CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kuzmoni1 wrote:Jejku nie wytrzymalabym.
Ale z dzieckiem to chyba bez kolejki by cie przyjęli?
Tam wszyscy albo z dzieckiem albo w ciąży. Ja wytrzymam. Bez różnicy czy wiem dzisiaj czy w środę, bo będzie co ma być. Testy ciemnieją, w brzuchu ciągnie, cycki bolą. Może będzie dobrze. Zobaczymy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Grzechotka Kuzmoni tak miło się patrzy na pozytywne testy ciążowe, niech wszystko będzie dobrze i idźcie szybko na bete . Ja się martwiłam,że ten cykl będzie spisany na straty, a tu pojawia się ładny śluz, jajniki mnie bolą, więc pewnie będzie owulacja pewnie za 2-3 dni ( jak zwykle późna )Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
My z mężem przy staraniach to po zakończeniu się @ pykamy się dzień w dzień Ale to nie wiem czy dlatego że mamy tak bardzo ochotę czy dlatego że mąż ma tą świadomość że się staramy... on nawet nie wie kiedy jestem po owulacji ale jakoś tak dziwnie kiedy mija owulacja to pykamy się mniej tak co 2-3 dni.
Chociaż to nie ma żadnej reguły bo mówi się żeby kochać się jak ma się ochote a nie bo dni płodne wiec czy bedzie to codziennie co drugi dzien czy co trzeci to nie ma reguły jak ma zaskoczyc fasolinka to zaskoczy
Swoją drogą jestem już umówiona na wizytę kontrolną u lekarza która odbedzie się 19 czerwca i będe prosiła go aby dał mi skierowania na badania jakies na cukrzyce,tarczyce itp mam nadzieje że nie bede musiałą się prosić i da bez problemu skierowania ... bedzie okazja to chciałabym sie przebadac a 9 lipca mam wizytę na pobranie krwi do sprawdzenia jak tam wygląda moja sytuacja z hemoglobiną.
PS. Gratuluję wszystkim którym się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 17:51
-
Anet85 wrote:Grzechotka Kuzmoni tak miło się patrzy na pozytywne testy ciążowe, niech wszystko będzie dobrze i idźcie szybko na bete . Ja się martwiłam,że ten cykl będzie spisany na straty, a tu pojawia się ładny śluz, jajniki mnie bolą, więc pewnie będzie owulacja pewnie za 2-3 dni ( jak zwykle późna )