CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:Moim zdaniem tez negatyw. Ale z testami to różnie bywa. Zależy czy zaobserwowalas sluz itp.
Nam mowil lekarz, ze jak najczesciej . Nie zalujemy sobie10.09.2019 Marcel -
Dziewczyny pewnie, że z tym seksem co 2dzien to mit.. Ja z Malzem z drugą ciąża seksilismy sie:p codziennie nawet po 2razy... Od początku do końca cyklu także ten... Teraz to tylko w dzień owu chcemy i dzień po ewentualnie bo chcemy chłopca ustrzelic:d i zobaczyc wogole czy to prawda z ta płcią w te dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 19:30
-
Straciatellaa wrote:Tez bym chciała syna bo mam dwie córki, ale po staraniach z drugą, gdzie juz tracilam nadzieje to poprostu chce byc w ciazy. Obojętnie czy chlopak czy dziełcha trzymam kciuki żeby Wam sie udalo trafić w płeć męską
Edit.
Swoja droga to te roczniki mamy podobne;) u mnie 2009 i 2015.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 19:39
-
Chciałabym mieć takie rozterki. Ja teraz marzę poprostu o zdrowym dziecku. Czy chłopiec czy dziewczynka nie ma totalnie znaczenia. Ale oby wam się udało.
Dziewczyny, jutro mam rozmowe o pracę. Trzymajcie kciuki za mnie. Ja generalnie pracuje ale chce zmienić bo utknelam tam już trochę. Zarobki bez szału i nie rozwojowa. Wiec chciałbym coś zmienić. Ale niestety mega się stresuje i boję się że nic z tego nie bedzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 21:56
DKlamka82, Sung lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOleczka94 wrote:A nie lepiej poczekac do jutra? Bo wczoraj sie przytulalismyyy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 20:16
-
Straciatella rozumiem ze pracujesz gdzies w korpo? moja znajoma była 3 lata na macierzyńskim, w sensie jedno jej sie skonczylo od razu zaszla w druga ciaze i od razu l4 i macierzynski i chyba dwa razy podwyzke dostala a raz awans -przeszla na wyzsze stanowisko
Ja pracuje w mniejszej firmie, ok 30 pracownikow wiec nie ma lekko
I Bardzo dziękuję. Też ciągle mam nadzieję na spełnienie marzeń nie poddaje sięWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 20:46
-
Ja ten miesiąc odpuszczam. Żadnych pomiarów i testów bo musimy znaleźć przyczynę tego spadku progesteronu. Na testowanie możecie mnie zapisać na 25.06 na urodzinki męża. Protestuje tak dla sportu.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny