CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
patkaaxx90 wrote:JA też mam w planach proga zbadać pierwszy raz w sumie ale jestem Ciekawa jak to u mnie w II fazie wygląda.. tylko nie miałam jak przez weekend zmierzyć temp i sama nie wiem kiedy ta owulacja była.. powiedzcie mi czy to musi byc konkretnie 7 dp czy może np 8-9
-
Czy są jakieś szanse na dwie kreski, jak w 12/13 dpo test wyszedł negatywny. Dziewczyny, ja już całkiem oszalałam testy zaczęłam robić od 8dpo jak jakaś wariatka. Nigdy nie wiedziałam jak to jest mieć obsesje. Teraz już wiem. Zajście w ciąże stało się moim main goal i wcale nie jest mi z tym dobrze
-
kasialora wrote:Czy są jakieś szanse na dwie kreski, jak w 12/13 dpo test wyszedł negatywny. Dziewczyny, ja już całkiem oszalałam testy zaczęłam robić od 8dpo jak jakaś wariatka. Nigdy nie wiedziałam jak to jest mieć obsesje. Teraz już wiem. Zajście w ciąże stało się moim main goal i wcale nie jest mi z tym dobrze
Kochana rozumiem Cię doskonale! Nigdy też wcześniej nie przypuszczałam jak my kobiety potrafią się nakręcić na jakiś temat! Ja u siebie zauważyłam od poprzedniego cyklu, że każdy objaw jaki zauważyłam to robiłam sobie wielką nadzieję. A później to rozczarowanie, niestety.
Powiem Ci, że dopóki nie dostaniesz wrednej @ to nigdy nie wiadomo. Więc trzymam za Ciebie mocno kciuki!!
-
Sandersik wrote:Kochana rozumiem Cię doskonale! Nigdy też wcześniej nie przypuszczałam jak my kobiety potrafią się nakręcić na jakiś temat! Ja u siebie zauważyłam od poprzedniego cyklu, że każdy objaw jaki zauważyłam to robiłam sobie wielką nadzieję. A później to rozczarowanie, niestety.
Powiem Ci, że dopóki nie dostaniesz wrednej @ to nigdy nie wiadomo. Więc trzymam za Ciebie mocno kciuki!! -
Kasialora ja muszę poczekać do następnego weekendu, to już w ogóle nie wiem jak ten czas ogarnąć hihi a najgorzej że mam przeczucie, ze jak znowu się nakręcę na to czekanie, to że znowu nie wyjdzie. Staram się o tym nie myśleć, ale ciężko jest wyłączyć myślenie. No ale zobaczymy. Co ma być to będzie, jak nie w tym to w następnym
Koniecznie daj znać jaki będzie wynik! -
kasialora wrote:Czy są jakieś szanse na dwie kreski, jak w 12/13 dpo test wyszedł negatywny. Dziewczyny, ja już całkiem oszalałam testy zaczęłam robić od 8dpo jak jakaś wariatka. Nigdy nie wiedziałam jak to jest mieć obsesje. Teraz już wiem. Zajście w ciąże stało się moim main goal i wcale nie jest mi z tym dobrze
-
kasialora wrote:Mam. Lepiej poczekać te 3 dni czy pójść juz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 15:54
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
patkaaxx90 wrote:hym bo wlasnie nie wiem kiedy u mnie to 7 dp bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 16:08
-
Straciatellaa wrote:Jutro mam termin @. Ale się boje, masakra!
Mamy jechac w góry, ale nie wiem czy dam radę. Jak chodzę to ciągnie mnie raz z lewej, raz z prawej strony. Dziś myślałam, że nie dojdę ze sklepu do domu -
Hej. Nie wiem czy mnie któraś z dziewczyn jeszcze pamięta. Orgazim wrócił do normy, minęły 3 miesiące. Ale starania odkładamy na razie. Jest strach i obawa, ale jak na razie zajęliśmy się praca i wakacjami oraz córka.
Katiiii, Pati88, ams, Sung, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
kuzmoni1 wrote:Nie chce byc upierdliwa ale wiesz ze kazdy alkohol ktory na napisanr 0,0% moze miec f
Do1% alkoholu?
Lepiej soczek
Miłego meczu:)
Było zabawnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 17:39
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyIsaura81 wrote:Zgadza się. Przerobiłam ten temat jak moj młodszy mając 14 lat kupił Radlera Warki 0% i pochwalił się kolegom w szkole. Żeby uspokoić aferę robiłam dochodzenie i faktycznie radlery mają alkohol.
Było zabawnie -
U mnie mąż przeżywa, a ja w tym czasie zorbiłam obiadCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny