CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Ooo a jak to dziala? Skraca cykl? Bo moje to 30,30,43,38 no i obecny takze tego... cholera wie co teraz bedzie
Da sie te ziola zamowic gdzies przez internet? Nie mieszkam w Pl.
Reguluje hormony. Ja mam cykle 27/28 dni ale problemem są plamienia po ovulacji aż do cyklu. To wynik niedomogi lutealnej i spadającego progesteronu. U mnie w pierwszym cyklu stosowania progesteron poprawił się rewelacyjnie.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Bonda iNso - gratulacje beta ładnie rośnie
Bonda, iNso87 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Oleczka94 wrote:W pierwszym cyklu? To ladnie. Ja slyszalam o castagnusie czy jakos tak ale ponoc efekt po 3 miesiacach. Da sie zamowic przez internet?
Moim problemem sa dlugie cykle, co prawda moze to efekt po tabletkach anty ale jest to denerwujace, a poza tym mniej cykli na staranie o maluszka.
Znalazlam je na ebayu. Tylko to jest nr.3 czy o te ci chodzilo? Bo poczytalam o nich i tam pisze ze stosuje sie je jesli ktos ma problemy z owulacja a ja w sumie mam owulacje. W takim razie czy to nie zaszkodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 18:25
10.09.2019 Marcel -
kozgo wrote:Isaura a gdzie kupujesz ? Mi by się przydało
Jak ktoś sobie pokryje koszty przesyłki to mogę wysłać miesięczna lub dwumiesięczna porcje bo mam o dużo za dużo namieszane.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Oleczka94 wrote:EDIT
Znalazlam je na ebayu. Tylko to jest nr.3 czy o te ci chodzilo? Bo poczytalam o nich i tam pisze ze stosuje sie je jesli ktos ma problemy z owulacja a ja w sumie mam owulacje. W takim razie czy to nie zaszkodzi?
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
iNso87 wrote:Dziewczyny kto jeszcze testuje w czerwcu???
Kto otworzy nowy wątek Lipcowe starania??
Ja jeszcze czekam na okres i ludze się....
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Dziewczyny 23dc, kreska na owulaku dziś o 18 trochę bledsza od kontrolnej, ale to już coś bo prawie niewidoczna była. Jest to możliwe, że tak późno owulka jeszcze zaskoczy i czy z tego mogą być dzieci? Już skreslalam ten cykl33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Isaura81 wrote:Ogólnie poprawiają jakość ovulacji. Ja nie mam problemu z ovulacja ale progesteronem. Znalazłam przepis tylko na te zioła nr 3 z dodatkiem niepokalanka (chyba to castagnus).10.09.2019 Marcel
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zrobiłam betę jednak 11/12 dpo i oczywiście negatywna <0,1 mino ze czuje sie serio inaczej. Piersi nabrzmiały bolą jeszcze bardziej znowu problem z bezsennością jestem głodna co rzadko mi soe zdarzało i jak czegoś nie zjem mdli mnie zaraz a jak zjem utrzymuje sie jakbym miała zwrócić. Co prawda w zeszłym miesiącu beta w 12 dc tez była negatywna ale sama nie wiem co mam robic. Moze mam późne zagnieżdżenie ale mój progesteron pozniej juz spada. Nie wiem jak to działa jestem załamana
-
kuzmoni1 wrote:A ja się podlamalam dzisiaj
U mnie aktualnie owulacja. Byla Wczoraj albo dzisiaj bedzie.
Temp juz dzis lekko skoczyla, wiec mysle ze mogla byc albaoa jest w trakcie. Wczoraj tez testy pozytywne wyszly.
A maz od wczoraj narzeka na bol zeba, mialam nadziej ze mu przejdzie przez nzoc ale dzisiaj to w ogole masakra. Spuchniete wszystko, zapalenie pelna para.
Zalamana jestem, bo pewnie ten cykl teraz jest przeznaczony na starty.
Wprawdzie wczoraj serduszkowalismy, ale pewnie nasienie podupadlo juz calkiem , tym bardziej ze normalnie nie jest dobre i jest mi smutno jakos mialam nadzieje ze sie uda wreszcie a tu duuupa
Kuzmoni, spokojnie! jak wczoraj serduszkowaliście, to jeśli ma być ciąża to będzie! Nasienie nie ma prawa podupaść w jeden dzień!!! A poza tym fakt, że jesteś zrezygnowana też może pomóc. Kochana, nasienie w Tobie siedzi. Co Ci jest pisane to się stanie. Głowa do góry!!!kuzmoni1 lubi tę wiadomość
-
Oleczka94 wrote:A jak sie je stosuje? Bo gdzieniegdzie pisze ze do owulacji a gdzie indziej przez caly cykl, no i czy mozna zaczac je pic w srodku cyklu?
Tylko od 1 dnia cyklu. Max 3 miesiące i potem robimy przerwe. Najlepiej poczytać na jakiś stronach zielarskich albo w zakładce o ziolach istaraniu się z pomocą medyczna (tutaj na forum).Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Karmelllka90 wrote:Ja dzisiaj zrobiłam betę jednak 11/12 dpo i oczywiście negatywna <0,1 mino ze czuje sie serio inaczej. Piersi nabrzmiały bolą jeszcze bardziej znowu problem z bezsennością jestem głodna co rzadko mi soe zdarzało i jak czegoś nie zjem mdli mnie zaraz a jak zjem utrzymuje sie jakbym miała zwrócić. Co prawda w zeszłym miesiącu beta w 12 dc tez była negatywna ale sama nie wiem co mam robic. Moze mam późne zagnieżdżenie ale mój progesteron pozniej juz spada. Nie wiem jak to działa jestem załamana
Szybki spadek progesteronu z wysokich wartości może powodować takie objawy. Nie musi ale może. To mnie najbardziej denerwuje, że objawy jak najbardziej ciążowe a tu dupa.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Zależy co chcesz poprawić.
Tylko od 1 dnia cyklu. Max 3 miesiące i potem robimy przerwe. Najlepiej poczytać na jakiś stronach zielarskich albo w zakładce o ziolach istaraniu się z pomocą medyczna (tutaj na forum).10.09.2019 Marcel