CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
iNso87 wrote:Katii hahaha to taki joke byl oczywiście;d No w zyciu kto nie ryzykuje ten nic nie ma! To się sprawdza poprostu,taka jest prawda. Super,ze się ulozylo a Ty się nie rozczarowalas;d Przykro mi.ze tak Ciebie rodzina potraktowala ale niestety nie na wszystko i wszystkich mamy wpływ takze ciesz sie z teg,ze masz życie ułożone;d i jesteś Ty szczęśliwa. U nas oczywiście ślub cywilny byl bo chcieliśmy wspólny kredyt i mieszkaniem potem byla Lena. A dzis jest jak jest. Nie chce tu sie chwalić ale mogę się założyć,ze teraz Tesciowa zazdrości dla syna Zony;d a sama jest wkurzona,ze zle mnie ocenila:p
No niestety... wiesz moja matka poszla do innego nikomu nic nie mowiac i tak nas zostawila i stad moj ojciec ma takie a nie inne zdanie o niej i w sumie o swoich dzieciach tez lepszego zdania nie ma.
My bralismy slub cywilny w tamtym roku dokladnie 24 czerwca tak lada dzien mamy pierwszą rocznice. Ślub byl w UK ale oczywiscie na slubie byli tylko świadkowie... moj ojciec z macochą nie przyjechali bo mowili ze kasy nie mają co smieszne kasy nie mieli aby przyjechac a 2 dni po naszym slubie kupili sobie samochod za 5 tys... wiec chyba sama wiesz jak to mozna skomentować ...
Tak czy siak rocznice i urodziny córki mamy w jednym miesiącu tak jakos sie złożyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 16:57
-
iNso87 wrote:Ale żeśmy się rozpisaly na temat staran..hahahah:p u mnie to ta butelka pewnie zadziała,jestem w połowie;)
iNso87 lubi tę wiadomość
-
No to nieciekawe dziecinstwo mialas,ale za to dla swoich dzieci jestes dobra matka i wiesz,ze ich nie zostawisz i to sie teraz liczy:))
u mnie Mala skacze przed nuta a starsza na kompie w pokoju swoim:) Malz wlasnie wraca i lada moment bedzie to obiad mu chociaz podam:d
ogolnie moj Malz ma super faze na tle staran bo dzieki niemu mam juz zapas pampersow, kosmetykow,zabawek a nawet sloiczkow dla kolejnego dziecka hahah biedny nie moze sie powstrzymac gorzej niz baba:dWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 17:05
Katiiii lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:No to nieciekawe dziecinstwo mialas,ale za to dla swoich dzieci jestes dobra matka i wiesz,ze ich nie zostawisz i to sie teraz liczy:))
u mnie Mala skacze przed nuta a starsza na kompie w pokoju swoim:) Malz wlasnie wraca i lada moment bedzie to obiad mu chociaz podam:d
ogolnie moj Malz ma super faze na tle staran bo dzieki niemu mam juz zapas pampersow, kosmetykow,zabawek a nawet sloiczkow dla kolejnego dziecka hahah biedny nie moze sie powstrzymac gorzej niz baba:d
Teraz nic sie maluszka doczekać ... uważaj bo na spacerze wózka nie pozwoli ci dotknąc
Moja młoda własnie wstała, wypije mleko i bedziemy sie zbierac.... moje pierwsze wyjscie od czasu poronienia mam nadzieje że dam rade isc -
Katiiii wrote:hahahaha to rzeczywiscie gorzej jak baba ma tą faze
Teraz nic sie maluszka doczekać ... uważaj bo na spacerze wózka nie pozwoli ci dotknąc
Moja młoda własnie wstała, wypije mleko i bedziemy sie zbierac.... moje pierwsze wyjscie od czasu poronienia mam nadzieje że dam rade isc
no a mowi sie,ze faceci to male dzieci..on te zabawki pewnie sobie kupuje bo dodam,ze sa dla chlopca;pKatiiii lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czytam Was, ale dzisiaj w drodze. Rano zawiozłam mlodziez do dziadków. Wolny weekend. Będziemy przekopywać ogródek I spać! Spać! Uwielbiam relacje jaką moi rodzice z nią mają. Takie szczere obopólne uwielbienie. No i właśnie wracam PKS, bo moj mąż, ma dzisiaj egzamin i zabrał auto (prowadzi, nie zdaje, pracuje na uczelni).
Ah. Beta przyrosła o 203%. Myślicie, że mogę zacząć nieśmiało wykluczać biochemiczną?Straciatellaa, Pati88, iNso87, Isaura81, agniecha2101, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Grzechotka pewnie, że to będzie zdrowa ciąża, nie ma innej opcji wogole! :d Ja swoją Starsza też wysyłam często do rodziców. Dzis mi Tata Ja zabrał ze szkoły i przywiózł dopiero popoludniu, z racji tego, że Lena klade spac po 11 a Laura konczyla dziś lekcje o 11:30 i nie chcieli wchodzić i mi Jej budzic:) jutro rano rodzice przyjezdzaja do mnie zabrać Laure na wies. Lena niestety jeszcze z nami cały czas:p No a co już 9latka to wiadomo... Nie ma biedy już z takim dzieckiem
-
iNso87 wrote:Najwyzej zamienisz sie z Mala i wskoczysz do wozka:d
no a mowi sie,ze faceci to male dzieci..on te zabawki pewnie sobie kupuje bo dodam,ze sa dla chlopca;p
Ciekawe jak zareaguje jak bedzie kolejna dziewczynka ciekawe co on wtedy zrobi z tymi zabawkami dla chłopca -
Grzechotka2 wrote:Ja mojego też z internetow znam. Ale dziecko po 7 latach dopiero.
Co do bety mysle że bedzie ok po za tym w końcu musi być ok nie może być ciągle zle. -
Straciatellaa wrote:Paula83 jak przy mojej becie 5,41 bylo widac cień cienia to przy Twojej juz na bank też by był cienias. Polecam testy z apteki DOZ, ich firmowe. Baaardzo czułe
Grzechotka super! cudowna beta
A czy z tego Doz wysylają do uk ? -
Katiiii wrote:po 7 latacch dlatego ze tak dlugo się nie udawało czy zwyczajnie się nie spieszyliscie ?
Co do bety mysle że bedzie ok po za tym w końcu musi być ok nie może być ciągle zle.
Nie spieszyliśmy. Ja chciałam studia skończyć. On doktorat. I tak wyszło. Ślub po 6 latach. Dziecko 1 po 7 latach. Drugie po 9.
-
Grzechotka2 wrote:Nie spieszyliśmy. Ja chciałam studia skończyć. On doktorat. I tak wyszło. Ślub po 6 latach. Dziecko 1 po 7 latach. Drugie po 9.
-
Jestem po wizycie u gina. Mówił mi, ze jesli boli mnie prawy jajnik to akcja jest na prawym a jak na lewym to lewy boli. Oczywiscie nie zawsze musi bolec. No a ja mam pecherzyk niestety 42mm i ten bol trzy dni temu byl zwiazany prawdopodobnie z tym ze juz ktorys raz moj pecherzyk rośnie i nie pęka. W niedziele po 12 ma dyzur w szpiatlu i mam dzwonic bo umawiamy sie na na poczatku lipca na laparo:) A jak w laparo wyjdzie wszystko oki to mnie pocieszal ze są leki i na pękanie i na rośnięcie dlatego mam się nie spinać. Póki co trzeba zobaczyć po tej mojej operacji jelit co z macicą i prawym jajnikiem (on pracuje prawie co miesiąc ma jajko i zazwyczaj nie pęka). Hormony w normie progesteron w normie a mąż wybadany. Tak więc na spokojnie laparo i będziemy wiedzieć co jest grane:) milego weekendu! ja Was tu podczytuje non stop bo jestescie mi bliskie:*
Katiiii lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Cześć dziewczyny. Mam pytanie takie czy na hsg przysługuje zwolnienie lekarskie, nie mam narazie jak się upewnić.dlatego u was szukam pomocy a w pracy u mnie trochę kicha wole mieć pewność...Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Ja tez dzis mialam wizyte z usg, mam dobre endometrium I pecherzyk w jednym jajniki 12mm Owulacja ma byc wg kalendarza I obserwacji w niedziele. To by chyba pasowalo ALE robilam wczoraj wieczorem test owu I piekny pozytyw, dzis rano juz jedna kreska ciut bledsza a po poludniu jeszcze troche bledsza. Dziwne to, jakby wg testow bylo juz po owu? To sie chyba nie sprawdza
-
Mi jeden ginekolog mowił że nie jest zwolennikiem testów owu bo jednym wskazują dobrze a drugim nie wychodzą. Mi akurat wychodzą pięknie a pęcherzyk nie pęka07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyJa to ovulacje mam na dniach jak nic, śluz dzisiaj taki piękny ze aż uśmiechałam sie do papieru toaletowego, okropne wzdęcia i bol ze mnie zgina w pół Po kąpieli zrobię teścik ovu, sexik był wczoraj pęcherzyk dzisiaj 17 mm zastanawiam sie czy dzialac dzisiaj czy Np rano ;P
-
Ja mojego też z internetow znam. Co ciekawe, miałam wtedy faceta, ale po tygodniu z nim skończyłam, a z mężem spotkalam się dopiero po 3 miesiącach Dlatego Kati rozumiem Cię, że pojechała ja też skreslilam swój obecny związek nie widząc nawet mojego męża może to nie wyjazd za granicę, no ale...
Ślub był po 2 latach, córka po 11 latach... Teraz żałuję, że tak późno, jestem już stara :p chcieliśmy się najpierw dorobić...Katiiii lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️