CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:A no właśnie to dobrze zrozumiałam z poprzedniego postu. To w takim razie wogole super:d hehehe zaskoczył Cię prog:d
No i nie dostałam zastrzyku. Kontrolujemy proga który cudownie się wziął do roboty. W środę kolejne badanie.
Jedyna zmiana to wprowadzenie ziół. Ojca sroki nr 3 plus niepokalanek. Pije dopiero 16 dni więc się zastanawiam czy tak szybko można zauważyć efekty ?iNso87 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Dziewczyny zapomnialam wam powiedziec. Nigdy nie bralam zadnych suplementow. Jednak w szczesliwym cyklu zaczelam brac mleczko pszczele. Kolezanka mi polecila i zapewniala ze jej znajomym sie udalo stosujac ten specyfik. Niby pozwala wyhodowac ladne jajeczka. Nie wiem czy u mnie to miala znaczenie, bo to zawsze wielka niewiadoma, ale moze ktoras z was hcialaby by zglebic temat
Katiiii lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
MARIKA12 wrote:Dziewczyny zapomnialam wam powiedziec. Nigdy nie bralam zadnych suplementow. Jednak w szczesliwym cyklu zaczelam brac mleczko pszczele. Kolezanka mi polecila i zapewniala ze jej znajomym sie udalo stosujac ten specyfik. Niby pozwala wyhodowac ladne jajeczka. Nie wiem czy u mnie to miala znaczenie, bo to zawsze wielka niewiadoma, ale moze ktoras z was hcialaby by zglebic temat
-
nick nieaktualnyU mnie juz pobowulacji ciałko żółte jest endometrium 12 mm, piersi mnie pobolewają i to mnie zastanawia
i czasami brzuch zaboli kazał mi zrobić w sobotę proga i w sumie tyle
Katii zapytałam go o twoja sprawę i powiedział ze zabiegu do kolejnego okresu nie mozna współżyć powiedział ze powinnaś mieć kontrole tym bardziej po takich przejściach i ze przez 3 pełne cykle nie wznawiać staranBonda, Katiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBonda wrote:Karmelllka,nic tylko czekać na dwie kreski.Który dzień po owu masz?
-
Karmelllka90 wrote:U mnie juz pobowulacji ciałko żółte jest endometrium 12 mm, piersi mnie pobolewają i to mnie zastanawia
i czasami brzuch zaboli kazał mi zrobić w sobotę proga i w sumie tyle
Katii zapytałam go o twoja sprawę i powiedział ze zabiegu do kolejnego okresu nie mozna współżyć powiedział ze powinnaś mieć kontrole tym bardziej po takich przejściach i ze przez 3 pełne cykle nie wznawiać staran
Tak mi zalecali lekarze w szpitalu że starania dopiero po 3 miesiącach
A o współzycie tutaj dziewczyny też pisały że po pierwszej @ też tak myslałam ale zawsze to jednak lepiej mieć potwierdzenie od lekarza
Jutro mam kontrole o 17:30 zobaczymy co tam wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:03
-
Dziewczyny tyle klepiecie, że nie nadążam za Wami
Ja czuję, że na rekord w czerwcu idziecie.
U mnie 7 dpo. Czekam na tąą cholerną @. Jeju jak ja nienawidzę tego momentu cyklu.
Do 2-3 dni na stówę pojawi się comiesięczne plamienie, i później z górki.
Jak ja bym chciała być jedną z tych zafasolkowanych.
Ludzie! ta faza mnie dobija, bo wiesz, że i tak nic z tego, a do nowych starań jeszcze tyle czasu
-
nick nieaktualnyJa mam ładny cykl jak na cykl po biochemie ale maz troszkę mi zaniemógł wiec nie wiem co bedzie ehh... a to dopiero chwila ponowulacji gdzie tam jeszcze te 14-16 dni ale to prawda teraz bedzie najgorszy czas. I to uczucie rozerwania w środku jak @ przyjdzie lub na teście biało.
Ja jak bie zajdę w tym cyklu odpuszczam lekarzy badania obserwacje bedzie tylko sex co drugi dzien bez wiesiolkow itp co ma być to bedzie - nie na moje nerwyjestem w gorącej wodzie kąpana bardzo emocjonalna to mnie wykańcza
-
nick nieaktualnyKatiiii wrote:Ślicznie dziękuje !
Tak mi zalecali lekarze w szpitalu że starania dopiero po 3 miesiącach
A o współzycie tutaj dziewczyny też pisały że po pierwszej @ też tak myslałam ale zawsze to jednak lepiej mieć potwierdzenie od lekarza
Jutro mam kontrole o 17:30 zobaczymy co tam wyjdzie -
iNso87 wrote:Agniecha a skąd dokładnie jesteś? Ja z Białego. Ja na Grudniowkach trafilam na parę dziewczyn z mojego miasta a z dwoma nawet po porodzie się spotkalysmy z dzieciakami;) także fajna sprawa:)
U mnie to trochę bardziej skomplikowaneW tej chwili mieszkam w Szwajcarii, a jak jestem w PL, to trochę w Białym (os. Młodych), bo mamy tam swoje małe mieszkanko
trochę u mojej mamy w Goniądzu, trochę u taty w okolicach Jaświł (może skojarzysz
), a trochę u teścia pod Sokółką
a swój domek będziemy chyba budować w okolicach Sokółki, jak znajdziemy w końcu odpowiadającą nam działkę
Ty od urodzenia mieszkasz w Białymstoku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 08:05
iNso87 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
iNso87 wrote:Ja juz zapomnialam co to fejs... :p odkąd zaczelam spotykać się ze swoim tak też moje konto usunelam:) za sprawą właśnie Malza który nie bawi się w takie rzeczy i nie lubi takich portali.
iNso87 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
patkaaxx90 wrote:A my z mezem.podjęliśmy decyzje ze jak w tym cyklu sie nie uda to przerwa... pojedziemy na wakacje wrócimy i wtedy.weźmiemy się do roboty...☺
-
KAL wrote:Hej.
Karmelllka90 spokój, tylko spokój... Wiem że łatwo się mówi ale mężczyźni nie lubią presji dlatego mój już nie wie kiedy owulka... No i za ostatnim cyklem gdzie byłam stymulowana...
Katti mój okna muł raz w życiu haha
My 26 czerwca mamy 8 rocznicę ślubu a razem jesteśmy 16 latczyli pół mojego życia
Agniechaa jaaa już 17tc... Kiedy to zleciało.... Wiesz już co nosi pod serduchem...?
Ja nadal nie mam @ powinna być wczoraj... Jutro zatestuje jeszcze raz... Zobaczymy...
Dziś skosilam trawnik przed działką i mi się kosiarka popsuła... Ehhh
Fakt, leci ten czas... Jeszcze niedawno wpatrywałam się czy serio widać tą drugą bladą kreskę, a tu już prawie połowa ciążyPłci jeszcze nie znam, tzn wczoraj byłam na nieplanowanej wizycie, bo mi się chyba jakaś infekcja przyplątała i gin przy okazji zaglądał co tam jest między nogami, ale nasz bąbel jakoś za bardzo nie chce współpracować i strasznie zaciskał nóżki
Na początku gin stwierdził, że chłopak, później, że cofa to co powiedział i raczej chyba dziewczynka, a potem, że jednak jak na łechtaczkę to trochę za bardzo wystaje
Na koniec uśmiechnął się i powiedział, że według niego chłopak
ale ja się narazie nie nastawiam, przynajmniej się staram
mąż oczywiście twierdzi, że i tak będzie chłopiec i tak
zobaczymy za 2 tygodnie
kuzmoni1 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
MARIKA12 wrote:Przepraszam to bedzie 7 tydz 6+2 dni
ale czasem jest to jeszcze za wcześnie, wszystko zależy od długości cyklu, dnia owulacji, zagnieżdżenia itp. Oczywiście trzymam kciuki, żebyś już ten pulsujący punkcik zobaczyła
Paula83, iNso87 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny byłam nad morzem wracam, a tu milion stron ale i jaki piękny wysyp fasolek gratulacje wszystkim, a z reszta widzę się w lipcu, który mam nadzieje okaże się szczęśliwy już raz był bo z synkiem właśnie w lipcu się udało.
Miłego dniaiNso87 lubi tę wiadomość
-
Witam się porannie
Odnotowałam dziś spory spadek temperatury, właściwie to czułam że jest mi mniej gorąco. Trochę za szybko żeby to był spadek na @ Mam nadzieję, że mi się nie zrobią "zęby" na wykresie. Wczoraj M skosił trawę wkoło domu i nadleciały dwa bociany, potem przybiegły dwa zające. Mam nadzieję, że to symbol płodności
Agniecha, jak się czujesz w 16tc?ams lubi tę wiadomość
-
Hej!
ja dzis w 7dpo zrobilam proga 21,54 ng/ml. Dobry wynik ale mysle,ze w tym cyklu nie pyknie. W poprzednim cyklu mialam 20,78ng/ml takze ten.. wiem,ze to nie jest wyznacznik ciazy ale tak troche sie posugerowalam
edit.
Faza lutealna do 15,9ng/ml, a I trymestr - 2,8-147,3ng/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:27
Bonda, Isaura81 lubią tę wiadomość