CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Isaura81 wrote:Dziewczyny! Nie był mnie raptem kilka godzin a tu jakieś dołujące klimaty.
Wypłakać się i dalej działać!
Któraś tu kiedyś mądrze napisała, że każdy kolejny cykl to bliżej maluszka jesteśmy
No niestety nie wszystko w życiu przychodzi łatwo. Ale kiedyś się doczekamy.10.09.2019 Marcel -
MałaMi90 wrote:Wiem co czujesz, ja się staram od stycznia 2017. Jakie macie problemy? o pierwsze dziecko? Ja też już powoli tracę nadzieję.
U nas rok właśnie mija starań. Po pół roku udało się ale ciąża była pozamaciczna wtedy też dowiedziałam się o podwójnej macicy dwóch szyjkach.... Dlatego tez boje się o dziecię... Walczymy o pierwsze dzieciątko. Wydaje mi się ze mój progesteron nie daje rady. Zmieniłam lekarza ale nie jestem co do niego przekonana... W tym miesiącu próbowaliśmy z luteina... Zobaczymy co będzie później, ale każdy kolejny stracony miesiąc odejmuje mi sił.Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Dziewczyny, mogę do Was dołączyć? Dziś mi wyszedł pozytywny test ciążowy, wyraźna druga kreska Bety jeszcze nie robiłam. Udało się w 5 cyklu starań po 2 poronieniu. Bardzo proszę o trzymanie kciuków!
Bonda, Anet85, MałaMi90, ams, iNso87, SylwiaLu, Magda - mbc, Sung, Pati88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUpragniona niunia wrote:U nas rok właśnie mija starań. Po pół roku udało się ale ciąża była pozamaciczna wtedy też dowiedziałam się o podwójnej macicy dwóch szyjkach.... Dlatego tez boje się o dziecię... Walczymy o pierwsze dzieciątko. Wydaje mi się ze mój progesteron nie daje rady. Zmieniłam lekarza ale nie jestem co do niego przekonana... W tym miesiącu próbowaliśmy z luteina... Zobaczymy co będzie później, ale każdy kolejny stracony miesiąc odejmuje mi sił.
Mam pytanie do dziewczyn które miały ciąże biochemiczna czy w kolejnej ciazy miałyście takie same objawy? Bo ja sie doszukuje ale przez ten spadek temperatury straciłam nadzieje -
Karmelllka90 wrote:Jak to dwóch szyjkach i macicy? A po cp mialas robiona drożność jajowodów?
Mam pytanie do dziewczyn które miały ciąże biochemiczna czy w kolejnej ciazy miałyście takie same objawy? Bo ja sie doszukuje ale przez ten spadek temperatury straciłam nadzieje
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
nick nieaktualny
-
Serena bardzo się cieszę!!! Super - połączyła nas ogromna strata , a teraz będzie oczekiwanie na maluszka. Tak bardzo pragnę aby było dobrze;-)Powodzenia trzymam kciukiCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Oleczka94 wrote:Ja akurat dzisiaj sie poplakalam... z roznych powodow. A tu w Uk nie mam zabardzo z kim o tym wszystkim pogadac ani chociazby sie wyzalic.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
serena1989 wrote:Dziewczyny, mogę do Was dołączyć? Dziś mi wyszedł pozytywny test ciążowy, wyraźna druga kreska Bety jeszcze nie robiłam. Udało się w 5 cyklu starań po 2 poronieniu. Bardzo proszę o trzymanie kciuków!
Grarulacje serena!! Oby beta wyszla piekniutka masz jakies objawy? W ktorym jestes dc? -
patkaaxx90 wrote:Bhcg 10 dni po owulacji 46.72... nie za mało ??? Boję się czy w piątek będzie przyrost... pobolewa mnie podbrzusze co jakiś czas jak na @ i to mnie wcale nie cieszy..
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Jak to dwóch szyjkach i macicy? A po cp mialas robiona drożność jajowodów?
Mam pytanie do dziewczyn które miały ciąże biochemiczna czy w kolejnej ciazy miałyście takie same objawy? Bo ja sie doszukuje ale przez ten spadek temperatury straciłam nadzieje -
nick nieaktualnyDlatego boję się i nie testuje tak jak w zeszłym cyklu. Msc temu już miałam test pozytywny i bety wynik. Ale objawy ciążowe trzymały się sporo. Teraz bum do góry i bach na dół, więc nie robię nawet testu żeby nie dolowac się. Czekam na @. Tym bardziej że gin mi powiedział że @moze być obfitsza i bolesna bo endometrium mi się nie zluszczylo po cb. To to było poronienie a nie miesiączka i teraz się dwie Nałoza na siebie.
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Dlatego boję się i nie testuje tak jak w zeszłym cyklu. Msc temu już miałam test pozytywny i bety wynik. Ale objawy ciążowe trzymały się sporo. Teraz bum do góry i bach na dół, więc nie robię nawet testu żeby nie dolowac się. Czekam na @. Tym bardziej że gin mi powiedział że @moze być obfitsza i bolesna bo endometrium mi się nie zluszczylo po cb. To to było poronienie a nie miesiączka i teraz się dwie Nałoza na siebie.
U mnie sie endometrium złuszczyło mocno ale ładnie sie odbudowalo w trakcie cyklu pomogłam tez migdałami. Ja cierpię dzisiaj na bezsenność nie śpię od 2:38 kręciłam sie kręciłam sie i poddałam sie chyba zara pójdę po kanapkę z masłem i pomidorem bo głodna jestem .nie normalne
Gratulacje DziecZyny pozytywnych testów i bHCG !!! Patka uważam ze wynik jest Ok patrząc ze niektóre dziewczyny miały dużo niższe wartości sprawdź przyrost!
-
nick nieaktualnyKarmelllka ja też spać nie mogę, ale to y mnie też normalne.widzisz, co do Jedzenia to ja teraz jem normalnie jak przed okresem, a w cb zero apetytu, koniec. Mogło stać jedzenie, nie ruszalam. A teraz jak na okres.. Ciasteczko zjem, kolacje. Więc u mnie w tym cyklu na pewno nie. Trzymam strasznie za Ciebie kciuki.. Oby Tobie się udało, to mi prędzej czy później też
-
Isaura
Niedosc ze z mezem sie poklocilam, ciazy brak , @ przyszla, nowy cykl to jeszcze te bole i pogoda. No tragedia jakas. Staram sie nie wkrecac ze to juz AZ 5 cykl ale nie wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 06:18
10.09.2019 Marcel -
A ja wczoraj dostałam @ i mega sie ciesze że już przyszła i w ogóle ze tak szybko przyszła
a to moja kruszynka która wczoraj świetowała swoje urodzinki !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd9f85050880.jpg
a tutaj ze swoim braciszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2b65912202a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 07:06
iNso87, patkaaxx90, ams, Mordeczka, OlivkowaMama lubią tę wiadomość