CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Badanie szyjki nie jest trudne tylko trzeba to robić regularnie codziennie rano o tej samej porze ja zawsze badalam od razu jak wstałam po zmierzeniu temp poszłam do wc i badałam
iNso87 lubi tę wiadomość
-
patkaaxx90 wrote:a ja mam do Was pytanie szczególnie do osób co używają tego żelu con... zamówiłam go i zaczęliśmy stosować a mój mąż mówił że więcej nie chce mieć z nim nic styczności.. tak jakby mu wszystko zdrętwiało i zaraz było po robocie... czy u Was może było coś podobnego???
-
nick nieaktualnypatkaaxx90 wrote:a ja mam do Was pytanie szczególnie do osób co używają tego żelu con... zamówiłam go i zaczęliśmy stosować a mój mąż mówił że więcej nie chce mieć z nim nic styczności.. tak jakby mu wszystko zdrętwiało i zaraz było po robocie... czy u Was może było coś podobnego???
Katiiii lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Patka ja zjeździlam cały krakow kupiłam dwa opakowania mój maz tez go nie chce używać bo niestety dwa podejścia z tym żelem skończyły sie tym ze nie doszedł plus to ze sobie tak bardzo wkręcił ze MUSI sie spuścić jak to mi powiedział. Wiec go odstawiliśmy i nie było problemu.
Katiiii lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Dziewczyny ponownie witam, uspalam Mala i zasiadlam przy kawce do laptopa cory. Takze dzis z kulturka przy biureczku Mialam w tym czasie poprzekladac zabawki,i inne pierodly rowery ktore sa w szafie pochowane na prezenty dzieciakom ale ...nie chce mi sie hahaha tyle tego jest,ze szok:/ z trudnem przed swoimi dziecmi to chowam.
-
Dzień dobry! U nas conceive właściwie nie wpłynął na odczucia. Ani moje ani męza. Nic nie drętwiało, nic nie trwało ani dłużej ani krócej.
Ja też miałam prasować, ale gorąco i dopiero czekam aż klima ogarnie jakoś temperaturę, bo bym się usmażyła.
-
Anet85 zmeczenie pewnie tak,kolo 19 zazwyczaj ale nigdy nie dalam rady zasnac w dzien po zarwanej nocy. Nawet jak kiedys w pracy mialam 3 nocki pod rzad to nigdy w dzien tego nie odsypialam, poprostu nie dalam rady.
Agniecha jeszcze fajniej pozniej sie spotkac w rzeczywistosci na kawke badz herbatke
Straciatella nic nie mow o tym biednym dziecku ;( to jest jakis szok poprostu...naprawde dla mnie brak slow jak to wczoraj zobaczylam..
Nie,jeszcze tamto drugie konto ma premium 3dni akurat do dnia testowania pierwszego ha ha ha czyli w sobote do Dnia Ojca Poprostu sie nie wylogowalam i napisalam post z tamtego
No wlasnie za tyle ja sama kupowalam starajac sie o Lenke i to nawet najpierw nie,bo zaznaczanie chociaz roznych rzeczy na wykresie i tak bylo free. Nie mowiac o kalendarzu ciazy. Caly porwadzilam za darmo..
Katiii ja to mam nadzieje,ze moi rodzice Starsza wezma na wies na wakacje jak beda jezdzic,bo mlodsza to wiadomo przy moim tylku. A na urlop Malza czekamy do 6.08
SylwiLu Brazylia! tak uwielbialam Ronalda jak gral albo Wlochy i Del Pierro ooo matko to byly czasy, Mistrzostwa w pilce w 90latach
Karmellka to ja Tobie napisze tak, mialam @ 5.05 cykl 27-28 dni,owulka prawdopodobnie nomalnie w polowie cyklu. Wiem,ze 20.05 bylo bez zabezpieczenia i wiem,ze wlasnie wtedy wpadlam z pierwsza W tamtym czasie tych bylo malo bo wiadomo 21lat i mieszkalam z rodzicami takze ten ale wiem,ze w ten dzien musialam zajsc. No to wypadaloby,ze ok.4-5dni po owulce musialam zajsc. Nigdy nie mialam poznej owulacji,takze nie byla napewno ona pozno. W tamtych czasach nawet anty nie bralam,dopiero po ciazy zaczelam Mialam wsio jak w zegarku takze moze cos jednak jest na rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 11:55
SylwiaLu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrzechotka2 wrote:Dzień dobry! U nas conceive właściwie nie wpłynął na odczucia. Ani moje ani męza. Nic nie drętwiało, nic nie trwało ani dłużej ani krócej.
Ja też miałam prasować, ale gorąco i dopiero czekam aż klima ogarnie jakoś temperaturę, bo bym się usmażyła.
Ze pływa ;/ haha
Inso87 ja przez moja prace mam często takie dni ze kompletnie nic mi sie nie chce. A ja dzisiaj mam wolne i właśnie do fryzjera sie wybieram. Czas na zmiany.
Maz napisal do mnie SMS czy nie korci mnie zatestowac haha 3 dni po owulacji - ale kochane to jestiNso87 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Mialas w tubce czy aplikatorze? Ja chyba za dużo go wcisnęłam bo maz mówił
Ze pływa ;/ haha
Inso87 ja przez moja prace mam często takie dni ze kompletnie nic mi sie nie chce. A ja dzisiaj mam wolne i właśnie do fryzjera sie wybieram. Czas na zmiany.
Maz napisal do mnie SMS czy nie korci mnie zatestowac haha 3 dni po owulacji - ale kochane to jest
Ja tak bym chciala leb na czerwony jakies pomalowac taki ciemny,albo poprostu na ciemny braz.. ale,ze jestem czarna farbowana mamba juz od hohoho latek to szkoda wlosow zeby zdjac kolor i nowy nalozyc. Wszystkie pewnie wlosy mi wypadna hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 11:59
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:hahaha 3 dpo to napewno wyjdzie nawet ten czuly
Ja tak bym chciala leb na czerwony jakies pomalowac taki ciemny,albo poprostu na ciemny braz.. ale,ze jestem czarna farbowana mamba juz od hohoho latek to szkoda wlosow zeby zdjac kolor i nowy nalozyc. Wszystkie pewnie wlosy mi wypadna hahaha -
KAL to co za cholera?:> no sama bym chyba zwatpila tyle czekac a tu nawet nic sie nie dzieje. Idz jak najszybciej do gina. Niech sprawdzi i jak nie ma ciazy niech raz dwa Tobie daje cos na wywolanie @.
Karmellka powodzenia ja z reguly nie lubie chodzic do fryzjera i rzadko tam bywam. Wlosy sama sobie maluje tj. odrosty na czarno. Niestety nawet ombree mi nie pyklo bo az tyle mam smoly na koncowkach wlosow. W sumie to mialam az tyle,bo jakies pol roku temu jeszcze mialam dlugie wlosy do pasa,a zachcialo mi sie wlasnie zmian i scielam na przedluzonego boba ;)Takze radykalna zmiana i ostre ciecie ;p
A mnie brzuch na @ pobolewa dzis caly dzien. -
hej ja od dzis przymusowy urlop do 3 wrzesnia.nie wiem jak go wytrzymam bo córa 8 latka ostatnie czasy upierdliwa jak nie wiem i maruda okropna.dobrze ze 1 lipca wyjezdzamy na urlop nad morze to przez 8 dni potruje dupe staremu.nie wiem jak wasze dzieciaki ale moja to kawał diablicy nie wiem po kim my z mezem tez cudowalismy ale ona juz przegina.
-
Anusiak my mamy 9latke i poki co jest ok. Ma fochy ale rzadkie. Jej zajecie codzienne,po odrobieniu lekcji,to kartka i kredki,olowek,markery i siedzi rysuje. Oczywiscie do tego wlaczony komp i Youtuberki ktore maluja. Na szczescie jeszcze ja moge decydowac w wiekszosci co bedzie robic i w jakiej kolejnosci w co sie ubierze i o ktorej pojdzie spac. A idzie z kurami,bo spia z Mlodsza w jednym lozku to juz gora 21 cisza
-
Karmelllka90 wrote:Mialas w tubce czy aplikatorze? Ja chyba za dużo go wcisnęłam bo maz mówił
Ze pływa ;/ haha
Maz napisal do mnie SMS czy nie korci mnie zatestowac haha 3 dni po owulacji - ale kochane to jest
Miałam trzy aplikaory (użyliśmy dwóch).
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ja mam 3 latkę i jest aniołem, śpi 19-6 plus drzemka w dzień. Jest serio cudowna, mam nadzieję, że tak zostanie-taki spokojny charakter.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny