CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Kurczę dziewczyny wiecie co jest najgorsze? Nie nie czekam na testowanie nawet o nim nie myśle bo ja czuje ze testować nie musze ... boje sie tylko ze to jest złudne ze nastawie sie. Ze zapesze nie chce wypowiadać tego głośno nie chce tego pisać bo jesli to tylko mylne nadzieje to bedzie bolało jeszcze gorzej niż zeszły cykl
Tak naprawdę nie mam z czym porównać swych objawów które powiedzmy,ze teraz mam. Pieka mnie teraz piersi od środka. Jestem często zmęczona i chce wczesniej spac. Mam klucia dziwne w jajnikach. I wkręcam sobie,ze to jest to! A tak naprawdę to mogą być objawy na @. Nie miałam żadnych wczesniej bo wiadomo tabsy a poprzedni cykl to tylko byl jeden cykl i w ogóle byl inny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:35
-
Marilen wrote:Zawsze mam balon na owu. I wkurza mnie to, bo jak kloc się czuję podczas starań, aseksualna znaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:34
-
iNso87 wrote:Kasialora czekaj jeszcze jak nie ma @,moze to tak tylko plamienie. Trzymam kciuki!
Anusiak a np.zostawiacie Ja czasem u Dziadków na dzień,nockę? Jak macie taka możliwość oczywiście. Wtedy może troche odsapniecie i stresy odejdą
Edit.
Moja Laura jest taka zzyta z moimi rodzicami,ze nigdy nie ma problemu. Często sama chce do nich. Ale nie ma sie co dziwić jak kiedys od urodzenia praktycznie non stop z nimi byla. Tez nawet i mieszkalysmy z nimi. Ja musiałam zasuwać z powrotem do roboty to moja Mama sie zajmowala.bo nie pracuje.
Niestety, @ się rozkręciła... i to bardzo. Od jutra zaczynam mierzyć temp, testy owulacyjne od 10 dc (kupiłam ich chyba z 70 )magnez, wit d. Co mogę jeszcze zrobić żeby zwiększyć szanse? -
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Ah no i mam uderzenia goraca.
Ja wiem z nie mogę mieć jeszcze objawów ale dzisiaj w sklepie to prawie zemdlałam, dostałam jakiś uderzeń gorąca i słabości mnie dopadły.
Możliwe że to szybko rosnący progesteron.
My kobiety to mamy przesrane z tymi hormonami.Katiiii lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyInso78 u ciebie pyklo mowię ci to!
Straciatella i grzechotka tez miałam przeczucia potwierdziło sie u ciebie tez sie potwierdzi. Ja to juz nie wyszukuje u siebie objawów bo ja bym mogła nawet zaraz zacząć wymiotować tak potrafie sobie wkręcić haha
Edit : jeszcze weszłam do zary ruszają wyprzedaże jak zobaczyłam te piękne ciuszki malusie sukienki to juz miałam iść do kasy z nimi ale sie powstrzymałam haha kompletna świruska ze mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 18:57
iNso87, ams lubią tę wiadomość
-
Isaura81 wrote:Testujesz 3 dnie przede mną. To masz termin spodziewanej @ czy pierwsza opcja możliwa?
Ja wiem z nie mogę mieć jeszcze objawów ale dzisiaj w sklepie to prawie zemdlałam, dostałam jakiś uderzeń gorąca i słabości mnie dopadły.
Możliwe że to szybko rosnący progesteron.
My kobiety to mamy przesrane z tymi hormonami. -
Karmelllka90 wrote:Kasialora ja vym poleciła ovarin 2x1 i jakieś witaminki dla partnera typu androvit plus lub extra sperm. Do tego oczywiście kwas foliowy ja teraz tez mam femibion myśle ze mozne by bylo
Katiiii lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23a0d7f0fea2.jpg
WczorajszeKatiiii, OlivkowaMama, Madalena89, Straciatellaa, Anet85, Multiwitamina, iNso877, Mordeczka, Isaura81, Pati88, ams, Sung, Ineczka, SylwiaLu, ksiazka, Marilen, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
kasialora wrote:Z tego co widzę to ovarin jest supelementem a ja nie za bardzo w nie wierzę. Biorę magnez z wit b6, kwas foliowy, wit C. Mąż także bierze magnez, kwas foliowy i zamierzam teraz dołączyć mu cynk. Co może wpłynąć na jakość śluzu? Wydaje mi się, ze u mnie tego płodnego jest mało
-
nick nieaktualnyKatiiii wrote:Ovarin sobie chwalą wiec mysle że mimo iż jest suplementem jest dobry.
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Ja uważam ze dzięki ovarinovi po cb mój pęcherzyk dojrzał szybciej . Zazwyczaj cykle sie wydłużaj mój sie skróciłem porównaniu do poprzedniego w sensie ze ovulka była szybciej
-
Katiiii wrote:patkaaa mogę zapytać dlaczego masz tak mierzoną temp ? Pytam o przerwy w mierzeniu .. nie miałaś możliwosci ? chęci ?
Ogólnie cieżko po wykresie potwierdzic czy + owulacyjny potwierdza temp bo mierzylas ją z przerwami...chociaż jesli patrzeć na to że dzisiaj mialas ovu też pozytywny to temp tego nie wskazuje aby miała byc teraz owulacja ... nie ma spadku nic utrzymuje sie ku górze po rzekomym wczesniejszym pozytywnym owu.
Zalecam jesli masz możliwosc staraj sie mierzyc temp minimum 3 dni przed tymi dniami w których wyszedł ci pozytywny pierwszy owulacyjny.
Niestety akurat przed sama.owulacja moja córka zle.spała w nocy i wstawalam do niej co chwilę... a pozniej pojechalam na wycieczke i tez nie bylo jak mierzycKatiiii lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
patkaaxx90 wrote:Niestety akurat przed sama.owulacja moja córka zle.spała w nocy i wstawalam do niej co chwilę... a pozniej pojechalam na wycieczke i tez nie bylo jak mierzyc
-
nick nieaktualnyKatiiii wrote:Czyli oceniasz Ovarin jako pozytyw czy negatyw ?
-
Dziewczyny dziekuje za wczorajsze odpowiedzi Widze, ze jestescie tu mega zżyte ale może nieśmiało spróbuje dołączyć Tez uwazam, ze wczoraj mialam pozytywny test ovu. Ogólnie używam testów owulacyjnych od marca i ani razu nie miałam pozytywnego... Od stycznia byłam na duphastonie od 16dnia cyklu, mimo że prosiłam lekarza o monitoring on upieral sie, ze dupek wyreguluje mi cykl i tak bedzie lepiej. Po 3 msc go odstawiłam i znow zaczely sie problemy, kolejny okres wywoływany w koncu dostalam go w 41 dniu cyklu. Teraz jest kolejny cykl i ten pozytyw wczoraj wyszedł mi w 22 dniu Troche pozno, ale może tym razem miesiączka przyjdzie o czasie? Skoro faszerowałam sie duphastonem 4 msc w 16 dniu cyklu a w 22 mam pozytywa + duuuuzo rozciagliwego, sliskiego sluzu to chyba ta moja "terapia" byla calkowicie bez sensu...
ps/ A może miesiączka wogóle nie przyjdzie, czego bym sobie życzyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 20:23
Katiiii, Nona lubią tę wiadomość