CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa wrote:Tak pierwsza , wczesniej dowiadywałam się w 8 że już po wszystkim , później w 6 puste jajo , później 2 razy w 5 biochemiczne ...
Ja jeździłam do dr Przybycienia , który jest moim lekiem na całe zło i fizyczne i psychiczne , także polecam całym sercem ze swojej strony .
Aczkolwiek on nie prowadzi ciąż tylko stara się do nich doprowadzić ... ja byłam u niego do 9 tygodnia po czym pokierował mnie do cudownej doktorki jego znajomej i jestem nadal w dobrych rękach ale do niego jadę też teraz bo chciał zobaczyc dzidzie swoim okiem po prenatalnych jak się rozwija i wgl później pewnie po połówkowych ale to tak jest jak się z kimś polubi z tego co wiem hehe . Także walczymy nie poddajemy się
Niestety trzeba dużo badać kiedy ciąża nie może się rozwinąć i szukać a to nie jest łatwe :< ja zbadałam wszystko co mogłam i nie ma juz u mnie co badać ...
3 mam mocno kciuki żeby ten cykl był owocny :*
Jesteś z Krakowa A do kogo teraz chodzisz
Miłosz
Honoratka
-
Tak Multiwitaminko jakby to było wczoraj ale i tak mi się wlecze , bo ja w gorącej wodzie kąpana i bym wszystko chciała już teraz zaraz , mam termin na grudzień i osiwieję chyba do tego czasu , mam nadzieję , że przygód nie będzie i Bozia da nam wytrwać w spokoju i zdrowiu jestem i z Wami kibicuję mocno" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Patkaa nie ja z okolic Sanoka Krosna ale jeździłam do Tarnowa do dr teraz do dr Lewandowskiej z profamilii z Rzeszowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 20:55
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyKarmelllkova bede sie modlić za Was musi być wszystko dobrze! Ja bym chciała psychicznie odpocząć umieć wyluzować wtedy byłoby łatwiej, po biochemię mam taki lęk w sobie ze przeocze owulacji pomimo monitoringu najchętniej bym chodziła do lekarza dwa razy dziennie
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelkovaa wrote:Patkaa nie ja z okolic Sanoka Krosna ale jeździłam do Tarnowa do dr teraz do dr Lewandowskiej z profamilii z Rzeszowa
O Tarnow moje okolice... ja do dr Przybycienia na sierpien zapisana jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 20:59
Miłosz
Honoratka
-
Tez slyszalam o tym doktorze,ze swietny. Zastanawiam sie czy warto isc jak niby wszystkie badania ok I zadnych problemow hormonalnych itp... bo z problemami slyszalam ze radzi sobie swietnie a ciekawe czy ze znajdywaniem przyczyn tez
-
trzydziecha wrote:Tez slyszalam o tym doktorze,ze swietny. Zastanawiam sie czy warto isc jak niby wszystkie badania ok I zadnych problemow hormonalnych itp... bo z problemami slyszalam ze radzi sobie swietnie a ciekawe czy ze znajdywaniem przyczyn tez
Mi znalazł przyczynę i nie tylko bo moje koleżanki już porodziły
ja do niego przyszłam z całym plikiem badań , bez problemów większych , miłam tylko niski progesteron podwyższoną prolaktyne po obciążeniu to wszystko , przyczyne znaleźliśmy na badaniach na Prokocimiu ... on jest konikiem , co moze nie hulać jest specyficzny ale ja go uwielbiam mógłby być moim tatą
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelllka90 wrote:Karmelllkova bede sie modlić za Was musi być wszystko dobrze! Ja bym chciała psychicznie odpocząć umieć wyluzować wtedy byłoby łatwiej, po biochemię mam taki lęk w sobie ze przeocze owulacji pomimo monitoringu najchętniej bym chodziła do lekarza dwa razy dziennie
Dziękuję ja akurat starań się nie bałam , dopiero jak widziałam 2 kreski to mi się światełko zaświeciło , ale tez jakoś wyjątkowo ta ciąża od początku była inna i fizycznie i w mojej psychice" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
patkaaxx90 wrote:O Tarnow moje okolice... ja do dr Przybycienia na sierpien zapisana jestem
Powodzenia w takim razie nie zraź się jego podejściem tylko , on często dużo gada jak jest źle , żeby później podsumowac , że wcale źle nie było trzeba umieć z nim gadać i zrozumieć wiadomo to tylko lekarz , dla większości aż lekarz , ma swoje plusy i minusy , ja akurat znam go tylko od plusów" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Jakże mi miło dziękuję za pamięć i wsparcie duchowe :** jak na razie wzytsko dobrze na 90% córcia jesteśmy po genetycznych i jest ok staram się być spokojna , ale wiadomo człowiek czeka i czeka a tygodnie się dłużą poza tym czuję sie już w miarę dobrze najgorsze objawy ustąpiły 3mam mocno kciuki za Was cały czas
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Karmelkovaa wrote:Mi znalazł przyczynę i nie tylko bo moje koleżanki już porodziły
ja do niego przyszłam z całym plikiem badań , bez problemów większych , miłam tylko niski progesteron podwyższoną prolaktyne po obciążeniu to wszystko , przyczyne znaleźliśmy na badaniach na Prokocimiu ... on jest konikiem , co moze nie hulać jest specyficzny ale ja go uwielbiam mógłby być moim tatą
Ciekawe, ja tez mam podwyzszona prolaktyne po obciazeniu ale wszyscy lekarze mowia ze to w sumie zaden wazny czynnik I nic nie mowi..... -
nick nieaktualny
-
Klamka super! Trzymam kciuki:d
Ja od dziś robię o 18 po jednym teście ovu a za 3dni już po 2dziennie:p a jak coś będzie się działo to 3dziennie:d
Teraz uciekam zawiezc starsza do szkoly a potem z młodą po pojemniki na zabawki i worek bo już za dużo tego i nie wiadomo co z tym robic:) -
iNso87 wrote:Klamka super! Trzymam kciuki:d
Ja od dziś robię o 18 po jednym teście ovu a za 3dni już po 2dziennie:p a jak coś będzie się działo to 3dziennie:d
Teraz uciekam zawiezc starsza do szkoly a potem z młodą po pojemniki na zabawki i worek bo już za dużo tego i nie wiadomo co z tym robic:)
Klamka wiedzialam ze tak będzie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 07:12
iNso87 lubi tę wiadomość
-
trzydziecha wrote:Ciekawe, ja tez mam podwyzszona prolaktyne po obciazeniu ale wszyscy lekarze mowia ze to w sumie zaden wazny czynnik I nic nie mowi.....
Lekarze którzy się znają wiedzą , że to nie prawda
U mnie ewidentnie zakłócała pracę ciałka żółtego przez to było też nie wydolne . Lekarze odchodzą od tego bo ona i tak wychodzi podwyższona , ale są pewne normy ile razy może być u mnie była dużo za dużo , zbijałam 1,5 miesiąca dostinexem 1/4 co poniedziałek mimo ze wyjściową miałam idealną , a wiem , bo nie tylko ja jestem takim przypadkiem z tą prlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 08:26
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...