CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iseko wrote:Karmelkova super Cię widzieć! Właśnie myślałam o Tobie już od kilku dni Jak się czujesz? To już 13 tydzień! Pamiętam o Tobie zawsze w modlitwie :* Melduj się co jakiś czas czy wszystko ok
Jakże mi miło dziękuję za pamięć i wsparcie duchowe :** jak na razie wzytsko dobrze na 90% córcia jesteśmy po genetycznych i jest ok staram się być spokojna , ale wiadomo człowiek czeka i czeka a tygodnie się dłużą poza tym czuję sie już w miarę dobrze najgorsze objawy ustąpiły 3mam mocno kciuki za Was cały czasIseko lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Hej Dziewczyny!
Gratuluję zafasolkowanym:d
Czy tylko mi ten cykl się dluzy..??no masakra dopiero 6dc..
Rzucam się dziś w wir sprzątania w domu. Porzadki, porzadki.. Nawet z młodsza z rana nie wychodze na plac zabaw bo mam Sajgon w domu i musze ogarnąć.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Jakże mi miło dziękuję za pamięć i wsparcie duchowe :** jak na razie wzytsko dobrze na 90% córcia jesteśmy po genetycznych i jest ok staram się być spokojna , ale wiadomo człowiek czeka i czeka a tygodnie się dłużą poza tym czuję sie już w miarę dobrze najgorsze objawy ustąpiły 3mam mocno kciuki za Was cały czas
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Hej! Nie byłam zapisana, bo nie mogłam się zdecydować czy się zapisywać czy nie... Ale jeśli chcecie to możecie mnie dopisać do listy z pozytywne. Test w 11dpo robiony o godzinie 16 url=https://naforum.zapodaj.net/efec3baec86f.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efec3baec86f.jpg[/url]
Boże spraw aby tym razem wszystko było dobrze..
Straciatellaa, patuniek86, enka90, DKlamka82, Karmelkovaa, anusiak5, Marilen, ksiazka, Pati88, Iseko, KAL, agniecha2101, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Hej! Nie byłam zapisana, bo nie mogłam się zdecydować czy się zapisywać czy nie... Ale jeśli chcecie to możecie mnie dopisać do listy z pozytywne. Test w 11dpo robiony o godzinie 16 url=https://naforum.zapodaj.net/efec3baec86f.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efec3baec86f.jpg[/url]
Boże spraw aby tym razem wszystko było dobrze.. -
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Ja kupilam specjalnie tylko dwa bo zawsze jak mialam wiecej to i nawet 7dpo sikalam
A ja wolę nasikać nawet 6dpo, niż czekać i czekać i o niczym innym nie mysleć i odliczać godziny do 11 dpo. Różni są ludzie. Ja już wiem, że to dla mojego zdrowia psychicznego lepsza droga postępowania.
-
nick nieaktualnyJa do tej pory kupowałam testy w aptece te które wykryły CB były z rossmanna w aptece juz nigdy nie kupie takie mam postanowienie haha, ja w tym miesiącu bede robiła betę tylko wtedy kiedy mi każe ginekolog czyli około 28 czerwca haha na razie trzymam mojego męża na wstrzemięźliwości i wmawiam mu ze cały ten miesiąc bedzie bez sexu
-
Karmelllka90 wrote:Karmelokova czytam stopkę i widzę ze tez nie była łatwa droga? Gratuluje i z całego serca życzę by wszytsko było w porzadku do samego końca. W którym cyklu sie udało? Ja właśnie jestem w cyklu po CB
Kochana tak droga była i jest bardzo ciężka ... ta ciąża tak z tygodnia na tydzień przeżywana , ale warto walczyć i wierzę , że damy radę z Bożą pomoca i lekarzy dotrwać do końca u mnie straty miały przyczynę hormonalną i genetyczną głównie tą drugą ... moje dzidzie miały problem z zagnieżdżeniem bo brakuje mi pewnych receptorów na szczęście trafiłam do cudownego lekarza
Ja nigdy nie miałam problemu z zachodzeniem o tyle dobrze w tym całym zawirowaniu ... zazwyczaj udawało się w pierwszym cyklu teraz zaszłam w 2 cyklu bo zbijałam prolaktynę i miałam nowe leki co akurat mi jeszcze po poronieniach nie wyrównały owulacji , a w drugim cyklu owulacja w 12 dc i się udało dziękuję za dobre słowo ... ja wierzę , że przyjdzie czas na każdą tylko dzieciaczki ustawiają się w kolejce gdzieś tam na górze
:**Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 20:17
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyJa właśnie jestem w 7 dniu cyklu po ciazy biologicznej teraz 4 cykl staran czy pierwszy po biochemicznej bo nawet nie wiem jak mam to uznawać. Wierze głęboko w to, ze wszystko bedzie w porzadku i urodzisz szczęśliwie. Przecież kiedyś to pasmo niepowodzeń musi sie skończyć. To pierwsza tak wysoka ciąża twoja? Mogę wiedzieć gdzie chodzisz do lekarza teraz?
-
Karmelllka90 wrote:Ja właśnie jestem w 7 dniu cyklu po ciazy biologicznej teraz 4 cykl staran czy pierwszy po biochemicznej bo nawet nie wiem jak mam to uznawać. Wierze głęboko w to, ze wszystko bedzie w porzadku i urodzisz szczęśliwie. Przecież kiedyś to pasmo niepowodzeń musi sie skończyć. To pierwsza tak wysoka ciąża twoja? Mogę wiedzieć gdzie chodzisz do lekarza teraz?
Tak pierwsza , wczesniej dowiadywałam się w 8 że już po wszystkim , później w 6 puste jajo , później 2 razy w 5 biochemiczne ...
Ja jeździłam do dr Przybycienia , który jest moim lekiem na całe zło i fizyczne i psychiczne , także polecam całym sercem ze swojej strony .
Aczkolwiek on nie prowadzi ciąż tylko stara się do nich doprowadzić ... ja byłam u niego do 9 tygodnia po czym pokierował mnie do cudownej doktorki jego znajomej i jestem nadal w dobrych rękach ale do niego jadę też teraz bo chciał zobaczyc dzidzie swoim okiem po prenatalnych jak się rozwija i wgl później pewnie po połówkowych ale to tak jest jak się z kimś polubi z tego co wiem hehe . Także walczymy nie poddajemy się
Niestety trzeba dużo badać kiedy ciąża nie może się rozwinąć i szukać a to nie jest łatwe :< ja zbadałam wszystko co mogłam i nie ma juz u mnie co badać ...
3 mam mocno kciuki żeby ten cykl był owocny :*
Multiwitamina lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...