CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przekonałam się do założenia lipcowego. I tak jak poprzednio, na czerwcowym siedzimy do ostatniego testowania żeby dziewczynom nie było smutno samym.
Mordeczka lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:2 lipca. Dzisiaj przespałam caluska noc obudziłam sie przed 6 zmierzyłam pierwszy raz temp jak trzeba i było 36,66 wiec wydaje mi sie ze to sa niskie temp jak na ciaze
-
Tak się właśnie zastanawiam nad calkosztaltem starań ..... I mam pytanie.
Tak dużo mówi się o właściwym śluzie, jak to plemniki są wrażliwe namwszelkiego rodzaju lubrykanty itp.. że stosowanie żeli może całkowicie je wyeliminować. No i ok. A jak się to ma do monitoringów i wpychania tam głowicy z toną żelu który ewidentnie nie jest przyjazny. Czy on nie zaburza środowiska pochwy i nie zmniejsza szans ?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
No ale dlaczego miałoby nie zaburzać? Skoro sami lekarze mówią żeby nie stosować żeli (pomijam te które są stworzone do tego) .
Tak pomyślałam, bo kurde tu monitoring wieczorem, a potem sexix z innym żelem. To tam się musi prawdziwa wojna chemiczna prowadzićIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnykuzmoni1 wrote:Czy ja wiem? Kazdy ma inny organizm i inne temperatury. Tym bym się nie kierowała tyn bardziej że nie mierzysz temperatur codziennie o tej samej porze. Gorzej z ta beta. Po co robiłaś w 12dc skoro już raz miałaś negatywną jak byłaś w ciąży tak wcześnie. Niue potrzebnie dodajesz sobie stresu. Trzymam kciuki !!
-
Isaura81 wrote:No ale dlaczego miałoby nie zaburzać? Skoro sami lekarze mówią żeby nie stosować żeli (pomijam te które są stworzone do tego) .
Tak pomyślałam, bo kurde tu monitoring wieczorem, a potem sexix z innym żelem. To tam się musi prawdziwa wojna chemiczna prowadzić
editL W sumie jak tak czytam składy tych żeli, to zależy jaki gin używa. Bo niektóre to tablica mendelejewa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 09:02
-
Dziewczyny, robiłam betę wczoraj (23 dc, 13 dpo) i… 43,62! Tak więc już chyba oficjalnie mogę - jestem w ciąży Przy okazji zrobiłam też TSH i ładnie mi spadło z 2,7 na 1,5 Jutro będę powtarzać betę i jeszcze zrobię sobie progesteron. Naprawdę jestem zaszokowana tym cyklem, owu w 10 dc to jakiś ewenement, gdzie ja zwykle miałam późną owu 15-18 dc… i w ogóle, że beta wyszła tak wysoka w 23 dc i 13 dpo… moje pierwsze bety w poprzednich ciążach to było 14-20 dużo później i nie kończyły się dobrze… może to jakiś znak? Że tym razem już będzie ok? Wciąż nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży...
Magda - mbc, OlivkowaMama, kuzmoni1, KAL, ams, MałaMi90, Straciatellaa, SylwiaLu, iNso87, Isaura81, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
serena1989 wrote:Dziewczyny, robiłam betę wczoraj (23 dc, 13 dpo) i… 43,62! Tak więc już chyba oficjalnie mogę - jestem w ciąży Przy okazji zrobiłam też TSH i ładnie mi spadło z 2,7 na 1,5 Jutro będę powtarzać betę i jeszcze zrobię sobie progesteron. Naprawdę jestem zaszokowana tym cyklem, owu w 10 dc to jakiś ewenement, gdzie ja zwykle miałam późną owu 15-18 dc… i w ogóle, że beta wyszła tak wysoka w 23 dc i 13 dpo… moje pierwsze bety w poprzednich ciążach to było 14-20 dużo później i nie kończyły się dobrze… może to jakiś znak? Że tym razem już będzie ok? Wciąż nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży...
-
nick nieaktualny
-
serena1989 wrote:Dziewczyny, robiłam betę wczoraj (23 dc, 13 dpo) i… 43,62! Tak więc już chyba oficjalnie mogę - jestem w ciąży Przy okazji zrobiłam też TSH i ładnie mi spadło z 2,7 na 1,5 Jutro będę powtarzać betę i jeszcze zrobię sobie progesteron. Naprawdę jestem zaszokowana tym cyklem, owu w 10 dc to jakiś ewenement, gdzie ja zwykle miałam późną owu 15-18 dc… i w ogóle, że beta wyszła tak wysoka w 23 dc i 13 dpo… moje pierwsze bety w poprzednich ciążach to było 14-20 dużo później i nie kończyły się dobrze… może to jakiś znak? Że tym razem już będzie ok? Wciąż nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży...
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka na kiedy masz termin ? Bo Ty chyba już lada moment rodzisz?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny wkleicie link do lipcowego wątku? Chociaż nie wiem czy nie zrezygnuje z forum bo chyba jeszcze bardziej mnie nakreca
Isaura81 lubi tę wiadomość
-
MałaMi90 wrote:Ineczka na kiedy masz termin ? Bo Ty chyba już lada moment rodzisz?
kuzmoni1, Natalia91!, MałaMi90, Katiiii lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615