czy to za pozno? Nie słyszałam żeby źle wplywal na owulacje ewentualnie na zagnieżdżenie ale to jest minimum tydzień późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 23:35
-
nick nieaktualnyHej, ja sie dzisiaj wybieram na wizytę.
Miałam testować jutro ale nawet nie kupuje testubo cos czuje ze nic z tego
wczoraj rano jak zmierzyłam temperaturę miałam 37 dzisiaj 36,76 czyli wieczorna spadła poranna spadła nie mierze oczywiście jakość reglarnie ani dokładnie o tej samej godzinie ale taki spadek mowi sam za siebie
nie bede sie łudziła czekam na @
-
Isaura81 wrote:Zalatwilam sobie badanie drożności w znieczuleniu na uspaniu
. I do tego na nfz. Jestem geniuszem
Wow jak to zrobilas??? -
trzydziecha wrote:Wow jak to zrobilas???Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
KAL wrote:nie możesz dodawać emotikonek z telefonu tzn gotowców tylko średnik i nawias manualnie
jak się daje gotowe to właśnie ucina post
PAI homo, wczesna IO.
MUCHa ujemna.
02.2020 cb (6cs)
Córka 2016 🤍 -
A ja dzisiaj idę na betę. Bo nie wiem czy do końca mogę odstawić luteine, ale myślę że nic z tego
smutno mi dzisiaj. I jakieś chorobsko mnie bierze
gardło boli śliny nie mogę przełykac.
-
nick nieaktualny