CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iseko wrote:Karmelkova super Cię widzieć! Właśnie myślałam o Tobie już od kilku dni
Jak się czujesz? To już 13 tydzień! Pamiętam o Tobie zawsze w modlitwie :* Melduj się co jakiś czas czy wszystko ok
Jakże mi miło dziękuję za pamięć i wsparcie duchowe :** jak na razie wzytsko dobrze na 90% córcia jesteśmy po genetycznych i jest okstaram się być spokojna , ale wiadomo człowiek czeka i czeka a tygodnie się dłużą
poza tym czuję sie już w miarę dobrze najgorsze objawy ustąpiły
3mam mocno kciuki za Was cały czas
Iseko lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Hej Dziewczyny!
Gratuluję zafasolkowanym:d
Czy tylko mi ten cykl się dluzy..??no masakra dopiero 6dc..
Rzucam się dziś w wir sprzątania w domu. Porzadki, porzadki.. Nawet z młodsza z rana nie wychodze na plac zabaw bo mam Sajgon w domu i musze ogarnąć..mam tez takie huśtawki nastroju co bardzo mnie denerwuje l, raz musli ze nie uda sie ze wszyscy zachodzą w ciąże a ja musze czekać, zaraz mysli jak nie teraz to pózniej ale bedzie napóźniej pełna optymizmu ze teraz sie uda ze czuje po chwili ze nie rob sobie nadzieji nie uda sie. Zastanawiam sie czy do psychologa bie powinnam iść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Jakże mi miło dziękuję za pamięć i wsparcie duchowe :** jak na razie wzytsko dobrze na 90% córcia jesteśmy po genetycznych i jest ok
staram się być spokojna , ale wiadomo człowiek czeka i czeka a tygodnie się dłużą
poza tym czuję sie już w miarę dobrze najgorsze objawy ustąpiły
3mam mocno kciuki za Was cały czas
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Hej! Nie byłam zapisana, bo nie mogłam się zdecydować czy się zapisywać czy nie... Ale jeśli chcecie to możecie mnie dopisać do listy z pozytywne. Test w 11dpo robiony o godzinie 16 url=https://naforum.zapodaj.net/efec3baec86f.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efec3baec86f.jpg[/url]
Boże spraw aby tym razem wszystko było dobrze..
Straciatellaa, patuniek86, enka90, DKlamka82, Karmelkovaa, anusiak5, Marilen, ksiazka, Pati88, Iseko, KAL, agniecha2101, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Hej! Nie byłam zapisana, bo nie mogłam się zdecydować czy się zapisywać czy nie... Ale jeśli chcecie to możecie mnie dopisać do listy z pozytywne. Test w 11dpo robiony o godzinie 16 url=https://naforum.zapodaj.net/efec3baec86f.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efec3baec86f.jpg[/url]
Boże spraw aby tym razem wszystko było dobrze.. -
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Ja kupilam specjalnie tylko dwa bo zawsze jak mialam wiecej to i nawet 7dpo sikalam
A ja wolę nasikać nawet 6dpo, niż czekać i czekać i o niczym innym nie mysleć i odliczać godziny do 11 dpo. Różni są ludzie. Ja już wiem, że to dla mojego zdrowia psychicznego lepsza droga postępowania.
-
nick nieaktualnyJa do tej pory kupowałam testy w aptece te które wykryły CB były z rossmanna w aptece juz nigdy nie kupie takie mam postanowienie haha, ja w tym miesiącu bede robiła betę tylko wtedy kiedy mi każe ginekolog czyli około 28 czerwca
haha na razie trzymam mojego męża na wstrzemięźliwości i wmawiam mu ze cały ten miesiąc bedzie bez sexu
-
Karmelllka90 wrote:Karmelokova czytam stopkę i widzę ze tez nie była łatwa droga? Gratuluje i z całego serca życzę by wszytsko było w porzadku do samego końca. W którym cyklu sie udało? Ja właśnie jestem w cyklu po CB
Kochana tak droga była i jest bardzo ciężka ... ta ciąża tak z tygodnia na tydzień przeżywana , ale warto walczyć i wierzę , że damy radę z Bożą pomoca i lekarzy dotrwać do końcau mnie straty miały przyczynę hormonalną i genetyczną głównie tą drugą ... moje dzidzie miały problem z zagnieżdżeniem bo brakuje mi pewnych receptorów na szczęście trafiłam do cudownego lekarza
Ja nigdy nie miałam problemu z zachodzeniem o tyle dobrze w tym całym zawirowaniu ... zazwyczaj udawało się w pierwszym cyklu teraz zaszłam w 2 cyklu bo zbijałam prolaktynę i miałam nowe leki co akurat mi jeszcze po poronieniach nie wyrównały owulacji , a w drugim cyklu owulacja w 12 dc i się udałodziękuję za dobre słowo ... ja wierzę , że przyjdzie czas na każdą tylko dzieciaczki ustawiają się w kolejce gdzieś tam na górze
:**Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 20:17
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyJa właśnie jestem w 7 dniu cyklu po ciazy biologicznej teraz 4 cykl staran czy pierwszy po biochemicznej bo nawet nie wiem jak mam to uznawać. Wierze głęboko w to, ze wszystko bedzie w porzadku i urodzisz szczęśliwie. Przecież kiedyś to pasmo niepowodzeń musi sie skończyć. To pierwsza tak wysoka ciąża twoja? Mogę wiedzieć gdzie chodzisz do lekarza teraz?
-
Karmelllka90 wrote:Ja właśnie jestem w 7 dniu cyklu po ciazy biologicznej teraz 4 cykl staran czy pierwszy po biochemicznej bo nawet nie wiem jak mam to uznawać. Wierze głęboko w to, ze wszystko bedzie w porzadku i urodzisz szczęśliwie. Przecież kiedyś to pasmo niepowodzeń musi sie skończyć. To pierwsza tak wysoka ciąża twoja? Mogę wiedzieć gdzie chodzisz do lekarza teraz?
Tak pierwsza , wczesniej dowiadywałam się w 8 że już po wszystkim , później w 6 puste jajo , później 2 razy w 5 biochemiczne ...
Ja jeździłam do dr Przybycienia , który jest moim lekiem na całe zło i fizyczne i psychiczne , także polecam całym sercem ze swojej strony .
Aczkolwiek on nie prowadzi ciąż tylko stara się do nich doprowadzić ... ja byłam u niego do 9 tygodnia po czym pokierował mnie do cudownej doktorki jego znajomej i jestem nadal w dobrych rękachale do niego jadę też teraz bo chciał zobaczyc dzidzie swoim okiem po prenatalnych jak się rozwija i wgl później pewnie po połówkowych ale to tak jest jak się z kimś polubi z tego co wiem hehe . Także walczymy nie poddajemy się
Niestety trzeba dużo badać kiedy ciąża nie może się rozwinąć i szukać a to nie jest łatwe :< ja zbadałam wszystko co mogłam i nie ma juz u mnie co badać ...
3 mam mocno kciuki żeby ten cykl był owocny :*
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...