CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Isaura81 wrote:To jesteśmy dokładnie w tym samym cyklu starań. Też zawsze mam przed @ dola jak już wiem że się nie udało.
Na pms i uregulowanie cyklu pomagają mi zioła ojca sroki. Może spróbuj.
Da sie te ziola zamowic gdzies przez internet? Nie mieszkam w Pl.10.09.2019 Marcel -
koktajlowa wrote:Ja bym się nie sugerowała tym aż tak bardzo. Sama miałam długi cykl więc zakładałam, że owulację będę mieć też późno w lipcu, a byłam ostatnio u gin i już miałam owulację.10.09.2019 Marcel
-
koktajlowa wrote:A czy któraś z Was sprawdza śluz? Czy jak kończy się owulacja to on od razu zmienia barwę czy konsystencję? Bo ja nie wiem kiedy dokładnie ta owulacja wypadła i czy już po czy nie. Jeden dzień przerwy mieliśmy bo nie myślałam, że już mam dni płodne. Boję się, że znowu nie wyjdzie jeżeli owulacja była akurat w tym dniu..10.09.2019 Marcel
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Inso ty testowałas w 10 dpo ale to było ile dni po zagnieżdżeniu ? Jak myślisz?
-
iNso87 wrote:Ale tam jest inna ekipa,ze tak powiem. Chcialam na czerwcowe sama isc ale tu mi bylo lepiej
-
Dori1811 wrote:Już jest taki wątek w zakładce „w oczekiwaniu na testowanie”
Dori1811 lubi tę wiadomość
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
nick nieaktualny
-
Madalena89 wrote:Mam prośbę - któraś z dziewczyn wrzucała taką fajną tabelkę z rozpiską badań w poszczególnych dniach cyklu. Nie mogę jej teraz znaleźć Mogłabym prosić o jej podesłanie?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3