Forum Starając się - ogólne CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)

Oceń ten wątek:
  • xgirl Autorytet
    Postów: 5998 2015

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 07:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    DKlamka82 wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Mi już dzisiaj temperatura załatwiła dzień.
    Trzymam kciuki za resztę z Was testujących!
    Ale nie spadla ponizej lini. Poza tym pojedyncze spadki sa ok. W ogole ile trwa Twoja faza lutealna?

    Zapiszcie mnie prosze dobre kobiety na piatkowe testowanie, bedzie 10dpo :P Moze jak sie publicznie zobowiaze to sie nie zlamie wczesniej :P Dzis pierwszy poranny sik juz poszedl a nie zatestowalam. ha!! :D

    f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • xgirl Autorytet
    Postów: 5998 2015

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od ktorego dpo pokazuje Ovu, ze jest juz sens testowac?

    f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • Marabela Koleżanka
    Postów: 39 21

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, moje dwie kreski okazaly sie byc falszywe w tym cyklu. Jestem po wizycie u gina i jasno powiedzial ze nic nie wskazuje na to zeby byla ciaza endo mam taki potrojne wiec nic nie ma. Ale nie poddajemy sie, nie liczymy owu, nie sprawdzamy temperatury po prostu... Czekamy na dobra nowinę :) zycze Wam wszystkim pięknych fasolek w tym miesiącu! :*

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim szczęściarom dwóch kreseczek baaaardzo gratuluję.
    U mnie @ trwał 5 dni tak jak klasycznie to trwa, we czwartek idę na USG zobaczymy czy wszytsko się oczyściło i czy w jajnikach jest coś oboecującego na ten cykl. Zastanawiam się tylko czy nie przestać brać wiesiołka bo mam takie kłócić jakby w jajnikach jakby lekkie skurcze macicy co jakoś czas a czytałam ze to moze być po wiesiołku czy to normalne? Miała któraś z was tak?

    Oleczka94 lubi tę wiadomość

  • Straciatellaa Autorytet
    Postów: 2674 2499

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    1

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 00:07


    oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • iNso87 Autorytet
    Postów: 8865 5307

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Gratuluję zafasolkowanym:d
    Czy tylko mi ten cykl się dluzy..??no masakra dopiero 6dc..
    Rzucam się dziś w wir sprzątania w domu. Porzadki, porzadki.. Nawet z młodsza z rana nie wychodze na plac zabaw bo mam Sajgon w domu i musze ogarnąć..

    cAIPp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Paula83 Autorytet
    Postów: 987 729

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieńdoberek wszystkim kobietkom :)

    7 lat starań....
    insulinooporność
    MTHFR - układ heterozygotyczny
    AMH: 0,69 (05.2018)
    SONO HSG -OK !!!!
    31.05.2018 (IUI) - 4tc :(
    24.08.2018 (IUI) - :(
  • SylwiaLu Autorytet
    Postów: 505 429

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    https://m.papilot.pl/ciaza/zobacz-jaka-grupa-krwi-utrudnia-zajscie-w-ciaze,10396,1 Przeczytałam ten artykuł ja mam grupę krwi 0 rh+ i teraz to juz w ogóle mam dola

    Moja mama ma grupę 0 RH+ i ma nas dwie :). Spokojnie, na przeszkodzie stoi od groma rzeczy, ale musimy patrzeć optymistycznie, a nie wyszukiwać kolejnych barier :) Damy radę.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 08:43

    22.06.2020 Luiza :*
    XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
    Hashimoto od 2007
    Starania od XII 2015
    jajowody drożne, histeroskopia ok
    Mąż - morfologia 6%
    AMH 8,07; 3 x UIU :(
    X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
    mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne
  • Isaura81 Autorytet
    Postów: 1115 465

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy może mi któraś przypomnieć na szybko jakie badania w 3 DC. Idę skontrolować prolaktynę i przy okazji mogę coś dorzucić. Jakoś nie mogenjdnak odkopać watku.

    Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    Czy może mi któraś przypomnieć na szybko jakie badania w 3 DC. Idę skontrolować prolaktynę i przy okazji mogę coś dorzucić. Jakoś nie mogenjdnak odkopać watku.

    Zrób LH i FSH, to ważny wskaźnik płodności.

    Dziękuję dziewczyny za pocieszenie, pierwszy raz mam taki spadek w 8dpo, ftl trwa zazwyczaj ok 10-11 dni.

  • Mordeczka Autorytet
    Postów: 7186 1658

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 08:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marabela wrote:
    Hej dziewczyny, moje dwie kreski okazaly sie byc falszywe w tym cyklu. Jestem po wizycie u gina i jasno powiedzial ze nic nie wskazuje na to zeby byla ciaza endo mam taki potrojne wiec nic nie ma. Ale nie poddajemy sie, nie liczymy owu, nie sprawdzamy temperatury po prostu... Czekamy na dobra nowinę :) zycze Wam wszystkim pięknych fasolek w tym miesiącu! :*
    To mam wpisać @?

    Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Straciatellaa Autorytet
    Postów: 2674 2499

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    1

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 00:07

    MARIKA12 lubi tę wiadomość


    oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Isaura81 Autorytet
    Postów: 1115 465

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    DKlamka82 wrote:
    Zrób LH i FSH, to ważny wskaźnik płodności.
    .
    To już kilku krotnie sprawdzałam i jest ok. ;-)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 09:05

    Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    https://zapodaj.net/073ccf7ef0b3e.jpg.html

    test owu
    słabnie czy nie? :/
    Może być kilka dni pozytyw?
    Nie słabnie :)

    Ja mam czasami i 3 dni pozytywa.

    Ale odliczasz od pierwszego pozytywa, poziom lh nadal wysoki więc owu jeszcze nie było ale już tuż tuż :) Działaj!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 09:05

  • Straciatellaa Autorytet
    Postów: 2674 2499

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    1

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 00:07


    oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Maarti Przyjaciółka
    Postów: 81 196

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 09:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisuję się na 27 :)





    18 cykl starań o pierwsze dziecko
    12e84db4dab6563188a4c280fa4d802c.png





    Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 09:38

    Dzastina lubi tę wiadomość

    Problem męski

    AMH w 2018- 6,34ng/ml
    AMH w 2019- 2,99ng/ml
    AMH z 20.09- 4,70ng/ml

    Aniołek [*] 13.07.2007

    1 IUI - 15.05 :(
    2 IUI - 12.06 :(

    07.10 - ET blastki 4.1.1
    7dpt beta - 81.90 mlU/ml, prog - 77,90 ng/ml
    10dpt - 340,70 mlU/ml, prog - 104,50 ng/ml
    17dpt - 4074 mlU/ml, prog - 162,70 ng/ml

    Mamy 3 ❄️❄️❄️

    f33e17eeb7.png
  • golonat Ekspertka
    Postów: 234 154

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 10:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, to ja mam miesiączkę :/ Więc ten cykl nie mój...

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 10:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    golonat tulę mocno :*

  • Mordeczka Autorytet
    Postów: 7186 1658

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 11:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co z resztą dziewczyn od 1-5?

    Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • koktajlowa Autorytet
    Postów: 1011 494

    Wysłany: 5 czerwca 2018, 11:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, przychodzę po poradę bo nie wiem co robić. Aktualnie 30 dc, ostatnia om 7 maja, zwykle cykle miałam 34 dni, ostatni trwał 41 dni. Ale problem jest taki, że od soboty plamie z przerwami i mam bóle podbrzusza. Teraz nie ma prawie nic, a wczoraj po wysiłku - spacer w słońcu miałam trochę czerwonej krwi i zauważyłam, że zwiększa się jej ilość po wysiłku. Robiłam dziś test o czułości 25 ale negatywny. Jutro idę na bete. Kupić jeszcze test o czułości 10 ale kiedy go zrobić? Nie wiem czy to okres czy poronienie. Usg miałam w zeszłą środę i tylko mówiła, że mam dużo pęcherzyków na jajniku i jeden w macicy chyba ale nic więcej tam nie było widać.

    🌿 No cóż, najpierw trzeba przejść najrozmaitsze przeciwności losu, by potem móc spełniać marzenia.

    04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
    02.2020 cb (6cs)

    Córka 2016 💙
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ