CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:A no właśnie to dobrze zrozumiałam z poprzedniego postu. To w takim razie wogole super:d hehehe zaskoczył Cię prog:d
No i nie dostałam zastrzyku. Kontrolujemy proga który cudownie się wziął do roboty. W środę kolejne badanie.
Jedyna zmiana to wprowadzenie ziół. Ojca sroki nr 3 plus niepokalanek. Pije dopiero 16 dni więc się zastanawiam czy tak szybko można zauważyć efekty ?iNso87 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Dziewczyny zapomnialam wam powiedziec. Nigdy nie bralam zadnych suplementow. Jednak w szczesliwym cyklu zaczelam brac mleczko pszczele. Kolezanka mi polecila i zapewniala ze jej znajomym sie udalo stosujac ten specyfik. Niby pozwala wyhodowac ladne jajeczka. Nie wiem czy u mnie to miala znaczenie, bo to zawsze wielka niewiadoma, ale moze ktoras z was hcialaby by zglebic temat
Katiiii lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
MARIKA12 wrote:Dziewczyny zapomnialam wam powiedziec. Nigdy nie bralam zadnych suplementow. Jednak w szczesliwym cyklu zaczelam brac mleczko pszczele. Kolezanka mi polecila i zapewniala ze jej znajomym sie udalo stosujac ten specyfik. Niby pozwala wyhodowac ladne jajeczka. Nie wiem czy u mnie to miala znaczenie, bo to zawsze wielka niewiadoma, ale moze ktoras z was hcialaby by zglebic temat
-
nick nieaktualnyU mnie juz pobowulacji ciałko żółte jest endometrium 12 mm, piersi mnie pobolewają i to mnie zastanawia i czasami brzuch zaboli kazał mi zrobić w sobotę proga i w sumie tyle
Katii zapytałam go o twoja sprawę i powiedział ze zabiegu do kolejnego okresu nie mozna współżyć powiedział ze powinnaś mieć kontrole tym bardziej po takich przejściach i ze przez 3 pełne cykle nie wznawiać staranBonda, Katiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBonda wrote:Karmelllka,nic tylko czekać na dwie kreski.Który dzień po owu masz?
-
Karmelllka90 wrote:U mnie juz pobowulacji ciałko żółte jest endometrium 12 mm, piersi mnie pobolewają i to mnie zastanawia i czasami brzuch zaboli kazał mi zrobić w sobotę proga i w sumie tyle
Katii zapytałam go o twoja sprawę i powiedział ze zabiegu do kolejnego okresu nie mozna współżyć powiedział ze powinnaś mieć kontrole tym bardziej po takich przejściach i ze przez 3 pełne cykle nie wznawiać staran
Tak mi zalecali lekarze w szpitalu że starania dopiero po 3 miesiącach
A o współzycie tutaj dziewczyny też pisały że po pierwszej @ też tak myslałam ale zawsze to jednak lepiej mieć potwierdzenie od lekarza
Jutro mam kontrole o 17:30 zobaczymy co tam wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:03
-
Dziewczyny tyle klepiecie, że nie nadążam za Wami
Ja czuję, że na rekord w czerwcu idziecie.
U mnie 7 dpo. Czekam na tąą cholerną @. Jeju jak ja nienawidzę tego momentu cyklu.
Do 2-3 dni na stówę pojawi się comiesięczne plamienie, i później z górki.
Jak ja bym chciała być jedną z tych zafasolkowanych.
Ludzie! ta faza mnie dobija, bo wiesz, że i tak nic z tego, a do nowych starań jeszcze tyle czasu
-
nick nieaktualnyJa mam ładny cykl jak na cykl po biochemie ale maz troszkę mi zaniemógł wiec nie wiem co bedzie ehh... a to dopiero chwila ponowulacji gdzie tam jeszcze te 14-16 dni ale to prawda teraz bedzie najgorszy czas. I to uczucie rozerwania w środku jak @ przyjdzie lub na teście biało.
Ja jak bie zajdę w tym cyklu odpuszczam lekarzy badania obserwacje bedzie tylko sex co drugi dzien bez wiesiolkow itp co ma być to bedzie - nie na moje nerwy jestem w gorącej wodzie kąpana bardzo emocjonalna to mnie wykańcza -
nick nieaktualnyKatiiii wrote:Ślicznie dziękuje !
Tak mi zalecali lekarze w szpitalu że starania dopiero po 3 miesiącach
A o współzycie tutaj dziewczyny też pisały że po pierwszej @ też tak myslałam ale zawsze to jednak lepiej mieć potwierdzenie od lekarza
Jutro mam kontrole o 17:30 zobaczymy co tam wyjdzie -
iNso87 wrote:Agniecha a skąd dokładnie jesteś? Ja z Białego. Ja na Grudniowkach trafilam na parę dziewczyn z mojego miasta a z dwoma nawet po porodzie się spotkalysmy z dzieciakami;) także fajna sprawa:)
U mnie to trochę bardziej skomplikowane W tej chwili mieszkam w Szwajcarii, a jak jestem w PL, to trochę w Białym (os. Młodych), bo mamy tam swoje małe mieszkanko trochę u mojej mamy w Goniądzu, trochę u taty w okolicach Jaświł (może skojarzysz ), a trochę u teścia pod Sokółką a swój domek będziemy chyba budować w okolicach Sokółki, jak znajdziemy w końcu odpowiadającą nam działkę Ty od urodzenia mieszkasz w Białymstoku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 08:05
iNso87 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
iNso87 wrote:Ja juz zapomnialam co to fejs... :p odkąd zaczelam spotykać się ze swoim tak też moje konto usunelam:) za sprawą właśnie Malza który nie bawi się w takie rzeczy i nie lubi takich portali.
iNso87 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
patkaaxx90 wrote:A my z mezem.podjęliśmy decyzje ze jak w tym cyklu sie nie uda to przerwa... pojedziemy na wakacje wrócimy i wtedy.weźmiemy się do roboty...☺
-
KAL wrote:Hej.
Karmelllka90 spokój, tylko spokój... Wiem że łatwo się mówi ale mężczyźni nie lubią presji dlatego mój już nie wie kiedy owulka... No i za ostatnim cyklem gdzie byłam stymulowana...
Katti mój okna muł raz w życiu haha
My 26 czerwca mamy 8 rocznicę ślubu a razem jesteśmy 16 lat czyli pół mojego życia
Agniechaa jaaa już 17tc... Kiedy to zleciało.... Wiesz już co nosi pod serduchem...?
Ja nadal nie mam @ powinna być wczoraj... Jutro zatestuje jeszcze raz... Zobaczymy...
Dziś skosilam trawnik przed działką i mi się kosiarka popsuła... Ehhh
Fakt, leci ten czas... Jeszcze niedawno wpatrywałam się czy serio widać tą drugą bladą kreskę, a tu już prawie połowa ciąży Płci jeszcze nie znam, tzn wczoraj byłam na nieplanowanej wizycie, bo mi się chyba jakaś infekcja przyplątała i gin przy okazji zaglądał co tam jest między nogami, ale nasz bąbel jakoś za bardzo nie chce współpracować i strasznie zaciskał nóżki Na początku gin stwierdził, że chłopak, później, że cofa to co powiedział i raczej chyba dziewczynka, a potem, że jednak jak na łechtaczkę to trochę za bardzo wystaje Na koniec uśmiechnął się i powiedział, że według niego chłopak ale ja się narazie nie nastawiam, przynajmniej się staram mąż oczywiście twierdzi, że i tak będzie chłopiec i tak zobaczymy za 2 tygodniekuzmoni1 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
MARIKA12 wrote:Przepraszam to bedzie 7 tydz 6+2 dni
Paula83, iNso87 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny byłam nad morzem wracam, a tu milion stron ale i jaki piękny wysyp fasolek gratulacje wszystkim, a z reszta widzę się w lipcu, który mam nadzieje okaże się szczęśliwy już raz był bo z synkiem właśnie w lipcu się udało.
Miłego dniaiNso87 lubi tę wiadomość
-
Witam się porannie
Odnotowałam dziś spory spadek temperatury, właściwie to czułam że jest mi mniej gorąco. Trochę za szybko żeby to był spadek na @ Mam nadzieję, że mi się nie zrobią "zęby" na wykresie. Wczoraj M skosił trawę wkoło domu i nadleciały dwa bociany, potem przybiegły dwa zające. Mam nadzieję, że to symbol płodności
Agniecha, jak się czujesz w 16tc?ams lubi tę wiadomość
-
Hej!
ja dzis w 7dpo zrobilam proga 21,54 ng/ml. Dobry wynik ale mysle,ze w tym cyklu nie pyknie. W poprzednim cyklu mialam 20,78ng/ml takze ten.. wiem,ze to nie jest wyznacznik ciazy ale tak troche sie posugerowalam
edit.
Faza lutealna do 15,9ng/ml, a I trymestr - 2,8-147,3ng/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:27
Bonda, Isaura81 lubią tę wiadomość