CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
OlivkowaMama wrote:Ja mojego też z internetow znam. Co ciekawe, miałam wtedy faceta, ale po tygodniu z nim skończyłam, a z mężem spotkalam się dopiero po 3 miesiącach Dlatego Kati rozumiem Cię, że pojechała ja też skreslilam swój obecny związek nie widząc nawet mojego męża może to nie wyjazd za granicę, no ale...
Ślub był po 2 latach, córka po 11 latach... Teraz żałuję, że tak późno, jestem już stara :p chcieliśmy się najpierw dorobić... -
trzydziecha wrote:On peka jak ma jakos 20 nie? Pati88 a jak wyszlo to ze nie pekaja? Skad o tym wiesz?
Trzeci raz z rzędu ma 40mm i niestety pomimo pozytywnych owulakow i bólu owu niestety ale na usg widac ze nic z tego. Wiec najpoerw laparo a potem zajmiemy sie tymi gigantami co sie dzieje i bedziemy dzialać07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7541c0cdc10.jpg
Dzialam dzisiaj ;P nie ma przeproś haha i codziennie przez cały weekend
Powodzenia
Ja mam dopiero 10 dc więc jeszcze nie czas Będę testować ok 6 lipca33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Pati88 wrote:Trzeci raz z rzędu ma 40mm i niestety pomimo pozytywnych owulakow i bólu owu niestety ale na usg widac ze nic z tego. Wiec najpoerw laparo a potem zajmiemy sie tymi gigantami co sie dzieje i bedziemy dzialać
Czyli warto robic monitoring zeby cos takiego wykrycPati88 lubi tę wiadomość
-
trzydziecha wrote:Ja tez dzis mialam wizyte z usg, mam dobre endometrium I pecherzyk w jednym jajniki 12mm Owulacja ma byc wg kalendarza I obserwacji w niedziele. To by chyba pasowalo ALE robilam wczoraj wieczorem test owu I piekny pozytyw, dzis rano juz jedna kreska ciut bledsza a po poludniu jeszcze troche bledsza. Dziwne to, jakby wg testow bylo juz po owu? To sie chyba nie sprawdza
-
Karmelllka90 wrote:Ja to ovulacje mam na dniach jak nic, śluz dzisiaj taki piękny ze aż uśmiechałam sie do papieru toaletowego, okropne wzdęcia i bol ze mnie zgina w pół Po kąpieli zrobię teścik ovu, sexik był wczoraj pęcherzyk dzisiaj 17 mm zastanawiam sie czy dzialac dzisiaj czy Np rano ;P
-
Katiiii myślę, że słabo z ta wysyłka jeśli chodzi o apteki. Ale nie wiem.. Nigdy w sumie się nie interesowalam:d
Straciatellaa jest ok napewno, nie rób już tych testów i idź na betę. Skoro dziś masz gdzies lab otwarte to leć będziesz spokojniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 06:46
Katiiii lubi tę wiadomość
-
Boshe.. Jakaś obolala jestem w tym cyklu.. Wczoraj głową a dziś krzyż mnie nawala, ze chodzę w pół zgięta.. gdzieś się znowu źle schylilam pewnie eh. Któraś też ma problemy z krzyżem? Ja nawet chodziłam na rehabilitację ale guzik ona dala. Mam co jakiś czas normalnie rwe kulszowa. Masakra jaki to ból. Wyszło mi na zdjeciu tylko poziome/ostre ułożenie kości krzywej i tyle.. A ponoć to nic takiego;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 07:50
Katiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/79fa5320b100.jpg
No ten to juz chyba mocniejszy być nie moze wszytsko sie zgadza testowa mocniejsza od kontrolnej, wzdęcia, bol jajnika, a przy stosunku to mnie jeszcze nigdy tak nie bolało...
INso87 ostatecznie było o 2 w nocy ;P haha -
Dziewczyny testowa mocniejsza od kontrolnej tzn ze za 24-36 h bedzie owulacja prawda?Katiiii, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79fa5320b100.jpg
No ten to juz chyba mocniejszy być nie moze wszytsko sie zgadza testowa mocniejsza od kontrolnej, wzdęcia, bol jajnika, a przy stosunku to mnie jeszcze nigdy tak nie bolało...
Dziewczyny testowa mocniejsza od kontrolnej tzn ze za 24-36 h bedzie owulacja prawda? -
Straciatellaa wrote:Nie mam pojecia.
Jestem zalamana. Wczoraj strumieniowy wuszedl ladny bardziej wyrazny a dzis plytkowy slabszy. Tej samej firny test
już sobie poczytałam że zaagranice też wysyłają za 20 zł . -
iNso87 wrote:Katiiii myślę, że słabo z ta wysyłka jeśli chodzi o apteki. Ale nie wiem.. Nigdy w sumie się nie interesowalam:d
Straciatellaa jest ok napewno, nie rób już tych testów i idź na betę. Skoro dziś masz gdzies lab otwarte to leć będziesz spokojniejsza. -
iNso87 wrote:Boshe.. Jakaś obolala jestem w tym cyklu.. Wczoraj głową a dziś krzyż mnie nawala, ze chodzę w pół zgięta.. gdzieś się znowu źle schylilam pewnie eh. Któraś też ma problemy z krzyżem? Ja nawet chodziłam na rehabilitację ale guzik ona dala. Mam co jakiś czas normalnie rwe kulszowa. Masakra jaki to ból. Wyszło mi na zdjeciu tylko poziome/ostre ułożenie kości krzywej i tyle.. A ponoć to nic takiego;/
dopiero co wstaliśmy i tak weszłam i nadrabiam posty hehe..
Ja mam krzywy kregosłup i mysle że pod wpływem cieżaru nasila się ból w tej ciąży bo tak to w sumie mnie nie nie boli.
Tak czy siak wybrałabym się do jakiegos innego specjalisty na twoim miejscu bo to nie może być tak że chodzisz tak oboloała a co to bedzie pozniej ... -
Karmelllka90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79fa5320b100.jpg
Dziewczyny testowa mocniejsza od kontrolnej tzn ze za 24-36 h bedzie owulacja prawda?
chociaż ja też czytałam gdzieś ze to nie mówione że ona bedzie w ciagu 24-36 h że nawet może byc za chwile ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 08:52