Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)

Oceń ten wątek:
  • Katiiii Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badanie szyjki nie jest trudne tylko trzeba to robić regularnie codziennie rano o tej samej porze ja zawsze badalam od razu jak wstałam po zmierzeniu temp poszłam do wc i badałam ;)

iNso87 lubi tę wiadomość

0d6540cdf938387553a1c29e28e3a71f.png
    Synek <3 13.08.2014
    Córeczka <3 27.06.2016
    Aniołek [*] :( 23.05.2018
  • Katiiii Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:
    a ja mam do Was pytanie szczególnie do osób co używają tego żelu con... zamówiłam go i zaczęliśmy stosować a mój mąż mówił że więcej nie chce mieć z nim nic styczności.. tak jakby mu wszystko zdrętwiało i zaraz było po robocie... czy u Was może było coś podobnego???
    Nie znam składu tego żelu ale może jakiś skład nie odpowiada twojemu mężowi i powoduje taką a nie inną reakcje jego członka ?

Synek <3 13.08.2014
    Córeczka <3 27.06.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:
    a ja mam do Was pytanie szczególnie do osób co używają tego żelu con... zamówiłam go i zaczęliśmy stosować a mój mąż mówił że więcej nie chce mieć z nim nic styczności.. tak jakby mu wszystko zdrętwiało i zaraz było po robocie... czy u Was może było coś podobnego???
    Patka ja zjeździlam cały krakow kupiłam dwa opakowania mój maz tez go nie chce używać bo niestety dwa podejścia z tym żelem skończyły sie tym ze nie doszedł plus to ze sobie tak bardzo wkręcił ze MUSI sie spuścić jak to mi powiedział. Wiec go odstawiliśmy i nie było problemu.

Katiiii lubi tę wiadomość

• patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Patka ja zjeździlam cały krakow kupiłam dwa opakowania mój maz tez go nie chce używać bo niestety dwa podejścia z tym żelem skończyły sie tym ze nie doszedł plus to ze sobie tak bardzo wkręcił ze MUSI sie spuścić jak to mi powiedział. Wiec go odstawiliśmy i nie było problemu.
    a to moj mąż doszedł ale strasznie szybko to było i takie dretwienie poczuł. Może jeszcze w przyszłym miesiącu spróbujemy. dobrze ze kupiłam male opakowanie.

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • patkaaxx90 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    methylparaben to konserwant, ale może być potencjalnym alergenem.

czyli może być na niego uczulony tak ???

Miłosz
    bl9cpiqvy4ezsagr.png
    Honoratka
    gyxw8u695zbv7tdy.png
  • Katiiii Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patkaaxx90 wrote:
    czyli może być na niego uczulony tak ???
    tak :)

Synek <3 13.08.2014
    Córeczka <3 27.06.2016
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ponownie witam, uspalam Mala i zasiadlam przy kawce do laptopa cory. Takze dzis z kulturka przy biureczku :P Mialam w tym czasie poprzekladac zabawki,i inne pierodly rowery ktore sa w szafie pochowane na prezenty dzieciakom ale ...nie chce mi sie hahaha tyle tego jest,ze szok:/ z trudnem przed swoimi dziecmi to chowam.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! U nas conceive właściwie nie wpłynął na odczucia. Ani moje ani męza. Nic nie drętwiało, nic nie trwało ani dłużej ani krócej.

Ja też miałam prasować, ale gorąco i dopiero czekam aż klima ogarnie jakoś temperaturę, bo bym się usmażyła.

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet85 zmeczenie pewnie tak,kolo 19 zazwyczaj ale nigdy nie dalam rady zasnac w dzien po zarwanej nocy. Nawet jak kiedys w pracy mialam 3 nocki pod rzad to nigdy w dzien tego nie odsypialam, poprostu nie dalam rady.

Agniecha jeszcze fajniej pozniej sie spotkac w rzeczywistosci na kawke badz herbatke ;)

Straciatella nic nie mow o tym biednym dziecku ;( to jest jakis szok poprostu...naprawde dla mnie brak slow jak to wczoraj zobaczylam..
    Nie,jeszcze tamto drugie konto ma premium 3dni :P akurat do dnia testowania pierwszego ha ha ha czyli w sobote do Dnia Ojca ;) Poprostu sie nie wylogowalam i napisalam post z tamtego :P
    No wlasnie za tyle ja sama kupowalam starajac sie o Lenke i to nawet najpierw nie,bo zaznaczanie chociaz roznych rzeczy na wykresie i tak bylo free. Nie mowiac o kalendarzu ciazy. Caly porwadzilam za darmo..

Katiii ja to mam nadzieje,ze moi rodzice Starsza wezma na wies na wakacje jak beda jezdzic,bo mlodsza to wiadomo przy moim tylku. A na urlop Malza czekamy do 6.08 :)

SylwiLu Brazylia! tak uwielbialam Ronalda jak gral ;D albo Wlochy i Del Pierro ooo matko to byly czasy, Mistrzostwa w pilce w 90latach :P

Karmellka to ja Tobie napisze tak, mialam @ 5.05 cykl 27-28 dni,owulka prawdopodobnie nomalnie w polowie cyklu. Wiem,ze 20.05 bylo <3 bez zabezpieczenia i wiem,ze wlasnie wtedy wpadlam z pierwsza :P W tamtym czasie tych <3 bylo malo bo wiadomo 21lat i mieszkalam z rodzicami takze ten ale wiem,ze w ten dzien musialam zajsc. No to wypadaloby,ze ok.4-5dni po owulce musialam zajsc. Nigdy nie mialam poznej owulacji,takze nie byla napewno ona pozno. W tamtych czasach nawet anty nie bralam,dopiero po ciazy zaczelam :P Mialam wsio jak w zegarku takze moze cos jednak jest na rzeczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 11:55

SylwiaLu lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzechotka2 wrote:
    Dzień dobry! U nas conceive właściwie nie wpłynął na odczucia. Ani moje ani męza. Nic nie drętwiało, nic nie trwało ani dłużej ani krócej.

Ja też miałam prasować, ale gorąco i dopiero czekam aż klima ogarnie jakoś temperaturę, bo bym się usmażyła.
    Mialas w tubce czy aplikatorze? Ja chyba za dużo go wcisnęłam bo maz mówił
    Ze pływa ;/ haha

Inso87 ja przez moja prace mam często takie dni ze kompletnie nic mi sie nie chce. A ja dzisiaj mam wolne i właśnie do fryzjera sie wybieram. Czas na zmiany.

Maz napisal do mnie SMS czy nie korci mnie zatestowac haha 3 dni po owulacji - ale kochane to jest

iNso87 lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Ze pływa ;/ haha

Inso87 ja przez moja prace mam często takie dni ze kompletnie nic mi sie nie chce. A ja dzisiaj mam wolne i właśnie do fryzjera sie wybieram. Czas na zmiany.

Maz napisal do mnie SMS czy nie korci mnie zatestowac haha 3 dni po owulacji - ale kochane to jest
    hahaha 3 dpo to napewno wyjdzie nawet ten czuly :D
    Ja tak bym chciala leb na czerwony jakies pomalowac taki ciemny,albo poprostu na ciemny braz.. ale,ze jestem czarna farbowana mamba juz od hohoho latek to szkoda wlosow zeby zdjac kolor i nowy nalozyc. Wszystkie pewnie wlosy mi wypadna hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 11:59

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    hahaha 3 dpo to napewno wyjdzie nawet ten czuly :D
    Ja tak bym chciala leb na czerwony jakies pomalowac taki ciemny,albo poprostu na ciemny braz.. ale,ze jestem czarna farbowana mamba juz od hohoho latek to szkoda wlosow zeby zdjac kolor i nowy nalozyc. Wszystkie pewnie wlosy mi wypadna hahaha
    Ja właśnie siedzę u fryzjera jestem w Jean Louis David i sama nie jestem pewna czy dobrze robię haha bo mam wrażenie ze chłopak który bedzie sie zajmował moimi włosami sam nie wie co robi. No ale głupio wstać i wyjsć haha

• KAL Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ależ czaskacie baby... :)

ja dalej bez małpowa ehhh wkurza mnie ta sytuacja jak do jutra się nie pojawi dzwonie do gina!!! testy białe, ze aż razie a głupia @ nie przychodzi ehhhh....

Akceptacja!
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL to co za cholera?:> no sama bym chyba zwatpila tyle czekac a tu nawet nic sie nie dzieje. Idz jak najszybciej do gina. Niech sprawdzi i jak nie ma ciazy niech raz dwa Tobie daje cos na wywolanie @.

Karmellka powodzenia ;D ja z reguly nie lubie chodzic do fryzjera i rzadko tam bywam. Wlosy sama sobie maluje tj. odrosty na czarno. Niestety nawet ombree mi nie pyklo bo az tyle mam smoly na koncowkach wlosow. W sumie to mialam az tyle,bo jakies pol roku temu jeszcze mialam dlugie wlosy do pasa,a zachcialo mi sie wlasnie zmian i scielam na przedluzonego boba ;)Takze radykalna zmiana i ostre ciecie ;p

A mnie brzuch na @ pobolewa dzis caly dzien.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja od dzis przymusowy urlop do 3 wrzesnia.nie wiem jak go wytrzymam bo córa 8 latka ostatnie czasy upierdliwa jak nie wiem i maruda okropna.dobrze ze 1 lipca wyjezdzamy na urlop nad morze to przez 8 dni potruje dupe staremu.nie wiem jak wasze dzieciaki ale moja to kawał diablicy nie wiem po kim my z mezem tez cudowalismy ale ona juz przegina.

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusiak my mamy 9latke i poki co jest ok. Ma fochy ale rzadkie. Jej zajecie codzienne,po odrobieniu lekcji,to kartka i kredki,olowek,markery i siedzi rysuje. Oczywiscie do tego wlaczony komp i Youtuberki ktore maluja. Na szczescie jeszcze ja moge decydowac w wiekszosci co bedzie robic i w jakiej kolejnosci ;) w co sie ubierze i o ktorej pojdzie spac. A idzie z kurami,bo spia z Mlodsza w jednym lozku to juz gora 21 cisza ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Ze pływa ;/ haha

Miałam trzy aplikaory (użyliśmy dwóch).

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 09:56

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Ja mam 3 latkę i jest aniołem, śpi 19-6 plus drzemka w dzień. Jest serio cudowna, mam nadzieję, że tak zostanie-taki spokojny charakter.
    Nona moja 2,5latka tez jest w miare grzeczna. Ma charakter i jest uparta ale nie jest zle. Jak miała 2lata i 4msc to szal cial byl i nerwówka ale zwalilam to na bunt 2latka;p. Im starsza to mam nadzieje,ze bedzie grzeczniejsza. Takze do 3roku mam nadzieje,tez na Aniola;d

Nona lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja wam zazdroszczę ze juz macie swoje dzieciaczki... gdybym wiedziała ze bede musiała sie mam prawde starać o dzidziusia miałabym gdzieś karierę i te wszytskie pieniądze. Juz dawno bym podjęła starania

‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ