CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej Patuniek86 no niestety, jeszcze nie. wciąż walczymy, do lipca jak się nie uda idziemy znowu do kliniki i chyba będziemy podchodzić do inseminacji.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
To sa moje pierwsze starania, nie mam jeszcze dziecka, wiec tym bardziej dopada mnie stres, czy ze mna wsztstko oki. Jezeli teraz sie nie udalo, to w polowie czerwca idziemy zrobic badanie nasienia i potem juz jakies konkretne kroki w tym kierunku.
-
nick nieaktualnypatuniek86 wrote:DKlamka- jak widzę Ty też masz już starsze dziecko- moja córka skończyła już 12 lat. Za pierwszym razem nic nie czytałam, po prostu nie brałam hormonów-i samo wyszło. A teraz? Śluz, szyjka, temperatura, każdy jeden sygnał od ciała... Plus milion stron do przeczytania...
-
Oleczka
Mnie gin powiedzial ostatnio, zeby badania zaczac od faceta. Badanie nasienia kosztuje ok 180 zl, dopiero potem my bierzemy sie za siebie. W razie co od przyszlego cyklu chce zaczac brac wiesiolka, wole sie chwytac nawet takich sposobow, niz nie robic nic. -
Kurde dziewczyny robilam wlasnie testy owulacyjne. Zwykle pije duzo i trudno mi je robic w srodku dnia, ale rano duzo wypilam i przez 3h nie pilam nic, w miedzy czasie latalam ze 4 razy s
Do lazienki, i pomimo tego ze wczoraj byla mocniejsza kreska dzisiaj jest slabsza... a teoretycznie powinnam miec owulke jutro.10.09.2019 Marcel -
Straciatellaa wrote:test owu pokazał mi dwie kreski w 11dc, dziś 15dc i wszystkie objawy owu. Piękny śluz + ból jajników,pryszczole. Moja wiara w testy zaczyna się kruszyć,chyba że nie do końca był to pozytywny test, a ja odpuściłam po 5 testach hm?
Dobre to, że dziś z rana było
Oh jakbym chciała, żeby ten miesiąc był dla nas szczęśliwy
Ja tego nie picia w ogóle nie pilnuję. Nawet z Bardzo rozcieńczonego moczu wychodzi mi owu pozytywne.
-
nick nieaktualnyOleczka94 wrote:Kurde dziewczyny robilam wlasnie testy owulacyjne. Zwykle pije duzo i trudno mi je robic w srodku dnia, ale rano duzo wypilam i przez 3h nie pilam nic, w miedzy czasie latalam ze 4 razy s
Do lazienki, i pomimo tego ze wczoraj byla mocniejsza kreska dzisiaj jest slabsza... a teoretycznie powinnam miec owulke jutro.
Trzymam kciuki za udane sexy! -
DKlamka82 wrote:Kochana teoretycznie to dinozaurów w Biblii nie ma, test owu jest pozytywny jak kreska testowa jest taka sama albo mocniejsza od kontrolnej. Jeżeli wczoraj była mocniejsza a dzisiaj słabsza tzn że lh spada już. Spróbuj jeszcze teraz zrobić test.
Trzymam kciuki za udane sexy!
Co prawda na zdjeciu troche slabsza kreska niz w realu. Jest tylko troszke jasniejsza od testowej. No nic. Bede probowac jeszcze jutro.10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny