CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Sorki, że dopiero teraz, ale nie zawsze mam czas, żeby zajrzeć na każdy wątek.
U mnie to trochę bardziej skomplikowane W tej chwili mieszkam w Szwajcarii, a jak jestem w PL, to trochę w Białym (os. Młodych), bo mamy tam swoje małe mieszkanko trochę u mojej mamy w Goniądzu, trochę u taty w okolicach Jaświł (może skojarzysz ), a trochę u teścia pod Sokółką a swój domek będziemy chyba budować w okolicach Sokółki, jak znajdziemy w końcu odpowiadającą nam działkę Ty od urodzenia mieszkasz w Białymstoku?
edit.
No tak kto nie zna Jaswil hehe w sumie ja tam nie balowalam ale..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 11:48
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Hej!
ja dzis w 7dpo zrobilam proga 21,54 ng/ml. Dobry wynik ale mysle,ze w tym cyklu nie pyknie. W poprzednim cyklu mialam 20,78ng/ml takze ten.. wiem,ze to nie jest wyznacznik ciazy ale tak troche sie posugerowalamiNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dzis w 7dpo zrobilam proga 21,54 ng/ml. Dobry wynik ale mysle,ze w tym cyklu nie pyknie. W poprzednim cyklu mialam 20,78ng/ml takze ten.. wiem,ze to nie jest wyznacznik ciazy ale tak troche sie posugerowalam
Ja w szczesliwym cyklu w 13dpo mialam proga 16,93ng/mL, takze wiesz...iNso877 lubi tę wiadomość
Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
nick nieaktualnyksiazka wrote:Paula, to dopiero 8dpo, jeszcze dwie kreski mogą się pojawić Także dalej trzymam kciuki
Tak, tak, wiem, dziękuję Ja uprawiam taki sport właśnie, że testuję od 7-8 dpo.
Nie nastawiam się na nic i tak zaspokajam tymi testami trochę swoje zniecierpliwienie czekaniem
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:U mnie temperatura też spada w 1-2 dniu @ zwykle.
Poczekaj z testami jeszcze 2-3dni -
Ams fajnie by bylo,zeby pyklo. W sumie wiem,ze proga mam dobrego w razie wu.
Wlasnie podpinam sie pod pytanie czy bralas potem dupka lub lutka>? gin nie mowi,ze nisko czy cus??
edit.
Isaura bedzie ok moze to szczęśliwy cykl wlasnie i dlatego tak sam z siebie podskoczyl:D
Sandersik witaj! trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:14
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Nie lubie tego wlasnie,taka ciagnaca sie nadzieja a moze jednak..? wolalabym,zeby tempka poprostu spadala powoli i juz bym wiedziala,ze dOpa..a tak rano mierzysz siup! w dol i @ po chwili ..masakra..
Poczekaj z testami jeszcze 2-3dni
dokładnie tak jak piszesz. a u mnie szyjka wysoko i twarda, temperatura wysoka, przychodzi @ i temperatura hop w dół i szyjka hop w dół - dokładnie w tej kolejności.
-
ja dzis w 7dpo zrobilam proga 21,54 ng/ml. Dobry wynik ale mysle,ze w tym cyklu nie pyknie. W poprzednim cyklu mialam 20,78ng/ml takze ten.. wiem,ze to nie jest wyznacznik ciazy ale tak troche sie posugerowalam
Faza lutealna do 15,9ng/ml, a I trymestr - 2,8-147,3ng/ml
-
iNso87 wrote:Ams fajnie by bylo,zeby pyklo. W sumie wiem,ze proga mam dobrego w razie wu.
Wlasnie podpinam sie pod pytanie czy bralas potem dupka lub lutka>? gin nie mowi,ze nisko czy cus??
Mieszkam we Francji i tutaj proga maja gleboko w du... zwlaszcza, ze to pierwsza ciaza, wiec wyszli z zalozenia, ze albo sie utrzyma sama, albo nie.
Jedyne co kazali brac to kwas foliowy
A aktualnie Dzidzia kopie i fika koziolki takze wszystko dobrzeOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
ams wrote:Mieszkam we Francji i tutaj proga maja gleboko w du... zwlaszcza, ze to pierwsza ciaza, wiec wyszli z zalozenia, ze albo sie utrzyma sama, albo nie.
Jedyne co kazali brac to kwas foliowy
A aktualnie Dzidzia kopie i fika koziolki takze wszystko dobrzeams lubi tę wiadomość
-
JA też mam w planach proga zbadać pierwszy raz w sumie ale jestem Ciekawa jak to u mnie w II fazie wygląda.. tylko nie miałam jak przez weekend zmierzyć temp i sama nie wiem kiedy ta owulacja była.. powiedzcie mi czy to musi byc konkretnie 7 dp czy może np 8-9Miłosz
Honoratka