CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka-nic nie myśl:-)
Każda z nas jest inna i inaczej wygląda jej cykl Jedne maja silne psm albo zwijają się o miesiąc z bólu, mają krwotoczne miesiączki. Inne ledwo poplamią, nie mają żadnych dolegliwości
Nie przejmuj sięStraciatellaa lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Cześć dziewczyny! Ja dzisiaj wróciłam z pracy wzięłam sęk za czytanie i jak zobaczyłam te testy owu to wiem ze ja sie do tego nie daje. Nie jestem osoba cierpliwa tylko bym sie stresowała. Dziewczyny czy któraś z wa zbierze dupka po owulacji? Ja mam brać w tym cyklu po potwierdzonej owulacji ale czytałam cos ze w. 3 dniu wzrostowych temperatur a ja ich nie mierze
Jeżeli bez wiedzy o tym czy była owulacja zaczniesz brać dupka to może ci tą owulację zahamować.
Ja biorę luteinę ale usg potwierdziło mi owu, temperaturę też mierze i wiem kiedy po owulacji zaczynają mnie boleć piersi.
Zaczęłam brać w 3 dniu po owu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDKlamka82 wrote:Yyyyy u mnie będzie 12 lat różnicy jak się uda...
u mnie też i akurat mnie to cieszy.
Moncia28 wrote:Tak dla malej poprawy humoru powiem, ze w lutym moja kolezanka urodzila pierwsze dziecko majac 35 lat. Glowy do gory, damy rade.
serio? taka stara?
:pDKlamka82, Moncia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej babochy
Ja po monitoringu i tak jak czułam wczoraj owulacja była potwierdzona monitem i mega bólem lewego jaja, myślałam, że mi nogę urwie obydwa jaja pękły i z lewego i z prawego jupi ten drugi to pierwszy raz chyba więc zapisuje się na testowanie na hmmm na 14 czerwca to będzie 11 dpopatuniek86, Magda - mbc, Sung, MałaMi90, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDKlamka82 wrote:A masz monitoring? Bo skoro nie mierzysz temperatury to skąd wiesz kiedy masz owu?
Jeżeli bez wiedzy o tym czy była owulacja zaczniesz brać dupka to może ci tą owulację zahamować.
Ja biorę luteinę ale usg potwierdziło mi owu, temperaturę też mierze i wiem kiedy po owulacji zaczynają mnie boleć piersi.
Zaczęłam brać w 3 dniu po owu. -
Karmelllka90 wrote:https://m.papilot.pl/ciaza/zobacz-jaka-grupa-krwi-utrudnia-zajscie-w-ciaze,10396,1 Przeczytałam ten artykuł ja mam grupę krwi 0 rh+ i teraz to juz w ogóle mam dola
Wiesz co ja też mam grupę 0 w piwerszą ciążę zaszłam przez "pstryknięcie" palcami 1 cs i pyk zdrowa córa miałam 25 lat (urodziłam 26) teraz zaczełam w wieku (rocznikowo) 31 lat, w grudniu tego roku kończę 32 ale ten art. nie przekonuje mnie do refleksji ze to prawda... strona nie wydaje mi się byc wiarygodna nie szukaj na siłę u siebie nieprawidlowości bo popadniesz w chorą paranoje.ązdy ma jakieś zaburzenia ale nie wszystkiego szuka...agniecha2101 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
mamamajeczki wrote:Kochane, nie wytrzymałam ...... są dwie kreski
Aż chce mi się płakać ze szczęścia bo nie mogę uwierzyć że nam się udało w 1 cyklu starań. Jest to dla nas najpiękniejszy prezent poślubny!
Mamamajeczki gratuluje!!!!!!!!!Akceptacja! -
Witam Dziewczyny zaczynam powoli zaglądać do tego wątku ...
w lutym 2018 poroniłam... na uspokojenie jajników po ciąży (mam PCOS) lekarz zalecił 3 op. antykoncepcji. Kazał nam odczekać 3 miesiące, ale po konsultacji z nim wzięłam AŻ 2 opakowania - bardzo dłużył mi się ten czas, ogromna trauma. Teraz mamy pierwszy cykl po odstawieniu tabletek... Jestem pełna nadziei tym bardziej jak zobaczyłam wpis MAMAMAJECZKI, że udało się Wam w pierwszym cyklu ;-)Pewnie będę testować pod koniec czerwca, wszystko zależy od dnia owulacji, na razie jajniki mnie lekko pobolewają więc jest dobry znakCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny