Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)

Oceń ten wątek:
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha2101 wrote:
    Sorki, że dopiero teraz, ale nie zawsze mam czas, żeby zajrzeć na każdy wątek.
    U mnie to trochę bardziej skomplikowane :-P W tej chwili mieszkam w Szwajcarii, a jak jestem w PL, to trochę w Białym (os. Młodych), bo mamy tam swoje małe mieszkanko :-) trochę u mojej mamy w Goniądzu, trochę u taty w okolicach Jaświł (może skojarzysz ;-)), a trochę u teścia pod Sokółką :-) a swój domek będziemy chyba budować w okolicach Sokółki, jak znajdziemy w końcu odpowiadającą nam działkę :-) Ty od urodzenia mieszkasz w Białymstoku?
    Agniecha tak, ja od urodzenia mieszkam tu. Moi rodzice mieszkają na 10cinach. Ja akutalnie od paru lat juz nie ;) Z Malzem kupiliśmy mieszkanie niedaleko Fast. Oj nawet nie wiesz jak moj Malz marzy o działeczce i o budowie domu. Ale pomyślimy jeszcze za pare lat ;) A okolice Sokolki sa mi tez znane,w sumie to bardziej moze Krynek. Moja Mama niedaleko z wioski pochodzi ;)

edit.
    No tak kto nie zna Jaswil :P hehe w sumie ja tam nie balowalam ale.. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 11:48

agniecha2101 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Bonda Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Hej!
    ja dzis w 7dpo zrobilam proga 21,54 ng/ml. Dobry wynik ale mysle,ze w tym cyklu nie pyknie. W poprzednim cyklu mialam 20,78ng/ml takze ten.. wiem,ze to nie jest wyznacznik ciazy ale tak troche sie posugerowalam ;)
    Wynik super. Wykres zresztą też wygląda na zieloniutki lada moment. :-)

iNso87 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgl4va9bg3.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bonda wrote:
    Wynik super. Wykres zresztą też wygląda na zieloniutki lada moment. :-)
    Bonda nie nastawiam sie,bo mialam juz podobny wykres w poprzednich staraniach i co? dzien @ nadszedł i temperatura tego dnia w dol....eh ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 8dpo, test negatywny, temperatura 37.0 się trzyma. Jakoś tak mnie ciągnie dołem brzucha, nie są to skurcze, ale takie drżenie jakby i ucisk.
    I znowu miałam jakieś dziwne sny. Ale to akurat u mnie częste.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Bonda nie nastawiam sie,bo mialam juz podobny wykres w poprzednich staraniach i co? dzien @ nadszedł i temperatura tego dnia w dol....eh ;)

U mnie temperatura też spada w 1-2 dniu @ zwykle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, to dopiero 8dpo, jeszcze dwie kreski mogą się pojawić :) Także dalej trzymam kciuki ;)

iNso87 lubi tę wiadomość

• ams Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Hej!
    ja dzis w 7dpo zrobilam proga 21,54 ng/ml. Dobry wynik ale mysle,ze w tym cyklu nie pyknie. W poprzednim cyklu mialam 20,78ng/ml takze ten.. wiem,ze to nie jest wyznacznik ciazy ale tak troche sie posugerowalam ;)

Ja w szczesliwym cyklu w 13dpo mialam proga 16,93ng/mL, takze wiesz... :)

iNso877 lubi tę wiadomość

Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksiazka wrote:
    Paula, to dopiero 8dpo, jeszcze dwie kreski mogą się pojawić :) Także dalej trzymam kciuki ;)

Tak, tak, wiem, dziękuję ;) Ja uprawiam taki sport właśnie, że testuję od 7-8 dpo.
    Nie nastawiam się na nic i tak zaspokajam tymi testami trochę swoje zniecierpliwienie czekaniem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ams wrote:
    Ja w szczesliwym cyklu w 13dpo mialam proga 16,93ng/mL, takze wiesz... :)

Suplementowałaś Lutkę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:09

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro badam proga kontrolnie. Też mam nadzieję że w końcu się ustawil i zioła pomagają

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!!
    Trzymam za Was mocno kciuki! Ja też się wpisuję na czerwcowe testowanie, z niecierpliwością czekam na 30.06. aby już mieć tę wiedzę czy się udało czy nie! Ehhh nie wiem czy wytrzymam hihi

601f98deb1b1f5171387a065fc5c5d3a.png

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    U mnie temperatura też spada w 1-2 dniu @ zwykle.
    Nie lubie tego wlasnie,taka ciagnaca sie nadzieja a moze jednak..? wolalabym,zeby tempka poprostu spadala powoli i juz bym wiedziala,ze dOpa..a tak rano mierzysz siup! w dol i @ po chwili ..masakra..

Poczekaj z testami jeszcze 2-3dni ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ams fajnie by bylo,zeby pyklo. W sumie wiem,ze proga mam dobrego w razie wu.
    Wlasnie podpinam sie pod pytanie czy bralas potem dupka lub lutka>? gin nie mowi,ze nisko czy cus??

edit.
    Isaura bedzie ok :D moze to szczęśliwy cykl wlasnie i dlatego tak sam z siebie podskoczyl:D

Sandersik witaj! trzymamy kciuki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:14

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Nie lubie tego wlasnie,taka ciagnaca sie nadzieja a moze jednak..? wolalabym,zeby tempka poprostu spadala powoli i juz bym wiedziala,ze dOpa..a tak rano mierzysz siup! w dol i @ po chwili ..masakra..

Poczekaj z testami jeszcze 2-3dni ;)

dokładnie tak jak piszesz. a u mnie szyjka wysoko i twarda, temperatura wysoka, przychodzi @ i temperatura hop w dół i szyjka hop w dół - dokładnie w tej kolejności.

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Hej!
    Zapomnialam dodac:
    Faza lutealna do 15,9ng/ml, a I trymestr - 2,8-147,3ng/ml

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • ams Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Suplementowałaś Lutkę?
    nie nic :)

• ams Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Ams fajnie by bylo,zeby pyklo. W sumie wiem,ze proga mam dobrego w razie wu.
    Wlasnie podpinam sie pod pytanie czy bralas potem dupka lub lutka>? gin nie mowi,ze nisko czy cus??

Mieszkam we Francji i tutaj proga maja gleboko w du... zwlaszcza, ze to pierwsza ciaza, wiec wyszli z zalozenia, ze albo sie utrzyma sama, albo nie.

Jedyne co kazali brac to kwas foliowy :)

A aktualnie Dzidzia kopie i fika koziolki <3 takze wszystko dobrze :)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ams wrote:
    Mieszkam we Francji i tutaj proga maja gleboko w du... zwlaszcza, ze to pierwsza ciaza, wiec wyszli z zalozenia, ze albo sie utrzyma sama, albo nie.

Jedyne co kazali brac to kwas foliowy :)

Aaaaaaa, to dobrze,ze wszystko w porządku :)) W sumie ja w pierwszej tez nic nie bralam..nawet nie wiedzialam co to progesteron :P ha ha ha ;) za to w drugiej mialam proga z beta w dniu @ zrobiony i wyszedł cos kolo 37 i to dal mi gin lutka zapobiegawczo do 12 tyg

ams lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • trzydziecha Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ams wrote:

Wow abstrakcja <3

ams lubi tę wiadomość

Starania od 06.2017
    12.12.2018 - 2 kreski + beta 308
    04.01.2019 - mamy serduszko <3
    22.08.2019 - Tomuś jest już z nami <3 <3 <3

n59y9vvj275r1f8v.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA też mam w planach proga zbadać pierwszy raz w sumie ale jestem Ciekawa jak to u mnie w II fazie wygląda.. tylko nie miałam jak przez weekend zmierzyć temp i sama nie wiem kiedy ta owulacja była.. powiedzcie mi czy to musi byc konkretnie 7 dp czy może np 8-9

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ