CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bonda wrote:Ja zamawiałam ostatnio castagnusa, wit.D, selen, magnez dla mężczyzn, wiesiołka, Inofem. I wszystko pocztą przyszło. Ciekawe, że witamina C to już lek.
Tak juz widac miniaturke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 12:08
-
nick nieaktualnyStraciatella super wynik, gratuluję
KAL podoba mi się Wasze podejście do zawieszenia broni. My na samym początku starań o drugie też sobie powiedzieliśmy, że nie możemy się całkowicie poświecić staraniom, bo mamy maluszka, który teraz nas potrzebuje Życzę dwóch kreseczek, tak jak dziewczyny piszą może właśnie teraz się uda -
iNso87 wrote:
Isaura w 16dc? a to owulka bardzo wczesna byla? ja ide jutro na progesteron i to bedzie 20dc no ale wg owu 7dpo. To u Ciebie tez juz 7dpo?
Straciatella to czekamy na wyniki )
Badania będę miała co 2-3 dni kontrolnie jaki jest efekt.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
To co kupujemy w aptece dzieli się że względu na sposób rejestracji, który jest zależny od efektu jaki dany specyfik posiada. Mamy:
Leki OTC - bez recepty. Przebadane i wiemy jakie dawki stosować dla określonego efektu.
Leki - na receptę ale z uwagi na silne dzialanieusza być ostrożniej wydawane
Wyroby medyczne - działają tylko powierzchownie
Suplementy diety - nie osiągam nim efektu medycznego. Nie mogą leczyć i zmieniać funkcji organizmu.
Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia - wysokobiałkowe, dla rekonwalescencji np po chemioterapii.
Dlatego możemy kupić np vit. D3 jako lek OTC i jako suplement.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyja już zaczęłam testowanie, teoretycznie @ przychodzi w środę, ale ja mam krótkie cykle i to będzie dopiero 10 dpo. wiec oficjalna data testowania jest u mnie 24.06. jak do tego czasu nie będzie @ to test już będzie wiarygodny.
dzisiaj 7dpo i negatyw.
w ciąży biochemicznej testowałam 14 dpo a krwawienie implantacyjne było 12dpo.
trzymam kciuki za same podwójne grube, tłuste krechy -
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Mam już wyniki. Wyjątkowo szybko
bhcg 129,00 mIU/ml
Progesteron 40,40 ng/ml
TSH 2,1700 µIU/ml
Grzechotka Tobie również! Bo widziałam że też się udało.
Dajcie troszkę wiruskow;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 13:50
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
Grzechotka2 wrote:Mnie zawsze zastanawia jak nie powiedzieć mezowiy. Tak samo jak odłożyć informacje o ciąży i powiedzieć ileś by dni później. Oczywiście, nie oceniam, tylko w naszym wypadku by to nie podziałało. Mój mąż zawsze o wszystkim wie. Doszukuje się ze mną bladziochów, analizuje czy test owu już pozytywny. To taki nasz wspólny projekty.
U nas jest identycznie,pyta mnie o tempke, testy, dba o mnie bardzo stara sie nie stresowac I w ogole kupuje mi ostatnio wiecej owockow roznych widze ze sie mega stara I chce o wszystkim wiedziec na biezaco -
Straciatellaa GRATULACJE !!!
Ktory bedziesz DPO jak idziesz do gina? ja bylam w 22dpo i mialam pecherzyk widoczny serduszko uslyszalam w 29dpo
Caly czas tutaj zagladam i Wam kibicuje
A co do tego "niemowienia mezowi" itd., to moj tez byl na biezaco, aczkolwiek jak Mu powiedzialam, ze jest bladzioch i, ze trzeba poczekac, zeby zrobil sie ciemniejszy, bo roznie bywa to mi powiedzial : "nie cieszmy sie zbyt szybko, poczekajmy az bedziesz w ciazy" haha. Nie zajarzyl, ze bladzioch=ciaza tylko poki co taka troche niepewna moze zle Mu to wszystko przedstawilam...
Ale pozniej jak Mu wytlumaczylam jeszcze raz to zbladl a potem sie ucieszyl
A teraz to wariuje na punkcie mojego brzuszka i malego lokatora
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
ams wrote:Straciatellaa GRATULACJE !!!
Ktory bedziesz DPO jak idziesz do gina? ja bylam w 22dpo i mialam pecherzyk widoczny serduszko uslyszalam w 29dpo
Caly czas tutaj zagladam i Wam kibicuje
A co do tego "niemowienia mezowi" itd., to moj tez byl na biezaco, aczkolwiek jak Mu powiedzialam, ze jest bladzioch i, ze trzeba poczekac, zeby zrobil sie ciemniejszy, bo roznie bywa to mi powiedzial : "nie cieszmy sie zbyt szybko, poczekajmy az bedziesz w ciazy" haha. Nie zajarzyl, ze bladzioch=ciaza tylko poki co taka troche niepewna moze zle Mu to wszystko przedstawilam...
Ale pozniej jak Mu wytlumaczylam jeszcze raz to zbladl a potem sie ucieszyl
A teraz to wariuje na punkcie mojego brzuszka i malego lokatoraams lubi tę wiadomość
-
Isaura81 wrote:Ovulka była w piątek wieczorem późno. Ale mam niedomogę lutealna i duphaston nie pomaga na plamienia więc eksperymentalnie będę miała proga w zastrzykach.
Badania będę miała co 2-3 dni kontrolnie jaki jest efekt. -
Dziewczyny w pt bede w polsce zamierzam isc do gina to bedzie 7+2 od ostatniej miesiaczki liczac. Czy mam szanse uslyszec juz bijace serduszko? Bardzo bym chciala wiedziec czy wszytsko jest ok i ze ciaza sie rozwija prawidlowo. W sobote rodzice obchodza 30lecie i to bylby wspanialy prezent, ale najpierw chce byc 100% pewna.18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka